FC Barcelona vo svojom poslednom zápase pred štartom októbrovej reprezentačnej prestávky dokázala s prehľadom poraziť výber Julena Lopeteguiho. FC Sevilla na Camp Nou prehrala 4:0, no výsledok ani zďaleka neodzrkadľuje dianie na trávniku. Aj keď sa to zdá byť neuveriteľné, Katalánci mohli tento zápas aj prehrať.

Andalúzania boli až do gólu Luisa Suareza lepším tímom a vytvorili si veľmi nebezpečné šance. Skóre mohol už v 11. minúte otvoriť Luuk De Jong, no ter Stegen čaroval. Obrovskú šancu mali hostia v 18. minúte, tentokrát po rohovom kope, no nikto z hráčov súpera nebol schopný vpratať loptu do odkrytej bránky ter Stegena. Opäť v tom mal prsty De Jong. A následne do tretice ten istý hráč hlavičkou nedokázal prekonať ter Stegena vo výbornej príležitosti, keď jeho koníček skočil až nad bránku. Barcelona tak mohla v 26. minúte bez problémov prehrávať 0:3, no tentokrát úradoval nepísaný futbalový zákon - nedáš, dostaneš. V 27. minúte poslal Semedo center do šestnástky a Suarez dal z ničoho na 1:0. 32. minúta Vidal 2:0, 35. minúta Dembélé 3:0 a bolo vymaľované. Pre Sevillu vzhľadom na priebeh zápasu nesmierne krutý trest. V druhom polčase skóre prikrášlil Leo Messi výborným priamym kopom.

Pri pohľade na dianie na trávniku a na štatistiky by sa však Blaugranas nemali až tak vytešovať, fanúšikovia takisto. Stále je v hre Kataláncov, čo zlepšovať a platí to predovšetkým pre deravý stred obrany. Sevilla v zápase zaznamenala celkovo viac striel (16 k 15) a až 4 strely smerovali na ter Stegena. Sevilla mala aj viac rohových kopov (10 k 7) a takisto viac vytvorených vyložených šancí (6 k 4), akurát ich nedokázala využiť. Veľkým mínusom pre obranu domácich je to, že Sevilla z vnútra pokutového územia vyslala smerom na ter Stegena až 12 striel. Ako je možné, že obrana dovolí súperovi až 12 striel z vnútra šestnástky? Zaujímavosťou je aj štatistika centrov. Barcelona sa pokúsila počas celého zápasu o 6 centrov, kým Sevilla až o 29. V prípade Barcelony svojho adresáta našli 3 pokusy (50%), v prípade hostí 11 pokusov (38%). Poďme však k hodnoteniu.

ter Stegen - 8

Pochytal, čo mohol a mal aj trochu šťastia. No predovšetkým zákrok v 11. minúte proti De Jongovi bol nesmierne dôležitý. Prehrávať doma proti rozbehnutému súperovi tak skoro v zápase, by hráčom Blaugranas na psychike veľmi nepridalo. Z jeho strany sme počas zápasu videli aj niekoľko nábehov pred pokutové územie a boli veľmi rozhodné. Trochu bol však z formy z pohľadu prihrávok. Tie mu nešli až tak dobre ako zvyčajne. Len 70% úspešnosť.

Sergi Roberto - 7

Odohral veľmi dobrý zápas. V poslednom čase bol kritizovaný, ale duel so Sevillou mu vyšiel. Svojim výkonom veľmi ohraničil možnosti Reguilona a Nolita. Valverde naordinoval Robertovi jasnú úlohu a preto v ofenzíve veľmi neprispel, na druhej strane v obrane neurobil takmer nič chybné. Až 10-krát prerušil ofenzívu akciu súpera a do štatistík si pripísal až 98% úspešnosť prihrávok.

Jean-Clair Todibo - 5

Na začiatku hral splašene a dopustil sa viacerých vážnych chýb, z ktorých rezultovali nepríjemnosti. Našťastie sa to pre Barcelonu skončilo bez gólu a mladík sa s každou ďalšou minútou zlepšoval. Vcelku sa mu darilo vyvážať loptu. Na trávniku vydržal 73. minút, no kvôli svalovým kŕčom musel striedať.

