FC Barcelona prehrala aj ďalší výjazdový zápas v tejto sezóne. Tentokrát bola nad sily Kataláncov Granada. Viacerí hráči nepodali opäť dobrý výkon, podobne sa javí 'výkon' Ernesta Valverdeho na lavičke Blaugranas. Skúsme teda zhodnotiť, čo sa včera v Granade vlastne stalo.

A skúsme to s trochou nadhľadu. Diskusie sú plné nenávistných komentárov ako na adresu hráčov, tak predovšetkým na adresu Ernesta Valverdeho, ale situáciu treba riešiť s chladnou hlavou a rozvahou. V prvom rade je potrebné uviesť, že ryba smrdí od hlavy a hádzať všetku vinu na trénera je nezmysel. Výmena v trénera v súčasnom štádiu nemusí nikomu prospieť, nemusí pomôcť. Zároveň si ja osobne len veľmi ťažko viem predstaviť, aby Bartomeu Valverdeho v súčasnosti odvolal.

Problém skôr vidím v psychike hráčov a predovšetkým v smole, jednak čo sa týka zranení spočiatku sezóny a zápasového rozloženia. Najväčší problém však vidím v predsezónnej príprave, ktorá bola tento rok zameraná predovšetkým na biznis, nie na prípravu na sezónu. Prišli zranenia dôležitých hráčov, mužstvo je nezohrané, viacerí hráči sú z formy a takisto je nutné poznamenať, že herný systém Barcelony patrí medzi veľmi komplikované a mužstvo potrebuje pár zápasov, aby sa rozohralo. V tomto smere tento rok nepomohol kalendár, keď máme nepríjemných súperov kolo, čo kolo a nedarí sa nám na výjazdoch rozbehnúť. Hráčom už zväzuje nohy na trávniku aj obrovský tlak, veď sme Barcelona. Valverde z týchto ingrediencií môže len veľmi ťažko namixovať výhru 5:0, po čom fanúšikovia bažia. Tým samozrejme nechcem povedať, že Valverde je neviniatko, skôr upriamujem pozornosť aj na iné faktory, ktoré významnou mierou prispievajú k stavu súčasnej situácie.

Granadu každý opisuje ako nováčika, ktorého mala Barcelona prevalcovať. Čuduj sa svete, osobne som mal vsadené proti Kataláncom. Jednak kvôli atmosfére v kabíne a jednak kvôli momentu, v ktorom sa Granada nachádza. Tento benjamínok len nedávno postúpil do Primera Division a veruže má formu ako hrom. Remíza 4:4 v úvode na pôde Villarrealu, následne tesná prehra doma so silnou Sevillou 1:0. Potom prišla rázna výhra proti Espanyolu vonku 3:0, výhra vonku proti Vigu 2:0... Kurz na 1X 3,06 proti Barcelone som neodmietol.

Včerajší zápas by som v každom prípade nehodnotil až tak negatívne. Predovšetkým v druhom polčase bolo vidno snahu s výsledkom niečo urobiť, Kataláncom však chýbala myšlienka na posledných metroch a zjavná bola chýbajúca chémia v útoku. Prehra 2:0 je trochu krutá, ale videli sme nasratých hráčov ako odchádzajú do šatní. Ak ste si všimli, chýbajú dnes vyjadrenia - zrejme jediný Suarez poskytol rozhovor po zápase. A jediný de Jong sa fanúšikom po zápase ospravedlnil.

Myslím pozitívne a verím, že táto negatívna dynamika a včera aj kus smoly, sa od Blaugranas odvráti a mužstvo opäť začne vyhrávať. Do úvahy je potrebné vziať aj to, že prvý gól padol po hrubej chybe Firpa hneď v úvode zápasu a druhý v čase, kedy sa naši nadýchli k ofenzíve. Pritom išlo o úplne nešťastnú a náhodnú ruku. 2:0 a hráči sú psychicky úplne dole. V tomto momente ich treba skôr podporiť, než na nich nadávať v diskusiách. Skúsme teda to hodnotenie – dovolím si poznamenať, že patrím medzi tých, ktorí pohár vidia skôr poloplný, než poloprázdny.

