Rafinha sa teší obrovskému množstvu obdivovateľov. Barcelonskému odchovancovi nechýbajú záujemcovia a je typom hráča, ktorého majú radi prakticky všetci tréneri. Vo Vigu si ho obľúbil Luis Enrique, kde z neho urobil na trávniku lídra, a pod Spallettim počas polovice sezóny na hosťovaní v milánskom Interi patril medzi kľúčových mužov taktiež. 

Hoci sa o Rafinhu počas tohto leta zaujímalo hneď viacero klubov, z ktorých spomeňme najmä Valenciu, operáciu sa do zdarného konca doviesť nepodarilo. Rafinha nemusí vo svojich dvadsiatich šiestich rokoch, čo sa perspektívy týka, nikomu nič dokazovať. O svojich kvalitách a obrovskom talente už presvedčil všetkých, no vo svete súčasného futbalu to vôbec nemá jednoduché. 

Valencia nechce urobiť krok vpred

Marcelino, tréner netopierov, hráča chce a hráč samotný s prestupom súhlasil, dobre si vedomý dôvery, ktorú mu manažér prejavil. Barca by nemala s podobným transferom žiaden problém, jej predstavitelia by boli najskopokojnejší, keby odišiel na miesto, kde by mohol najviac herne rásť, ale majú podmienku. Musí to byť trvalý transfer, blaugranas s hosťovaním súhlasiť nebudú, pretože futbalistovi ostáva už iba rok platný kontrakt, ktorý vyprší v júni 2020. Suma summarum, jediná cesta, ako sa môže dostať na Mestallu, je prostredníctvom rokovaní s majiteľom Petrom Limom, ktorý ale trvalý prestup zamieta.

Betis neprejavuje iniciatívu

Nič nové pod slnkom, rovnaký príbeh ako pred rokom. Betis sa o stredopoliara vážne zaujímal, ba dokonca aj prebiehali medzi obomi stranami intenzívne rokovania, ale verdiblancos trvali na tom, že chcú Rafinhu len formou hosťovania

Inter bol nezabudnuteľný

Taliani získali Brazílčana na hosťovanie v januári 2018, ale napokon sa i napriek jeho skvelým výkonom nerozhodli využiť možnosť odkúpiť ho nastálo za tridsaťpäť miliónov eur. S Barcou chceli rokovať predstavitelia nerrazzuri o znížení tejto čiastky, no to Katalánci rázne odmietli. 

Zaujíma ho len nedeľa

Všetky tieto faktory prispeli k tomu, že futbalistovi jednoducho došla trpezlivosť. Ba dokonca periodiká z okolia celku tvrdia, že Rafinha rezignoval natoľko, že sa zmieril s tým, že bude pôsobiť, kdekoľvek sa vedenie a jeho agenti rozhodnú. Jediné, čo ho teraz trápi, je nedeľný súboj proti Realu Betis.

Zdroj: sport
Foto: sport
 

www.JW.ORG

-3
2019-08-24 08:01:54

Barcelona announcement of Neymar arrival will be made in upcoming hours!!!

Pader

-2
2019-08-24 11:40:56

Dúfam že je to pravda

www.JW.ORG

-3
2019-08-24 10:18:56

(CatRadio) NEYMAR. Sources close to the negotiation: PSG willing to accept a 1 year loan with mandatory purchase for 160M€. Everything depends on Bartomeu. Neymar won't do anything if Barcelona doesn't get serious.

Anonym657

6
2019-08-24 10:25:14

Pokud neodejde během následujícího týdne, tak odejde jako volný hráč.. Měli ho střelit Interu za 20-25 mega, když to ještě šlo...

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.