Po včerajšom smutnom dni, ktorý zahŕňal potupnú prehru s klasicky katastrofálnym výkonom a odchod nášho najdrahšieho hráča v histórii na hosťovanie, pokúsim sa Vaše (aj moje) temné myšlienky zacieliť na niečo pozitívnejšie.

Dnes o 13:30 privíta londýnsky Arsenal na Emirates Stadium Burnley, to znamená, že do 12:30 si ešte môžete urobiť úpravy vo svojom tíme, pozor ale s prestupmi, máte iba jeden free, každý navyše Vás bude stáť 4 body.

Minulé kolo som aj napriek zisku 78 bodov podľahol v prvom zápase našej head to head ligy, špekuloval som teda, ako obrátiť list a získať prvé tri body do tabuľky. Ako som už písal v minulom článku, tím si spočiatku vyberám podľa prvých 4 až 5 hracích kôl a teda beriem do úvahy, aké kluby majú najpriateľnejších súperov a následne použijem Wilcard, kde si vyskladám najlepší možný tím na zvyšok sezóny. Ale vráťme sa k aktuálnemu kolu.

Do hľadáčiku sa mi dostalo viacero hráčov ale najmä Martial či Aubameyang. Čo sa týka Aubameyanga, tak na neho nemám peniažky, tým pádom by som musel vymeniť dvoch hráčov, aby som ho mohol priviesť a za -4 body mi to teraz nestojí. Martiala, ktorý sa minulé kolo zapísal do listiny strelcov a podieľal sa na demolácii Chelsea, by som mohol vymeniť za Richarlisona alebo Frasera. Vzhľadom na to, že Everton nastúpi na domácom štadióne proti West Hamu a Fraserov Bournemouth bude čeliť nováčikovi Aston Ville, rozhodol som sa ešte s Martialom počkať a pošetriť si free transfer na nasledujúce kolo, keďže stále mi môžu plány prekaziť zranenia či červené karty.

Aká jedenástka mi teda najviac ulahodila?

Salah si proti domácemu Southamptonu ponechá kapitánsku pásku a kryť chrbát mu bude Richarlison v zápase proti Watfordu, ktorý v prvom zápase inkasoval až tri góly. Sterling bude čeliť silnej obrane Spurs, preto som ho z pozície Danka radšej vynechal, čo sa mi však môže vypomstiť. Veľa šťastia všetkým, teda až na môjho súpera, sledujem ťa.

Mascherano

9
2019-08-17 10:00:38

Pozerám na Digi Šport že Coutinho moment v Liverpoole a je mi do plaču čo z neho Barcelona spravila. Také góly spoza šestnástky a teraz ani v základe není. #ValverdeOut

dayspanfar

-2
2019-08-18 22:42:28

http://badoo.re - veľký zoznamka pre dospelých s inteligentný vyhľadávací systém nájsť sex partnera!

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.