Ter Stegen - 7

Pochytal, čo mohol. Za prvý gól nemôže a očakávať, že pochytá všetko penalty, nemôžeme. Svoju prácu si odviedol, pričom zápas to nebol vôbec jednoduchý.

Junior Firpo - 5

Po zápase v Borussii mnohí na Valverdeho nadávali, prečo nemal na lavičke Firpa. Keby tam bol, zápas by dopadol inak. A veruže nie. Firpo potrebuje čas, aby sa adaptoval na herný systém Blaugranas. Včera ho Valverde stiahol hneď po prvom polčase. Urobil hrubú chybu hneď na začiatku zápasu, ktorá viedla k úvodnému gólu. A ten hráčom na psychike nepridal. Jeho výkon s postupom času išiel hore, ale je markantné, že potrebuje veľa času, aby si v novom pôsobisku navykol na herné schémy a mechanizmy. Ťažko viniť práve jeho za niečo, skôr nerozumiem tomu, ako je možné, že vedenie dopustilo, aby sa pozícia ľavého beka dostala do takéhoto stavu ak aj malé deti vedia, že krajní obrancovia sú v hernom systéme Blaugranas veľmi dôležitými hráčmi.

Lenglet - 5

Obrana nefunguje ideálne, ale je badať aj náznaky zlepšenia. Pritom jej zloženie je netypické a obrancovia si musia za behu na seba zvyknúť. Defenzíva Blaugranas dovolila Granade celkovo 9 striel, z toho až 4 išli na ter Stegena – z toho jeden pokutový kop a hrúbka Firpa. Ešte niekoľko zápasov potrvá, kým sa hráči zohrajú. Lenglet si takisto musí zvyknúť na nové podmienky, na druhej strane musí byť v súbojoch sebavedomejší a rozhodnejší. Včera z 5 súbojov vyhral len 2.

Piqué - 6

Piqué bol včera našim najlepším obrancom. Z 9 súbojov vyhral 7, pri lopte bol až 102 krát, stratil 8 lôpt. Dokonca mal jednu kľúčovú prihrávku. 4-krát bol faulovaný, on nefauloval ani raz. Góly nepadli po jeho chybe.

Semedo - 5

Semedo včera nepôsobil istým dojmom. Vyhral len polovicu súbojov, pripísal si len 86% úspešnosť prihrávok a stratil až 14 lôpt. So Sergim Robertom pred ním tej kreativity na pravej strane sme veľa nevideli. Takisto sa potrebuje viac rozohrať a stmeliť s kolegami z defenzívy.

Rakitič - 4

Od Rakitiča a Sergiho Roberto môžeme len veľmi ťažko čakať niečo konštruktívne smerom dopredu. Zároveň som bol zostavou do stredu poľa proti Granade celkom prekvapený - Valverde však na to určite mal nejaké dôvody. My nevidíme na tréningy, ako hráči trénujú, aké majú drobné problémy a ako je naplánovaná logika rotácií na nasledujúce zápasy. Faktom ale zostáva, že Rakitič už nemal v Barcelone čo robiť. Počas leta ho športové vedenie jednoducho malo predať. Jednak preto, lebo to najlepšie už odohral a jednak preto, lebo v tíme je priveľa záložníkov. Včerajší zápas len potvrdil, že hráč, ktorý bol počas leta jednou nohou v Juventuse, zároveň je na zenitom, ťažko môže prispieť k lepšiemu hernému prejavu mužstva.

Sergi Roberto - 4

Dlhé obdobie hrával ako pravý obranca, no tento rok trénerský tím rozhodol o jeho presunu do preplneného stredu poľa. Od tohto hráča nemôžeme čakať kreativitu. Je skvelý na udržiavačku, kedy je potrebné nestratiť loptu, len ju posúvať do stratena. Niekedy mám pocit, že hráva len preto, aby boli naplnené povinné kvóty na odchovancov La Masie v základe prvého tímu.

