FC Barcelona dnes prekvapila fanúšikov - čoskoro si budeme môcť pozrieť premiéru série dokumentárnych filmov Matchday. Dokumentárny film nás prevedie prípravou hráčov na zápasy a takisto nám priblíži ich reakcie po zápasoch. Kamery zachytili aj súkromný život niektorých hráčov Blaugranas. Máme sa veru, na čo tešiť.

Barcelona oznámila, že v spolupráci s firmou Rakuten predstaví Matchday, novú dokumentárnu sériu, v ktorej si fanúšikovia budú môcť vychutnať exkluzívny a predtým nikdy nezverejnený obsah zo života prvého tímu FC Barcelona. Kamery mali po prvýkrát prístup ku každodennému životu takých hráčov ako Leo Messi, Gerard Piqué, Marc-André ter Stegen a Luis Suarez. Diváci sa budú môcť oboznámiť s momentmi súvisiacimi s bojmi na trávniku, ale aj osobným životom hráčov.

Nové séria bude pozostávať z 8. dokumentárnych filmov v dĺžke po 45 minút a opierať sa bude o 8 kľúčových zápasoch, ktoré sa odohrali v sezóne 2018/2019. Premiéra v Európe sa uskutoční prostredníctvom Rakuten TV. Filmami bude sprevádzať slávny herec John Malkovich. V každej epizóde si fanúšikovia môžu pozrieť ako hráči prichádzajú na zápas, ich príchod do šatne až do momentu vybehnutia na trávnik. Okrem toho uvidíme exkluzívne momenty osláv po víťazstvách a smútku po prehrách.

Medzi kľúčové zápasy predchádzajúcej sezóny, ktoré budú predstavené v tejto sérii, patrí El Clásico a to v dvoch dieloch. Dozvieme sa ako si hráči dokážu poradiť s tlakom, ako sa na tieto zápasy pripravujú a ako prežívajú samotné stretnutie. Uvidíme víťazstvá 5:1 na Camp Nou a 3:0 na Bernabeu v Copa del Rey. V iných častiach budeme svedkami aj odvrátenej strany futbalu ako napríklad obrovské sklamanie po prehre s Liverpoolom na Anfield Road.

Séria dokumentárnych filmov okrem futbalu prinesie aj momenty súvisiace s každodenným životom hráčov Blaugranas. Napríklad grilovačku v dome Luisa Suareza v spoločnosti Messiho, Albu, Piquého s rodinou, Ter Stegena, ktorý si našiel nový domov či Rakitiča za sporákom. Okrem toho nám film priblíži príbehy niektorých fanúšikov. Požiarnik Rafa kedysi pri explózii prišiel o zrak, no napriek tomu na Camp Nou nevynechá ani jeden zápas Barcelony. Alebo ako fanúšik Andrej z Ruska cestuje za svojim tímom po celom svete.

zdroj: fcbarcelona.com
foto: fcbarcelona.com

ARTURMELO

1
2019-10-04 19:30:21

Dufam ze na tento dokument sa budeme poozerat s novym trenerom

Martin77

12
2019-10-04 19:43:56

vypadá to dobře..

Rasto_909

8
2019-10-04 20:22:33

pecka :)

Reekwon

9
2019-10-04 21:03:32

Vypadá to skvěle, škoda že je to natáčený z naprosto zahambující sezóny. Evidentně chtěli natočit dokument, kdy jde tým pro všechny tři teofeje a nevyšlo to. Jenže byla škoda ty zábery zničit tak z toho udělali něco jiného.

PETOHOLO93

3
2019-10-05 13:22:17

Hlavne som zvedavý na ten diel o Anfielde

Tattomajster

1
2019-10-04 22:01:42

Ja pevne verím že opäť nás prekvapia admini a spravia super titulky k tomu lebo inak by to znížilo zážitok pozerania

Culesking

7
2019-10-04 22:16:32

Som rad, že Barcelona prichádza s niečom takýmto. Ako fanúšik Barcelony, som ešte radšej, že môžeme vidieť ako Valverde vlastne pracoval s hráčmi, a to môže bud jeho meno očistiť alebo ešte viac zhoršiť. Samozrejme, predpokladám, že si nedovolia tam dať nejaké momenty ktoré by mali priamo poškodiť jeho meno, no aspoň maalinko do toho budeme môcť nahliadnuť a uvidíme, či to bola vlastne chyba len Valverdeho na ktorého tu hádžeme špinu.

Agata

2
2019-10-05 11:07:56

Super, teším sa na to. Fandím za každých okolnosti .

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.