Španielsky národný tím začína písať pod Robertom Morenom svoju novú kapitolu. La Roja v zápase proti Rumunsku vydrela tri cenné body, no hoci svojím výkonom priaznivcov príliš nepresvedčila, Sergio Busquets vyzýva k optimizmu. Jeden z kapitánov FC Barcelona sa objavil na tlačovej konferencii pred ďalším stretnutím svojho reprezentačného mužstva s Faerskými ostrovmi. 

De Jong a Fabián

"Dvaja hráči nie sú totožní nikdy. Obaja sú skvelí futbalisti, stále veľmi mladí, ale veľmi platní už teraz a s obrovským potenciálom do budúcnosti. Budú na svojich pozíciách patriť medzi svetovú špičku. Potrebujú čas."

Motivácia

"Chceme hrať dobrý futbal a musíme ísť krok za krokom. Prvý zápas bol zo strany Faerských ostrovov veľmi dobrý, mimoriadne si nášho súpera vážime. Častokrát si myslíte, že to budete mať jednoduché, no potom sa to obráti proti vám. Musíme k zápasu pristúpiť s maximálnym rešpektom, nehráme proti najkvalitnejšiemu tímu našej skupiny, no určite k nemu nepristúpime ľahkovážne."

Ramos

"Je brutálny, na klubovej aj reprezentačnej scéne. Patril, patrí a bude patriť medzi najlepších na celom svete a som pyšný na to, že môžem hrať po jeho boku."

Rumunsko

"Mohlo sa zdať, že sme strácali kontrolu, no nebolo to tak úplne. Mali sme ho pevne vo svojich rukách. Červená karta síce veľa zmenila, ale nemyslím si, že by sme trpeli nejako výrazne."

Predchádzajúce etapy

"Sme na začiatku novej etapy, predchádzajúca generácia vyčerpala svoje možnosti. Porovnávať je nesmierne náročné, zmenila sa hra, dnes je navyše futbal oveľa viac o fyzických predpokladoch, nakopávajú sa dlhšie lopty. Snažiť sa porovnávať je veľkou chybou, najdôležitejšie je, aby malo Španielsko dostatok kvalitných hráčov, spomedzi ktorých si tréneri budú môcť vyberať."

Brankári

"Ide o internú záležitosť medzi trénermi, ktorí si už musia vybrať sami. Máme troch fantastických brankárov, ktorí sú dôležitými hráčmi vo svojich kluboch."

Jeho spomienky

"Mám už svoj vek, ale postupujem rok za rokom ďalej. Moja budúcnosť v reprezentácii bude závisieť od toho, ako sa budem cítiť, ale tiež od podpory trénera a výsledkov. Teraz hľadím len na nasledujúcu sezónu."

Quini

"Nevidel som ho hrať, ale hovorili mi o ňom len v dobrom. Poznám ho ako človeka a bol vždy mimoriadne príjemný."

Zdroj: marca
Foto: marca

puxo333

top komentár
41
2019-09-08 14:25:06

Súhlasím, že De Jong potrebuje čas, ale tvoj hrací čas Busi ;) Potrebuje oveľa viac hrávať na svojej pozícií ako v Ajaxe a v repre, iná je polovičný a my potrebujeme z neho vyťažiť maximum

vevod

0
2019-09-08 21:19:07

Komentár bol vymazaný kvôli porušeniu kódexu diskutujúceho.

Katalan18

0
2019-09-08 16:33:00

De Jong potřebuje čas,aby si zvykl na Nosatého zpátečnický styl hry.

2sjr

4
2019-09-08 17:01:06

Mal by si uvedomiť že on sám patrí k tej predchádzajúcej generácii ktorá vyčerpala svoje možnosti tak ako povedal. Nemám k nemu neúctu naopak. Patril medzi mojich top hráčov spolu s Iniestom a samozrejme Messim no čas nezastaví nik.

venets

-1
2019-09-08 23:20:19

Kurzové sázky - Tenis, velmi spolehlivé https://netese.blogspot.cz

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.