Piqué - 6

Stopérska dvojica stála na hlinených nohách od začiatku zápasu. Stopéri robili veľké chyby pri pokrývaní hráčov, čo využíval zvlášť De Jong. Neskôr sa aj Piquého výkon zlepšil, ale za prvých 30 minút dieru do sveta neurobil. Známku si však ako tak zachránil výkonom počas ďalšieho priebehu stretnutia. Vyhral 4 z 6 súbojov, mal až 98% úspešnosť prihrávok. Neskôr v zápase videl 5 žltú kartu v sezóne a v ďalšom súboji nemôže hrať. Na El Clásico by mal byť k dispozícii.

Semedo - 8

Nesmierne dobrý výkon Portugalčana a cení sa o to viac, že nehral na svojej primárnej pozícii. Ako ľavý bek odohral jeden z najlepších zápasov v drese Barcelony. Bol sústredený, presný a rozhodujúci. Prihral na dôležitý úvodný gól zápasu a výborne sa mu darilo plniť si záväzky aj v obrane. Za tento výkon si zaslúži potlesk. Potvrdzujú to aj štatistiky - z 11 súbojov vyhral 8, 89% úspešnosť prihrávok, centre 2/2, dlhé prihrávky 4/3, dribling 2/2...

Vidal - 8

Veľmi dobrý výkon v základnej zostave predviedol aj Arturo Vidal. Klasika - plná sústredenosť v každom okamihu a súperovi v strede poľa nedaroval nič. Do štatistík si pripísal až 7 získaných lôpt po súbojoch! Ak k jeho výkonu pripíšeme aj strelený gól, známka s hodnotou 8 je na mieste.

Frenkie de Jong - 8

Ďalší zo stredopoliarov, ktorému zápas vyšiel na výbornú. Holanďan v strede poľa dominoval. Bol neustále v pohybe, podržal loptu, zrýchlil hru - všetko podľa potreby. Podarilo sa mu v zápase uskutočniť až 7 driblingov. Veľmi dobre sa mu darilo dirigovať tempo hry a výborným spôsobom spolupracoval so spoluhráčmi.

Arthur - 8

Vynikajúco zapadol do záložnej formácie s de Jongom a Vidalom. V tomto zápase odohral 65. minút a od Valverdeho mal jasnú úlohu. Postarať sa o kľúčové prihrávky a to sa mu aj podarilo. Zaznamenal dve asistencie. Stratil síce 11 lôpt, ale vzhľadom na počet riskantných prihrávok je to akceptovateľné.

Leo Messi - 8

Starý dobrý Messi sa postupne vracia do formy. Nemal najlepší začiatok zápasu, ale s postupom času sa dostával do tempa. Dribloval (11/10), posielal kľúčové prihrávky (2), vyhrával súboje (16/13) a strelil skvelý gól z priameho kopu. Veľmi dobrý zápas zo strany Argentínčana, ktorý sa postupne rozbieha.

Suarez - 7

Bol to klasický zápas zo strany Suareza - niekedy pokazil nemožné, strelil však hitparádový gól nožničkami v momente, kedy to nečakal nikto. Sevilla mohla pokojne vyhrávať, no v 27. minúte z ťažkej pozícii z ničoho nič vystrúhal nožničky a bolo 1:0 pre domácich. Pokiaľ však Suarez strieľa dôležité góly, veľa mu vytknúť nemôžeme.

Dembélé - 5

Francúz strelil dôležitý gól. Prezentoval sa aj kreatívnym poňatím hry, ale... Dám mu známku 5. Zavážila aj detinská červená karta. Všetci vieme, že Mateu Lahoz to v hlave nemá v poriadku a tak mu niečo vyčítať už s jednou žltou kartou na konte, je hlúpe. To je však jedna stránka. Druhá stránka veci je samotný výkon - áno, Francúz zaznamenal gól, ale aj 83% úspešnosť prihrávok, vyhral len 3 súboje z 11, stratil až 21! lôpt. Ako útočník musí riskovať, ale do niektorých súbojov sa dovalil s klapkami na očiach a rezultovala z toho akurát strata lopty. Ak by trochu používal hlavu, neraz by vedel situácie riešiť konštruktívnejšie.

Náhradníci

Busquets - 7

Dobré striedanie zo strany Valverdeho. Busquets dodal hre v strede poľa stabilitu a do štatistík si pripísal niekoľko dobrých obranných zákrokov. Všetky prihrávky presné, nestratil ani jednu loptu.