De Jong - 8

Zatiaľ najlepšia kúpa posledného obdobia. Chalan hrá výborne a úplne by žiaril, ak by po svojom boku mal tých správnych hráčov. Ako na trávniku, tak aj mimo trávnik v rozhovoroch či správaní sa tohto Holanďana vidieť, že je v Barcelone ako po futbalovej stránke, tak aj osobnostnej, na tom správnom mieste. Vo včerajšom zápase bol najlepším hráčom z našich. 93% úspešnosť prihrávok, dostal sa až do 16 súbojov, z ktorých 10 vyhral, snažil sa niečo so zápasom urobiť. Po stretnutí sa ako jediný z hráčov išiel fanúšikom Blaugranas ospravedlniť.

Suarez - 4

Opäť sa snažil o nábehy do pokutového územia, ale bez správnej lopty tento typ útočníka jednoducho nebude fungovať. Ako môže hrotový útočník streliť gól, ak nemá loptu? Mal len 26 dotykov počas celého zápasu. Ešte aj ter Stegen mal viac. Navyše, všetky jeho strely stihla obrana Granady vyblokovať.

Griezmann - 4

Francúz na krídle = súper si môže vydýchnuť, nebezpečenstvo nehrozí. Včera sme od Griezmanna nevideli ani jednu strelu na bránu. Už 4 zápasy v rade na ihrisku súpera nepredstavoval pre súpera žiadne nebezpečenstvo. Kvalitu však tento útočník má. Kde je teda problém?

Carles Perez - 5

Valverde ho stiahol už po polčase, keďže pre súpera nebol nijako nebezpečný. Nemal však priveľkú podporu zo svojej strany. Mladík bol pri lopte len 28-krát, mal 72% úspešnosť prihrávok, ani jeden vydarený center a z 9 súbojov vyhral len jeden jediný. Okrem toho stratil 13 lôpt. Od tohto mladíka bez podporu zo zálohy či spoluhráčov z útoku však nemôžeme očakávať, že Barcelone vyhrá zápas.

Náhradníci

Arturo Vidal - 5

Zápas mu nevyšiel podľa predstáv, no mal veľkú smolu, keď po pár minútovom pobyte na trávniku zapríčinil pokutový kop. Ako som však písal v úvode, išlo o smolný okamih, keď hlavička súperovho hráča mu v rýchlosti zasiahla ruku. Inak však tímu v strede poľa veľmi pomohol, pretože Barcelona začala získavať lopty. Napríklad vyhral 5 zo 7 súbojov. Valverde ho mohol za Rakitiča vymeniť aj skôr.

Ansu Fati - 6

Aktuálny stav mužstva krásne odzrkadľuje fakt, že Valverde je do hry nútený poslať 16-ročného mladíka, aby zachránil mužstvo. Tento chalan má veľký talent, ale má sa aj čo učiť. Napriek tomu proti Granade ukázal, že chce niečo so zápasom urobiť. Má ťah na bránu a jeho prínos na trávniku bol pozitívny.

Lionel Messi - 7

Leo dostal proti Granade jeden počas a postupne sa opäť rozohral. Z jeho strany sme videli snahu niečo s výsledkom urobiť a po zápase zas obleteli svet fotky, na ktorých bol Argentínčan zjavne nahnevaný na celé mužstvo kvôli ďalšiemu zlému výsledku. Stále však platí, že ak na trávniku máme 4 útočníkov a nevieme ani len vystreliť na bránu, zápas nevyhráme. Hráči v útoku sa jednoducho musia spoznať a zohrať. A je vidieť, že to zrejme nejaký čas potrvá. Kapitán Barcelony však patril medzi najlepších na trávniku. Sám ale neurobí nič a okrem de Jonga veľmi ani nemal s kým hrať.

zdroj: forcabarca.sk
foto: facebook

JURITO

top komentár
43
2019-09-22 12:06:59

Suarez 4?? Ako sorry ale co musi urobit aby mal 1??? Alebo skor neurobit? Lebo podla mna vcera urobil presne vsetko aby dostal 1. Cize neurobil nic

GabrielSVK

36
2019-09-22 12:11:31

Nie len Suarez. Tam na číslo 1 je viac adeptov.

