Spoločnosť PopArt Music oznámila príchod veľkolepej show Messi10 od Cirque de Soleil, ktorej príchod do Argentíny je naplánovaný na jún 2020. Po prvý raz však bude odprezentovaná už v októbri v Barcelone a predstavenie inšpirované príbehom kapitána FC Barcelona bude pokračovať turné po celom svete. 

Populárny Cirque de Soleil sa rozhodol vstúpiť do sveta futbalu, a tak vytvára jedinečnú show, ktorá čerpá inšpiráciu z Lionela Messiho. Predstavenie vyzdvihuje univerzálne hodnoty športu prostredníctvom takého unikátneho futbalistu, akým Leo je, a kladie si za cieľ svojim divákom ukázať, že aj Messi je obyčajným človekom a jedným z nás. 

Na celej show sa celkovo podieľa neuveriteľných štyridsaťsedem umelcov z pätnástich krajín, trvať bude deväťdesiat minút. Jej súčasťou bude hudba, za ktorú je zodpovedná Sony Music, a jednotlivé predstavenia sa, samozrejme, uskutočnia na veľkých štadiónoch.

Oficiálny text organizátorov 

Messi 10 od Cirque de Soleil, podujatie organizované spoločnosťou Rakuten, je nezabudnuteľným a veľkolepým zážitkom pre všetkých fanúšikov, ktorá akrobatickým spôsobom sprostredkuje športový príbeh, odhodlanie a výnimočnosť futbalového sveta, oslavujúc najlepšieho hráča tejto doby. 

Messi 10 od Cirque de Soleil rozpráva históriu mladíka s neutíchajúcou ambíciou prekonať všetky prekážky za svojím cieľom stať sa najlepšou desiatkou na svete. Show odhaľuje všetky elementy, ktoré viedli za jeho úspechom, ukazuje, ako sa postavil zakaždým, keď spadol, približuje jeho cestu za nemožným. 

Predstavenie štyridsiatich šiestich umelcov prinesie fanúšikom a divákom nezabudnuteľných deväťdesiat minút plných adrenalínu, v ktorých sa bude miešať adrenalín a nepredstaviteľné výkony umelcov s hudbou. 

Show sa po prvý raz odprezentuje v Parc del Forum v Barcelone desiateho okróbra 2019, čo bude jediné miesto, kde sa uskutoční v Španielsku. Na celosvetové turné sa vydá v roku 2020.

Cena lístkov na celosvetovú premiéru v Barcelone sa pohybuje od tridsaťdeväť do stopätnásť eur. Možné je ešte stále získať aj VIP lístky, ktoré si zadovážite za o niečo vyššiu čiastku, vyjdu vás na 175 eur.

Zdroj: sport
Foto: sport

jokerito

9
2019-08-22 14:24:17

juuuj na toto sa tesim

vondeylen

11
2019-08-22 14:40:43

Krásna pocta.

RastoD

4
2019-08-22 14:52:24

ja by som chcel varovať ľudí, čo sa tešia na predstavenie v štýle nového cirkusu. Cirque de Soleil po pár nehodách prešiel skôr k veľkolepým pódiovým show, klasickej akrobacie je tam už málo.

PETOHOLO93

6
2019-08-22 16:08:52

Dúfam že to bude aj v BA

quentin

0
2019-08-22 17:38:10

Myslím, že nie. Citát z článku: "jednotlivé predstavenia sa, samozrejme, uskutočnia na veľkých štadiónoch".

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.