Madridský denník AS informuje, že Leo Messi a Jordi Alba by sa mali k tréningu vrátiť už v priebehu tohto týždňa. Na Barcelonu tentokrát čaká súboj proti Interu Miláno v Lige Majstrov a FC Sevilla v La Lige.

Argentínčan musel v zápase proti Villarrealu nútene striedať po prvom polčase. V súvislosti s tým sa v hlavnom meste Katalánska začalo biť na poplach aj napriek tomu, že súčasné zranenie nemá absolútne nič spoločné s tým predchádzajúcim, kvôli ktorému Argentínčan pauzoval niekoľko týždňov. V zápase proti Žltej ponorke si Messi natiahol priťahovač na ľavej nohe a od futbalu by si mal oddýchnuť na 7 až 10 dní. V súčasnosti sa zdá ako veľmi málo pravdepodobné, aby naskočil do zápasu proti Interu Miláno, no AS túto možnosť nevylučuje. V pondelok má Messi absolvovať časť tréningu s mužstvom.

Dnes sa do tréningov môže vrátiť už aj Jordi Alba, ktorý si hamstring na ľavej nohe poranil pred dvoma týždňami v zápase proti Borussii Dortmund. Barcelona v jeho prípade nechcela uviesť predpokladaný čas návratu, ale novinári hovorili o 2-3 týždňovej pauze. V stredu uplynie presne 15 dní od zranenia, preto je možné, že ľavý bek Barcelony zasiahne do víkendového zápasu proti Andalúzanom.

Ernesto Valverde na tlačovej konferencii po zápase proti Getafe uviedol, že si nie je istý, či v zápase proti Interu Miláno bude môcť nastúpiť Ousmane Dembélé. Podľa všetkého tak na trávniku uvidíme Ansu Fatiho. Barcelona v každom prípade netrpezlivo očakáva návrat Messiho a Albu.

zdroj: as.com
foto: facebook

FCBfan2106

6
2019-09-30 07:48:37

Podla vsetkeho an travniku uvidime Ansu Fatiho? Je predsa tiez zraneny, alebo mi nieco uniklo?

Marian

4
2019-09-30 09:17:57

Niečo uniklo denníku AS.

rominho

-1
2019-09-30 08:42:59

fati urcite zaklad, ma formu, zvlast na nou camp. albu posetrit na Sevillu, inter zvladnu aj bez neho.

Grent

4
2019-09-30 09:07:10

je otazne ake to bolo zranenie ale po zraneni je zvacsa blbost davat hraca hned do zakladu .. radsej od polcasu alebo takej 60minuty ked uz budu vsetci trochu unaveny nech to tam rozhybe

jokerito

11
2019-09-30 08:45:31

Bolo by skvelé keby mohol Messi aspoň na lavičku.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.