Don8Andres

15
2019-09-22 14:02:34

Neviem prečo sa obúvate iba do Suáreza, celé mužstvo hrá katastrofálne a momentálne vyberať jednotlivcov nemá zmyslel podľa mňa. Niečo nie je v poriadku a po tomto zápase tajne dúfam že aj hráči čakajú na zmenu trénera :)

Barca93

-5
2019-09-22 12:10:39

Tak ako chlapci? Pacil sa vam zapas? Milanko, mexes, milci a dalsi su zas v kanaloch? :D :D

mexes

13
2019-09-22 16:10:09

ty musis mat, chlape, strasny bordel v gebuli. tvaris, ze si akoze fan Barcy, ale pred kazdym zapasom im zelas prehru a ked sa ti konecne zadari, mas z toho taku zurivu radost, ze az. chod sa radsej liecit, ako tu kazit vzduch.

Barca93

-2
2019-09-22 18:52:42

Mam v hlave bordel lebo chcem aby barcelona vyhravala trofeje? Ano som hrozny fanusik :D Uzivaj si valvedrdeho a jeho prehry.

Barca93

11
2019-09-22 12:11:48

Adnibi pridajte do tipovacky tipy na vyjadrenia po zapasoch. Co to bude dneska?
a) musime trpiet
b) musime sa poucit

adfa

29
2019-09-22 12:11:51

Firpo 5? Suárez a Griezmann 4? Neexistuje. Griezmann neurobil absolútne nič, Suárez detto. Firpo hral tiež veľmi zle, neschopnosť spracovať loptu, zapríčinil prvý gól, nahrávky nulové.

Vendeta

23
2019-09-22 12:14:38

Pod textom pri Robertovi sa podpisujem. Ten hrac na barcelonu mat nikdy nebude. 0 kreativita zbjeho strany, vie len posuvat loptu dozadu, nestiha, vypusta suboje. Rakitic tu nema co robi uz dve sezony. Ked si predstavim ze sme ho mohli dva roky dozadu strelit PSG za 90M tak sa mi az hlava toci. Radsej si ten pseudo trener Valvarde vydupal jeho zotrvanie a zvysenie platu.

Moje slova sa zacinaju naplnat a to ze: Valvarde zabije Griezmana na pozici kde bude uplne strateny tak ako Coutinho. Ako som spominal bez messiho nemame hraca co vytvori sancu, pretoze jedineho hraca co vedel Messiho ciastocne zastupit Valvarde pochoval na kridle, podkopal mu sebavedomie a potom sme ho poslali na nezmyslene hostovanie.

To iste sa rysuje s Griezmanom. To bude uz spalenych 260 Mega :)

Je uplne braindead ze Valvarde nebol okamzite vyhodeny aj ked ma urcite v zmluve nejaku vysoku klauzulu

Barca93

-1
2019-09-22 12:14:55

Neiete kde je Ladinho10? Ked vyhrame nad slabuckym superom tak tu ma plnu hubu. A ked prehrame je zalezeny do kanala. Pozdravujem ta Ladinho. Dufam ze si uzivaj svojho vysnivaneho trenera.

Barca93

9
2019-09-22 12:16:12

Tal ako chlapci? Stale je len zaciatok sezony a nic sa nedeje?

Barca93

-12
2019-09-22 12:26:43

Tak ako chlapci? Kes som tu minuly rok pisal ze Firpo nevie ani kopnut do lopty, tak som bol za negativneho hejtera. Je to tu ako hadzat perly sviniam. A neviete kam zmizli Lukasovi kamarati - priofesionalni futbalisti? Kde su ich nazory o tom ako skvelo hrame?

