Riaditeľ pre inštitucionálne záležitosti ponúkol v rozhovore s novinármi svoj pohľad na zápas proti Bilbau a takisto sa vyjadril k ďalším témam súvisiacim s katalánskym klubom.

Prehra

"Nikto nie je spokojný s výsledkom. Zápas bol už takmer na konci, mysleli sme si, že odídeme s remízou a vtedy Aduriz strelil pekný gól chvíľu po tom, čo sa dostal na trávnik. V druhom polčase sme kontrolovali zápas, držali sme si súpera na jeho polovici, mali sme dobré a zaujímavé fragmenty. Rozhodujúci gól padol v poslednej chvíli."

Náhradníci

"Rakitić sa dostal za Aleñu, predtým prišiel Rafinha. V druhom polčase sme hrali dobre, mali sme adekvátny rytmus. Rafinha hral veľmi dobre, čo ma veľmi teší, zvlášť po tom, čím všetkým si prešiel. Je to len prvé kolo, pred nami je ešte veľa zápasov, získame ešte veľa bodov. Dnes sa to však nepodarilo."

De Jong a Griezmann

"De Jong nikdy nehrá zle. Podieľa sa na hre, je v kontakte s loptou, zabezpečí, že ostatní budú hrať, dobre komunikuje so spoluhráčmi. Zvlášť v druhom polčase sa na trávniku cítil dobre, dostal sa do zápasu. Griezmann hral na vysokej úrovni. V prvom polčase hral na krídle a v druhom skôr ako centrálny útočník, čo nie je jednoduché, pretože účasť na hre je vtedy nižšia. Súper sa veľmi dobre uzatváral. Je to len začiatok, budú pre tím dôležitými hráčmi."

Chyby pri góle Athletic

"Nevidel som opakované zábery. Išlo o center zakončený Adurizom. Skvelý gól, ale musím si to ešte raz pozrieť, aby som pochopil, čo sa naozaj stalo."

Hosťovanie Coutinha do Bayernu

"Pracujeme na tom, máme už predbežnú dohodu, odíde."

Prestupy

"Musíme na nich pokojne pracovať. Nemôžeme prijímať rozhodnutia pod vplyvom výsledkov, nech sú už akékoľvek. Prijímame rozhodnutia, ale dlhodobo na tom pracujeme."

zdroj: marca.com mundodeportivo.es
foto: facebook

Tattomajster

3
2019-08-17 08:44:32

Aj tak si myslím že nakoniec ten neymar pride a práve ako Coutinho hosťovanie akurát s povinným odkúpením. Inak by odchod coutinha nedával absolútne význam.
Veď by sme isli ešte s menším počtom útočníkov do sezóny ako minulú. Prišiel iba grizy a odišiel cou a malcolm.Čiže je jasné že niekto pride a nemyslím si ze vedenie momentálne uvažuje o niekom inom ako o neymarovi.
Vedenie bude zúfalé a vysoli aj 250 mega o rok , uvidíte. Ale zas podľa mňa ho potrebujeme ako soľ

Cizinkx

3
2019-08-17 11:10:08

Zadna povinná výkupka tam není. Je tam nepovinná za 120 mega. Ale to Bayern neda protoze oni Coutinhem zaplácli díru po Sanem pristi rok jdou po něm. Takze si určitě Coutinha nenechají. I kdyby hrál dobře. A to je uplně naprd, protože ho nikdo pak nebude chtít :).

marke7

23
2019-08-17 08:58:16

Co na to říct? Po včerejšku přestávám od této sezóny cokoliv očekávat. Aspoň ta kudla v zádech nebude tolik bolet. Nemáme absolutně tvář, Valverde neví co máme hrát, ale budeme si ho tu držet.

Obránci nakopávají, de Jong ve středu hřiště rozhazuje rukama a chce hrát po zemi, Alba vlastně řekne, že ani nevěděli, jak útočit. Je to něco jiného, než zmatek? K ČEMU BYLA PŘÍPRAVA? K hovnu! Vydělané prachy, hráči unavení, bez Messiho se nenaučili žádnému konceptu a to bylo zápasů.

První zápas a působíme odvařeně, zmateně, bez fyzičky. Každý se spoléhá na druhého.

ace67

7
2019-08-17 09:15:17

Myslieť si že Ney to tu spasí je scestné.V Barce hral a v Luchovej poslednej sezóne tiež hrala Barca hovno.Až keď ich nabudil ohlásením odchodu,tak na chvíľu zabrali.Tu je problém nie v tom,že tu nie je Ney.Problém je v pohybe,v presingu a v tom,že nevedia čo a ako majú hrať.A ešte hra 1 na 1.Nikto si nedovolí a ten čo si dovolí v 99 prípadoch zo 100 loptu stratí.Dalo by sa ešte kdečo vytknúť ale takéto smerovanie je jasné.Sľubovaná revolúcia neprebehla a dvaja noví hráči v základe nie sú zárukou výhry ani nad Bilbaom,nieto ešte v LM.