Rakitić - bez hodnotenia

Chorvát sa na trávnik dostal na posledných 20 minút už za rozhodnutého stavu. Veľmi nemal ako prekvapiť.

Araujo - bez hodnotenia

Išlo o debut v oficiálnom ligovom zápase, no s červenou kartou, ktorá podľa môjho názoru nemal byť. Zákroky ako cez kopirák Lahoz na druhej strane nepískal, tu po páde Chicharita vytiahol pre mladého stopéra rovno červenú. Ale je všeobecne známe, že Mateu je Mateu...

zdroj: forcabarca.sk whoscored.com sofascore.com
foto: facebook

Milan87

16
2019-10-08 10:14:46

Suarez iba 6 a sergi7???

PETERKRIZAN

-38
2019-10-08 10:15:51

sport.es je na hony blizsie k realite ,toto nemysliš važne,2 dni rozmyšlaš a potom takuto sprostost vypustis

Lukas

top komentár
62
2019-10-08 10:26:06

2 dni som som sa venoval polovičke ;) Niekto zas trolluje pod každým príspevkom na force. Ale každý má v živote svoje priority.

PETERKRIZAN

-36
2019-10-08 10:30:57

toto hodnotenie je troll

PETERKRIZAN

-31
2019-10-08 10:35:34

ak suarez ma 7 a dembele 5,tak ako inac to nazvat

Lukas

top komentár
44
2019-10-08 10:36:41

lukas@forcabarca.sk - zašli svoje hodnotenie, s úsmevom na tvári a radosťou na srdci zverejníme to tvoje. Pretože okrem kritizovania a zosmiešňovania všetkých naokolo si zatiaľ neukázal nič. Zároveň si ešte raz prečítaj kódex diskutujúceho. Pre takých ako ty a práve kvôli takým expertom, čo si myslia, že majú patent na rozum, chystáme na force jednu malú zmenu.

barcelonista29

20
2019-10-08 10:39:44

Jeho hodnotenie? Len to nie :D a dúfam, že tá zmena pomôže v tom, že nebudem vidieť tie jeho svetové múdrosti...

LaBrie

1
2019-10-08 12:57:59

preco nie, aspon sa pobavime :)

harry525

18
2019-10-08 10:43:39

Prosiiim, zverejni to xD...

A Petko, posli mu to tvoje hodnotenie. :)

momo9

15
2019-10-08 10:49:16

idealne aby sa dali skryť prispevky vybranych použivatelov v diskusii

mikimi122

9
2019-10-08 10:21:01

K Suarezovi a Dembelemu si až veľmi krutý. Suarez už za tie krásne nožničky musí mať aspoň 7 a čo sa týka Demba, tak áno strácal veľa lôpt, to áno, ale neviem či tá karta na konci sa mu môže až tak vyčítať. Najskôr to asi Lahozovi nemal hovoriť, ale kto by očakával, že Lahoz mu dá červenú len za to, že mu povedal, že je zlý. Nepoviem, keby nadával na rozhodcu ako napr. Costa v našom poslednom zápase s Atletikom, ale za toto sa ešte červena nedáva.

Lukas

13
2019-10-08 10:22:37

Sorry chalani, 7. isto 7. musel som preklepnúť. :) K Dembélému - je to môj osobný názor.

fofo112

0
2019-10-08 12:02:05

Lukas, Roberto 7 tak to si šlapol úplne vedla, ved to bol náš najslabší hráč zápasu, prihrávať naistotu dozadu len aby sa zbavil lopty,to dokáže hociaký žiačik to si naozaj prehnal.

LaBrie

1
2019-10-08 13:06:36

Ta presnost prihravok na Todiba dozadu na zaciatku prveho polcasu bola iste 100 percentna :)

Milan87

10
2019-10-08 10:23:19

V derby atlético vs real před 2 tyzdnami ramos nadával na matku rozhodcu a nevidel ani zltu.

SamoH

-17
2019-10-08 10:27:13

Dembele 5? Daj si facku a viac clankov nepis. Dembele bol prave tym hracom ktory nam od zaciatku sezony chyba a robil presne to co mal. Rychle nabehy po kridle a roztiahnutie hry do šírky. Keby tam bol Griezmann tak by sa zase len tlacil na stred a bola by to katastrofa jak stale bez kridelnej hry cez prehusteny stred. Po Messim bol najnrbrzpecnejsim hracom pre obranu supera. Paradne kombinoval so Semedom a stale chcel nieco vymysliet, obrana ich dvoch nevedela na lavej strane ustrazit. OK beriem stratil par lopt, niekedy zahral sebecky ale znamka 5 ? To potom Roberto ma 7 za co? Ved sa po jeho strane ani poriadne neutocilo. Vsetko islo cez Ocamposa na pravej strane.