Jhonys

12
2019-09-22 13:29:04

Kes som tu minuly rok pisal ze Firpo nevie ani kopnut do lopty, tak som bol za negativneho hejtera. -- JJ, přesně. Sice nám dal Firpo loni v dresu Betisu na Camp Nou gól a porazil nás, ale ještěže neumí kopnout do lopty :D zajímalo by mě, co se lidem tak asi honí v hlavě, že musí nakládat v podstatě debuntatovi...

Barca93

-9
2019-09-22 13:31:22

Debutant? Tym myslis ze hra futbal prvykrat v zivote?

Lukas

13
2019-09-22 13:34:16

adaptovat sa na system hry FCB nie je hracovi zvonku jednoduche. takze hej, debutantovi. potrva isty cas, kym si zvykne a existuje celkom slusna statisticka pravdepodobnost, ze sa mu to ani nepodari.

Barca93

-13
2019-09-22 13:40:30

Obrancovi staci hrat na istotu a v najhorsom odkopnut loptu dopredu. Ale co tu budem pisat. Ved to tu je samy odbornik a byvaly profi futbalista ze Lukas? Ja som len obycajny hlupacik co sa do nicoho nerozumie, a to ze vsetko co uz rok hovorim sa vyplna, to je len nahoda...

Lukas

11
2019-09-22 13:55:05

aj tymto prispevkom potvrdzujes, co si pisal pred casom, ze o futbale nevies nic. obrancovi v barcelone staci hrat na istotu? zacni si viac studovat taktiku - trebars barcelona priamo pripravuje rozne kurzy, za nejakych par stovak ta prevedu metodologiou hry a mozno potom pochopis, ake hluposti na force vypisujes. ide o online studium s mnozstvom skveleho materialu ako cely tento herny koncept funguje a ver mi, ze je to skurvene tazke a komplikovane. cim viac sa v tom sprtam, tym menej zavidim hracom ci trenerom posobiacim v FCB. jednak kvoli samotnemu systemu a jednak kvoli fanusikom, ktorych drviva vacsina vie o tom celom figu borovu, no tvaria sa ako ty. chce to viac pokory a nie vypisovat po forach 'ja som to hovoril', pricom nemas sajnu odkial vietor fuka.

Barca93

-8
2019-09-22 14:05:23

Zial ked tomu ty nedokazes pochopit a je to pre teba tazke, smola. Nie kazdemu priroda dala mozgovu kapacitu ;) A ked nechapes co hovorim tak ti to skusim povedat velmi jedboducho - uloha obrancu je aby sme nedostali gol. Ak nie je zohraty s timom a je novy, tak by sa mal snazit v prvom rade aby sme gol nedostali a nevymyslat somariny. Nikto od Firpa necakal hetrik v prvom zapase.
A ak to nechapes, to ze pisem ze nevie kopnut do lopty, znamena ti ze nevie kopnut do lopty. S tym taktika nic nema. Keby vsetko bolo len o taktike a porozumeni stylu hry, hrali by za A tim len hraci z la masie ktori ten styl hraju od malicka nie? Ale kedze na to vacsina z nich nema rychlostne, technicky, fyzicky alebo z ineho dovodu, musime hracov kupovat. Skoda ze kupujeme priemerakov ktori na prvy pohlad na to nemaju

Barca93

-7
2019-09-22 14:08:32

A skoda ze nedokazes priznat ze tu uz dlho pisem cistu pravdu. Snad si uz aj ty pochopil ze valverde tu nema co robit. To iste casom pochopis aj o Firpovi a dalsich o ktorych som v minulosti pisal

Lukas

5
2019-09-22 14:12:57

S tebou je ozaj zbytocne nieco riesit. opakujem - zakup si par kurzov, nastuduj si problematiku a potom sa mozeme o niecom bavit. na druhej strane plne chapem, ze pre teba som ja ten jednoduchsi ;) &lt;br&gt; <br>
- Valverde - snazim sa len o to, aby na tomto webe diskutujuci neprepadali hysterii ako ovce. problem je s Barcelonou zlozitejsi, nie je to len Valverde. riesenie je komplexnejsie. vymena trenera nezaruci uspech, kedze celkovo kader je nevyvazeny. dlha tema. ale som presvedceny, ze ju budeme obaja sledovat ako sa to cele vyvinie. mame info priamo z klubu, ze poniektori hraci su princezne, ktore sa nevedie vmestit do koze.

