Pred zápasom medzi výbermi FC Barcelona a Ajaxu Amsterdam v kategórii hráčov do devätnásť rokov, ktorým sa definitívne inauguruje nový Estadi Johan Cruyff, absolvoval tlačovú konferenciu tréner Juvenilu A Víctor Valdés. Bývalý gólman prvého tímu FCB hovoril hneď o viacerých témach. 

Neymar

"Čo by som vám len o ňom mohol povedať. Strávili sme spolu iba rok, no vo všetkých vyjadreniach ma chváli, za čo som mu veľmi vďačný. Je to fantastický futbalista a mal obrovský podiel na výhre Ligy majstrov, avšak ja som teraz trénerom akadémie. Ak poviem niečo viac, možno ma vyhodia, a to by sa mi nepozdávalo, chcem v tomto klube pokračovať aj naďalej."

Ansu Fati

"Mňa jeho úspech nijako neprekvapuje. Zatiaľ som si jeho hru nemal príležitosť užívať dlho, strávili sme spolu trochu času, ale naozaj nie dostatok. V prvý deň, keď prišiel, cítil nejaké nepríjemnosti, a tak sme sa rozhodli jeho problém vyriešiť. Požiadal som ho o to, nech mi ukáže svoje topánky, nuž a tie boli naozaj katastrofálne, bolesť pramenila z ich kvality. Nikomu nenapadlo, že by si mal kúpiť novú obuv, a tak sme tu urobili. Je silný, rýchly a má veľký talent, ktorý potrebuje voľnosť. Dnes ráno sme spolu volali, mám z neho obrovskú radosť. Valverdemu som veľmi vďačný za to, že mu dal šancu, hoci je škoda, že zajtra tým pádom nebude na Estadi."

Symbolika zápasu proti Ajaxu

"Je nám to všetkým dobre známe. Snažím sa presadzovať futbal, ktorý mi bol vštepovaný v tomto klube, aj keď dôležité bolo i obdobie, keď som bol mimo neho. Futbal je oveľa viac dynamický a pohyblivý - my sa dnes teda snažíme preniesť tieto nové prvky hry do štýlu, ktorý je tradičný aj pre Barcu."

Očakávania

"Užiť si vek, ktorý majú moji hráči. Počas mojej prvej reči som im povedal, že ich nový tréner bude hájiť päť základných bodov: zábavu, prístup, identitu, variabilitu, pretože musia hrať na viacerých postoch, a tým piatym je to, kde som práve ja, aby strieľali čo najviac gólov."

Zdroj: sport
Foto: sport, marca

PETOHOLO93

top komentár
41
2019-08-27 06:49:38

Victor ma zdravý pohľad na veci co je super... Verím že naše legendy v budúcnosti (xavi puyol pique valdes) ako funkcionári a tréneri privedú náš klub postupom času tam kde patrí trón Europskeho futbalu... ŠKODA ze tato bývalá generácia hráčov nezískala o 2 tituly LM viac plne si to zaslúžili ale mnohokrát sme aj nemali šťastie (napr. Semifinále LM 2010 a 2012) Visca

radinho

0
2019-08-27 15:53:36

Fakt si myslíš ,že vždy je dobré stavať len na legendy klubu ? Pozri sa na AC, kolko legiend vymenilo na manažérskej funkcie a nie len na tej .

socefi

1
2019-08-28 14:40:43

Ahoj, zaujímaš sa o skutočné sexuálne stretnutia vo svojom meste? Skúste túto stránku - http://utfg.sk/...

Moje meno je Emma25, čakám na vás, plus stránka obsahuje moje intímne fotografie :)

Nalim

-7
2019-08-27 10:57:15

Veľká škoda, že Valdes nechce hovoriť o potkanovi, svoju mienku. Je negatívna o povahe človeka, ktorý pohrdol hodnotami Barci. Tesim sa na trenice v kádri a v kabíne. Má všetko na háku, rešpekt pred ničím a pred nikým Preto si Valdes radšej zakúsol do jazyka. Potkan poď, bude veselo, rozjeb to tu s Tvojím naturelov a tatkom!

radinho

2
2019-08-27 15:54:13

Sám si potkan.

Galactico

1
2019-08-27 21:07:39

Vy by ste mu kľudne lizali kkt za to že vás okadil odišiel ako zmrd potom na klub podal žalobu o kopu miliónov a teraz sa ešte modlite aby takáto stoka prišla naspäť do klubu.blahozelam

ciacopoo

-1
2019-08-29 04:35:57

http://badoo.re - veľký zoznamka pre dospelých s inteligentný vyhľadávací systém nájsť sex partnera!

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.