Lukas

16
2019-10-08 10:33:03

Beriem tvoj pohľad a plne chápem. Ak by nedostal červenú a v ofenzívnej aktivite by o trochu viac premýšľal, mal by aj 8. Dôvody, prečo má 5, som vypísal vyššie. Na druhej strane je mi plne jasné, že voči akémukoľvek hodnoteniu bude mať na tomto webe vždy niekto výhrady.

SamoH

-10
2019-10-08 10:37:25

Voci akémukoľvek nie, ale voci tomu scestnemu co si napisal ty Ano.

Lukas

11
2019-10-08 10:45:31

Ponúkni svoje hodnotenie. Rád si ho prečítam. Moje vychádza z hodnotenia štatistických portálov ako whoscored.com či sofascore, inšpiroval som sa aj od fcbarca.com, kde to hodnotí redakcia aj užívatelia.

ximpp

18
2019-10-08 10:46:04

Je pravda, že komár má v sobě obdivuhodný tah na branku, ale taky bohužel ztrácí nadměrné množství míčů a často volí nepochopitelně špatné řešení. Řekl bych, že jeho fotbalová inteligence je asi nejnižší v týmu.

FCBfan2106

2
2019-10-08 12:21:33

Zaujimave ze dembelemu sa vycitaju nadmerne straty lopty...ale ked Suarezovi, tak je hned zle a vytahuju sa statistiky kolko dal golov za 52 rokov. Pritom obaja stracaju loptu +- rovnako

Gabrieloo

10
2019-10-08 10:31:31

Suhlasim s hodnotenim, aj ked si myslim ze u takmer kazdeho to cislo mohlo byt nizsie. ked je stupnica od 1 do 10 dat skoro kazdemu 8 asi nie ja na mieste. Az tak dobre sme nehrali. A este nesuhlasim s Dmebelem. To ze sa nechal vylucit hlupo a ze tam nemal co robit uz som pisal aj ja. Ale za mna zahral so Semedom na pravej strane velmi dobre. Prvy gol sa zrodil po jeho akcii. dal gol a vyrobil dalsie prilezitosti. ci uz sam napr. sanca vidal piqe alebo spolu so semedom. rychlemu semedovi tie nahravky casuje vyborne a tak sa dostavaju za obranu. a to ze to skusi ked nikoho nema vpredu a skusi to aj medzi 2 az 4. za mna je ok. nie je to messi ze sa mu to podari 10 az 7 ci 8 krat. podari sa mu to 10 mozno 3 alebo 4 krat. ale ked to nebude skusat nemoze sa v tom zlepsit ani sa mu to nemoze podarit. Za Leom je to urcite najkreativnejsi a najnebezpecnejsi hrac. To ze skusi nahravku cez jasle a ze sme stratili loptu. chybalo par centimetrov a sua by bol som pred branou na 11 ke. take musi skusat inak dopadne na kridle ako griezman.

PETERKRIZAN

-7
2019-10-08 11:49:31

podla tych osmičiek to bol skvely vykon az na todiba,piqueho a dembeleho,čo vobec nie je pravda,vybornych bolo mozno 10 minut i to ku golom pomohol zabudnuty obranca pri vybiehani na pravej strane pri gole vidala a totalna chyba obrancu v rozohravke pri dembeleho,inak vykon znesie tak kriteria znamky 6,podla mna ide o kompletne nadhodnotenie vacsiny hračov,sport.es je zjavne podobneho nazoru ako ja

jokerito

4
2019-10-08 10:33:00

Messiho mám rád , ale určite nie 8...

SamoH

-8
2019-10-08 10:36:08

Nevidím význam v takýchto subjektívnych hodnoteniach jedneho z redaktorov, to sem radsej ptidavajte porovnanie z viacerych internetovych sportovych portalov, ktore to robia dlhodobo a nie nezmyselnie ako Lukas.