Barca93

-4
2019-09-22 14:21:44

Vymena trenera mozno nic nevyriesi, takze to radsej ani neskusme :D To urcite pomoze. Ved vymenou mozme vela stratit. Napriklad za 2 zapasy mozno dame aj gol :D

JeseBOSS

-3
2019-09-22 12:27:17

VALVE JE SRAC

Chepablo

7
2019-09-22 12:27:25

Ak Valverde ostane, skončíme 6., ako v sezóne pred príchodom Rijkaarda, čo znamenalo veľkú zmenu filozofie a poňatia hry, čo sa týkalo transferov, až o rok na to.... peknú nedeľu, takže zmenu prinesie až budúca sezóna?:)

barcelonista29

7
2019-09-22 12:31:02

Je to subjektívne hodnotenie, ale nesúhlasím s viacerými hodnoteniami
Marc 6 - Semedo 6 - Piqué 6 - Lenglet 5 - Firpo 3 - de Jong 7 - Rakitic 5 - Roberto 4 - Perez 5 - Suárez 3 - Griezmann 3... Messi 7 - Fati 7 - Vidal 4

Niektorí hráči nemôžu úplne za svoj nevydarený zápas, keďže ťažko ovplyvnia svoje nasadenie do zápasu a pozíciu.

Barca93

-3
2019-09-22 12:32:50

Ked som vravel ze ostatni treneri ai robia srandu ked chvalia valverdeho tak som tu bol zhejtovany. Ako teraz? Uz to vidia aj miestni rozumom menej obdareni?

barcelonista29

6
2019-09-22 12:39:55

Áno Bruno, si späť :D pod do nich

LaBrie

13
2019-09-22 12:43:46

Podla mna bol ako skoro vzdy najlepsi De Jong, potom MTS, Messi a Fati. Ostatni absolutne cajovi....Barca by s takymto vykonom prehrala aj v Dunajskej Strede.....uz som to pisal, som zvedavy na vykon na Slavii.....

sid1

11
2019-09-22 12:46:53

Na to ako vyzeral zapas mi pride 7 pre lea a 8 pre de jonga vela. Obom by som dal o stupen menej.

Pedagog

8
2019-09-22 13:41:42

De Jong nemôže za to, ako vyzeral včerajší zápas. Hral výborne. A nie je najdôležitejšie to, nekazí (ani Gomes toho veľa nepokazil...), ale hlavne tvorí, dáva presné hĺbkové prihrávky, tú osmičku si zaslúži.

sid1

3
2019-09-22 14:26:32

Nase hlbkove prihravky vyjadruje jedna strela na branu. A uprimne nasa zaloha vcera nevymyslela nic. 8 to moze byt vzhladom k zvysku zalohy a tej biede co predvadzala. Ale mal si vcera pocit, ze si sledoval z jeho strany nadpriemer?

Nitram

9
2019-09-22 13:41:03

S čím súhlasím, krásne napísané problémy, slabučká príprava na sezónu sa ukazuje v plnej paráde. S čím nesúhlasím, ako ja by som si proti Barcelone nevsadil nikdy, to ma teda prekvapilo. Nesúhlasím ani s hodnotením niektorých hráčov. Firpo 5 a Fati 6? To medzi nimi bol taky malý rozdiel??? Firpo 2, Roberto 2, rakitic 3, Perez 3, Suarez 3. Preboha, ved sme dostali 2:0, jedina strela na branu za 97 minut (Messi). Hodnotenie je veľmi ružové...