adriano

-5
2019-08-17 10:26:05

Presne máš pravdu valverde mal byť už dávno preč to nieje tréner pre barcelonu suarez tiež už mal sa pakovat preč a uvoľniť miesto pre mladsich.Pokym nedôjde k úplnej obmene kádra a výmene trénera nebude to dobre.A Neymar by mal prísť už len kôli tomu že je to rozdielový hráč ako Messi.

harry525

16
2019-08-17 09:18:12

Vidite? Ti páni v oblekoch vidia len vysledok... Im je ukradnuty herny prejav a to, ze sme hrali katastrofalne..
"Ale my sme dostali gol v poslednej minute!" Ak by sme ten gol nejakym zazrakom dali my, tak povie, ze sme hrali perfektne!... Tu mate dovod, preco ani Valverdeho neodvolali... Barcelona stratila svoju tvar a svoj styl, ktory ju dlhe roky zdobil... Predstavte si, ze aka rana to musi byt pre takeho Puiga, ktory sa v priprave snazil, hral ako stary mazak v zalohe a ked pride na lamanie chleba, tak ho ten dilino na lavičke posle naspat do Bcka.... On tam radsej da, Roberta... :/.. Aspon nebudu velkohube vyjadrenia, ze si idu po trebble...

Shearer

18
2019-08-17 09:35:38

Jeden treble urcite tuto sezonu ziskame...3x za sebou nas niekto vyleje z LM nejakym fajnym vypraskom.

michal11

6
2019-08-17 10:21:44

Dobre si ma pobavil. :D Na druhú stranu máš pravdu, bude to rekord ktorý nikto neprekoná.

Adam

3
2019-08-17 10:57:08

ze mali sme dobre a zaujimave fragmenty....a kedy? ved sme si nevytvorili ani jednu sancu za cely zapas, najvacsiu prilezitost mal suarez aj to mu musel nahrat pritihrac lebo nasi boli jalovi....akonahle sme sa dostali pred 16 tak nikto nevedel co ma robit, len stali a cakali kto co vymysli

Federer

1
2019-08-17 11:07:14

To bol posledný zápas sezóny - alebo prvý ? Ve´d tí noví hráči nie sú zohratí s ostatnými. Chceli ste vždy mladíkov do zálohy (nová krv, divočáci oproti starým zdochlinám - Váš pohľad nie môj). Na prekvápko dal mladých spolu a hrali hovno. V 2. polčase sme ich aspoň ovládli len proti 22 nohám vo vápne nespravíte (temer) nič. Keby dal starých od začiatku nadávate a teraz : nadávate. Zranil sa Suaréz chýbal v šestnástke pri tlaku - čo pokazil za tých pár minút ? Žrď po chybe spera je smola. Hralo mužstvo nezohraté nemyslím že napchať vedľa seba nové tváre aj keď kvalitné znamená isté víťazstvo. Zabudli ste že aj v dobe nášho treble bol v Bilabu a San Sebastiane vždy problém, nielen teraz v 1. záäase po turné po celom svete a minime tréningov. Fandiť BUDEM !

Nalim

8
2019-08-17 11:33:51

Kok.ti tu písali inokedy, že Dembo nepremenil šancu a preto sme prehral. Teraz nepremenil Sua cistu šancu a preto sme prehral? NIE, prehrali sme preto, že mužstvo hralo staticky, bez pohybu, pomalý prechod do útoku super vytvoril obranné línie, kde sa nepresadil Griezman, Sua, Dembele a nikto z druhej línie nevie strelou ohroziť bránu. Valverde si myslel, že mladá záloha ubehá, rozbehá huževnatych Baskov, ale nestalo sa. Tí hrali bojovne, oduševnene, tvrdo, nezľakli sa mena súpera. Naša záloha, nekompaktná, nepresná, ustráchaná. Nevytvorila prevahu, ani žiadne gólové situácie. Valverde chcel dokázal, že mladí ešte nedozreli a musí sa sploliehať na pomalochody Rakiho, Busquesa a iných z minulosti. Sklamali všetci, takto to ďalej nepôjde. Kŕčovitý, ustráchaný futbal nemá šancu. HLAVNE JE TREBA VYMENIŤ TRÉNERA, lebo tento nám nedá šancu k zmene, a ani nevie ako na to. Mená mu neprinesú úspechy, aj mená treba usmerňovať. VÝMENA VALVERDEHO JE ABSOLÚTNE NUTNÁ !!!

maryann

3
2019-08-17 15:14:36

Tento clovek bud pozeral iny zapas ako ja,alebo ma Barca uz tak nizke poziadavky na hracov ako hraci vysoke na svoje platy.
Za tu hru aj vysledok by mali hratit 50 % prijmu...

dayspanfar

0
2019-08-18 22:42:48

http://badoo.re - veľký zoznamka pre dospelých s inteligentný vyhľadávací systém nájsť sex partnera!

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.