Ernesto Valverde sa zúčastnil pozápasovej tlačovej konferencie po výhre svojich zverencov nad Neapolom 2:1.

Zápas

"Snažím sa, aby si zahrali všetci hráči. Niektorí sa na ihrisku objavili dnes, ďalší zahrajú v druhom zápase. Ide o to, aby nazbierali minúty. Z tohto stretnutia vyvodíme pozitívne závery. Vytvorili sme si veľa príležitostí."

Junior

"Musíte sa vžiť do jeho situácie. Pripojil sa k nám len pred pár dňami a dnes musel hrať na takomto štadióne proti skvelému tímu. Je však pravda, že na trávniku trpel, musí sa adaptovať."

V akej fáze prípravy sa nachádza Barcelona?

"Zostáva nám ešte jeden zápas. Do úvahy musíme vziať aj to, že tento týždeň je netypický, museli sme veľa cestovať a zápasy sa konajú jeden po druhom. Tu uvidíme ako sa prezentujú jednotliví hráči. Pre mňa je to jasné. Musíme sa prispôsobiť všetkým podmienkam tejto predsezóny, pokúsime sa všetko urobiť čo najlepšie. Na zápas s Athletic chcem byť v dobrej forme, pretože súper môže mať lepší zápasový rytmus ako my."

Atmosféra v Miami

"Vedeli sme, že je výnimočná a že fanúšikovia nás tu milujú. Preto sme prišli, chceli sme, aby nás ľudia mohli vidieť naživo. Chceli sme, aby s nami prišiel aj Messi."

Prestup Coutinha

"Počítam s ním. Nevieme, čo sa stane, v súčasnosti je s nami. Dnes sa na trávnik podobne ako Arthur a Vidal nedostal, pretože absolvoval ešte len dva tréningy. Plán je taký istý - postupne sa bude zapájať do hry. Uvidíme, či v sobotu odohrá nejaké minúty. Je s nami a nemôžeme si myslieť, že to tak nebude."

Griezmann

"Odohral skvelý zápas. V prvej polovici nám chýbal rytmus, ale doľahla na nás vlhkosť a teplo. Vytváral veľa nebezpečných situácií. Predpokladal som, že odohrá len polovicu zápasu, toľko čo Luis. V sobotu sa na trávniku objaví opäť."

Neymar a Real Madrid

"To, o čom hovoríš, je udalosť zo včera, uvidíme ako bude zajtra. Naposledy, keď som tu bol, musel som na jeho tému odpovedať na množstvo otázok. Teraz je to také isté. Táto téma ma asi prenasleduje. Neviem, čo sa stane."

Busquets

"Je to dôležitý hráč. Takto to bolo už mnoho rokov a stále to tak je. V súčasnosti máme predsezónu, je normálne, že sa všetci adaptujeme. Strelil gól, čo sa nestáva tak často. Teraz ešte môžeme urobiť chyby, vďaka tomu budeme vedieť, čo musíme vylepšiť."

Neto

"Pre nás je nesmierne dôležité, že sa môžeme spoľahnúť na dvoch skvelých brankárov. Predtým to tak bolo s Cillessenom a teraz s Netom. Môže nám veľmi pomôcť. Je dôležité, že získava na sebadôvere."

zdroj: marca.com
foto: facebook

elcentrolino

13
2019-08-08 08:25:43

A na neapol nedolahla vlhkosť? To sú dristy panebože. Véd sme mohli byť radi ze neapol bol jalovy v koncovke ale je pravda ze Neto podržal je to veľmi kvalitný brankár. My sme pôsobili ako keby sme mali jetlag ale to nebude tým cestovaním..

marke7

21
2019-08-08 08:53:27

Jo a během sezóny tam zase dej staříky. Těžko pohledat víc nesympatického trenéra a zrovna ho máme my.

RastoD

9
2019-08-08 08:55:18

Valverde skoro v každom rozhovore hovorí o tom, že niekto trpel. mne to teda príde dosť divné, ale asi ide o nejakú ustálenú frázu.

emiliano

6
2019-08-08 09:02:45

Busi bol v minulosti dôležitý, ale už nie je, inák to vidí len nosáč. Samozrejme, že keď hrá, tak je dôležitý, keby tam však bol niekto iný, tak by dôležitý bol on.

Zmazaný užívateľ

26
2019-08-08 09:05:31

Arthur, Coutinho a Vidal nehrali pretoze absolvovali dva treningy s muzstvo. Firpo hral pretoze neabsolvoval ani jeden :D

elcentrolino

0
2019-08-08 09:08:13

Hej to ma napadlo ze väčšiu picovinu povedať nemohol : D. Mňa najviac dojalo keď v prvom polčase nás neapol tlačil a Ernesto sedel na lavičke a hryzol do zošita

FcbMun10

30
2019-08-08 09:24:59

Ale Firpo už trénoval s Betisom a Arthurovi, Coutinhovi a Vidalovi len nedávno skončila dovolenka.

Radovan

10
2019-08-08 09:32:11

Myslim ze firpo uz hraval/trenoval s betisom ked tito este boli na dovolenkach

Nalim

1
2019-08-08 11:19:34

“V predsezónne dám šancu mladým, “cez sezónu budú v béčku, alebo prdieť na lavičke. On sa nezmení, jeho strach má veľké oči!!!

fofo112

0
2019-08-08 12:49:59

Jeho výhovorka museli sme veľa cestovať,je na smiech,ty dement keby si si otvoril hubu,tak ako to spravil Pep s MC odmietol cestovať do Ciny vydupal si prípravu doma kde sa naplno venoval príprave na novú sezonu. Lenže tento magor už teraz hladá výhovorky lebo hráči sú kondične úplne mimo toto je výsledok trénera ktorý berie za tento anti futbal ku ktorému hráčov vedie 24 milionov a to za týždeň už začína laliga.

baopercuu

0
2019-08-09 04:50:17

http://badoo.re - veľký zoznamka pre dospelých s inteligentný vyhľadávací systém nájsť sex partnera!

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.