Neymar, brazílsky futbalista v službách Paris Saint-Germain, poskytol exkluzívny rozhovor britskému denníku Mirror. Bývalý hráč FC Barcelona priznal, že urobil v ostatnom období mnoho chýb, ktoré však nechce v budúcnosti zopakovať. 

Vo svojich dvadsiatich siedmich rokoch vstúpil Neymar do svojej tretej sezóny v drese Paris Saint-Germain. Ako hovorí on sám, brazílsky futbalista sa chce poučiť z minulosti. "Urobil som veľa chýb a získať si znovu dôveru nie je jednoduché. Keď sa cítim byť frustrovaný, vybuchnem, nesprávam sa vhodne a prichádzam s nesprávnymi vyjadreniami. Chcem sa v tomto ohľade zlepšiť," načal v rozhovore pre Mirror

"Nie som dokonalý, ale to u nás ľudí ani nie je možné. Veľa ráz som sa zmýlil a ťažko sa mi získavala dôvera, ktorú som stratil, ale myslím si, že to je normálne. Je to súčasťou nášho života a z chýb sa učíme. Som rezervovaným človekom, svoje osobné veci si chcem riešiť sám," pokračoval Ney.

Veľkým zlomom v kariére rodáka z Mogi das Cruzes boli vážne zranenia. "Išlo o najhorší okamih mojej kariéry, musel som pre dve zranenia vynechať takmer šesť mesiacov, a tak som stratil rytmus. Súčasťou profesionála sú však aj zdravotné problémy, musíme sa len pripraviť na chvíľu, keď prídu. Mimoriadne za pomoc v náročných momentoch ďakujem mojim rodičom, mojej sestre, mojej rodine a priateľom. Práve vďaka nim môžem hrať futbal a trénujem každý deň, sú neustále vedľa mňa. Pomohli mi a sú mojou inšpiráciou."

Bývalá opora Barcy, hráč, ktorý sa usiloval počas letného prestupového obdobia o návrat na Camp Nou, teraz robí všetko pre to, aby sa mu zranenia v budúcnosti vyhýbali. "Pracujem na cvičeniach, ktoré slúžia ako prevencia, so svojím kondičným trénerom a fyzioterapeutom," načrtol.

"Čo je na mojom zozname želaní? Je to jednoduché. Chcem sa stať najlepším futbalistom na svete," zakončil Neymar, ktorý sa v súčasnosti sústreďuje len na svoje povinnosti v PSG.

Zdroj: md
Foto: md

johan

22
2019-09-26 20:38:51

Ooo, chudatko male... a potom si clovek otvori Mundo, kde je napisane "Neymar ya está en Barcelona y mañana irá al juicio contra el Barça". Je to sice dobry futbalista, ale hlupak taktiez.

Ladislav

18
2019-09-26 20:51:05

Velká škoda pro něj, že se narodil v době dvou nejlepších hráčů v historii jinak by ten zlatý míč už dávno měl. Takhle nevím jestli ho ještě získá, ale zas když ho dokázal získat Modric ve 32 letech tak Neymar má ještě pořád šanci.

JURITO

33
2019-09-26 21:08:01

Neymar by to bol ziskal ak by ostal v barcelone. V psg nema sancu

Ladislav

4
2019-09-27 05:17:38

Nezískal by ho i kdyby zůstal v Barceloně. Tak samo kdyby PSG vyhrálo LM tak ho nezíská Mbappe. Vždycky to vyhrává ta největší hvězda v týmu a Neymar u nás nikdy nebude taková hvězda jako Messi.

Barcaaaaaa

23
2019-09-26 21:27:21

No jo...., kdyby zůstal u nás počkal až se messimu nebude tak extra dařit něco jako ronaldovi minulou sezónu, pak by začal tahat barcu vyhrál lm a balon d or je jeho

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.