Jestper9

-3
2019-09-22 14:24:39

Niekto by asi neprežil, keby sopliak fati mal viac ak oMessi. messi 7 za čo? zúfaly aj on bol. nič mu nešlo a jeidny čo vedel preniknut do 16ky a robil superom problemy bol fati. Či sa ot niekomu paci a ci nie a aj do zakončenia sa dostal. nedal gol, ale od neho nemozme stale goly cakat. herne vsak bol najsviežejší! netvrdím, že mal mať viac ako 6, ale Messi určite menej ako 7. Bol bezzuby

Nitram

7
2019-09-22 16:39:02

Dne, že tvojim idolom je ronaldo a preto budes kazdy den vypisovat, ze Messi hra slabo. Už vcera som ti napisal, ze na com ficis. Messi včera nastúpil, je po zranení a za 45 minut ukszal viac ako Suarez Griezman Perez Rakitic dohromady. Asi si nepozeral zápas, rozdal tam niekolko prihravok za obranu, co nebol schopny okrem neho nikto. Tak nehejtuj, ok?

Jestper9

-4
2019-09-22 17:17:40

Absolutne nie som fanusik ronalda a ani ronalda da limu dokonca nejak nemusim. Ale som fanusik FC Barcelona a nie len messihi a mesifil ako mnohi tu a evidentne aj ty, kedze kazdy kto nepovie ze messi je boh a dokonca daco negativnejsie je hned fanusik ronalda ci measihi. Vy nieste vfanusikovia klubu ale jedneho hraca a cela barcelona vsetko postavila na nom a toci sa vsetko okolo neho a team ako taky upada a hra fc barcelona kvoli ktorej jej fandim od cias Stoichkova je prec. Ale vsetci slincete nad messim a hlavna tema pidstatnejsia ako uspech llubu je zlata lopta a 100 dovidovpreco je messi najlepsi a 200 dovodov preco je lepsi ako ronaldo. Vyhrame 2x ligu lde sme nemali supera lebo kluby z madridu boli tragickejsie ako my ale messi da goly tak fasa. Ano. Gol on dat vie ale hrou uz nie je ani on to co bol a vsetko sa zosypalo. Kupuju sa mena a hviezdy nekoncepcne. Presne ako kritizovany real niekedy. Odpalujeme hviezdu za hviezdou, pretoze coutinho co mal poole volny pohyb a griezman tiez v atleticu tu to ma messi a oni dvaja su v haji. Ale vsetci dufaju a myslia si ze budu tahat.

Jestper9

1
2019-09-22 17:19:43

A ja ho nehejtujem a hral lepsie ako ti styria co si spomenul dokopy ok. Ale uz tiez treba stavat team tak, ze bude najdolezitejsou sucastou zatial ale uz nie nepostradatelbou

Nitram

4
2019-09-22 17:48:57

Ok, rozumny nazor, beriem.

Jestper9

2
2019-09-22 18:50:52

Viem, že často moje nazory vypadaju ako nenavistné voči Messimu, ale to vôbec. To by som nemohol byť fanúšik barcelony, ale proste toto čo sa deje ničí klub a aj jeho. On už proste nemoze sám ťahať aj ked sa o to pokúša a potom to vypadá tak. na čo sme kupovali minimálne Griezmana čo hral v Atleticu to čo Messi vlastne a na kridle je jalový? Coutinho nehral svoj post, griezman nehrá, Suarez hrá, ale už by nemal. De Jong tiez kade tade, Vlastne u nás skoro polka teamu nehrá svoj post a ako keby sa len kupovali mená ako vo fife... Konkretne Messi este je podl amna naj na svete, ale ako som cital pekné prirovnanie, tak už to nie je ten mimozemstan a aj vtedy ked bol, tak mal okolo seba šlapajúci team, čo na kazdom poste v podstate top 3 hráč sveta

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.