Lukas

23
2019-10-08 10:43:04

Dávali sme sem hodnotenie sport.es, chceli ste zmenu. potom sme začali uverejňovať hodnotenie 3 portálov v tabuľke, opäť nebolo po vôli. Teraz to spisujem ja ako výcuc z viacerých webov, opäť sa nájde kritika. Ako som písal vyššie, vždy sa nájde niekto, komu ten-ktorý spôsob nebude vyhovovať. Čo sa týka toho nezmyslu - podľa štatistických portálov bol Dembélé po Tobidovi druhým najhorším hráčom na trávniku, podľa whoscored.com bol najhorším.

ximpp

31
2019-10-08 10:47:47

Hlavně si z toho nic nedělej, kritika se najde vždy, já ti děkuji za tvoji práci. :-)

harry525

13
2019-10-08 10:50:41

Bude najlepsie, ak opat zacnete zverejnovat hodnotenie z troch portalov a VELKYM TUCNYM pismon napisane, ze ODKIAL je to hodnotenie. Lebo som si isty, ze taky Petko si ani len nevsimol na konci clanku, malinkym pisom napisane "Zdroj"... :) On si mysli, ze ty si dva dni PISAL cele toto hodnotenie :D

kacejik

14
2019-10-08 11:00:01

Lukáš píšeš perfektne hodnotenia, sú stručné výborne napísané paráda.

kacejik

1
2019-10-08 11:00:20

Lukas

Chrisler

0
2019-10-08 11:00:13

Mne osobne sa najviac páči hodnotenie typka z Megabarca.sk. aj ste ho sem kedysi dávali ale z nejakého dôvodu to pominulo.
Pre mňa je až zarážajúce ako sa mnohí, vcetne adminov, nevedia odosobnit od blbostí ktoré sa popísali l Dembelem. Ten chalan ma stále na čom pracovať. Ale je FAKT že ako jediný (s výnimkou Messiho), stále skúša dopredu. Všetci sa sťažujú že Raki, Busi, Roberto, atď každý prihrávky na istotu a keď chalan dáva prienikove prihrávky do 16tky KAZDY JEDEN KRAT, tak je zle. Jasné že mu veľa nevyjde. Ale Suarez, Griez a v poslednom zápase dokonca Messi narobili ďaleko viac chýb ale tam je to všetko ospravedlnené. Smutné...

pmadar1

13
2019-10-08 11:19:52

Ja Ti dám týpka :-)
Nechajte Lukáša skúsiť to takto robiť. Tešte sa z webu, iný taký web nie je. Dennodenná báza, non-stop. Viete, koľko času na to treba?
Moje hodnotenia sú kedykoľvek k dispozícii (zadarmo, bez podmienok), ale Lukáš si to chce vyskúšať sám. Rozumiem mu. Dajte mu trochu času a pochopenia.
Lukáš, ja Ti úprimne držím palce!
Týpek :-)

Chrisler

5
2019-10-08 11:46:02

Týpek!!! Ja som Tvoj veľký fanúšik! Perfektné kombinované emócie s faktami. Často krát si aj mňa donútil pozrieť na veci z iného pohladu. Mnoho fanúšikov na tejto stránke (resp. Vacsina) ma s tým obrovský problém. Ja túto stránku zbožňujem a som vďačný za všetko čo chalani spravia. Ale konštruktívna kritika je na mieste v každom zamestnaní. Tak tu je moja! Porovnal som s tebou co je pre mňa najvhodnejší benchmark!

pmadar1

0
2019-10-08 12:24:44

????

pmadar1

2
2019-10-08 12:25:24

To sú smajlíky...

kacejik

2
2019-10-08 12:24:24

pmadar1 presne tak je to TOP web.

Moraviano

3
2019-10-08 11:53:43

Ikdyž se tentokráte naše hodnocení dost rozcházejí, nechápu ten hejt, každej jeden vidí stejnou věc úplně jinak a je docela zajímavé si přečíst jinej pohled..Jen pokračuj dál.

Milan87

1
2019-10-08 10:44:42

Je to jeho názor a vobec nie je retardovany luisovi by som dal já 8 a leovi tu sedmicku ale je to inak jedno....

Barca93

-1
2019-10-08 11:12:15

Komentár bol vymazaný kvôli porušeniu kódexu diskutujúceho.

Milan87

0
2019-10-08 13:18:41

Zase si tu??? Neviem kto by koho vyfajcil ked mi hovoris milanko ako nejaky teplusko

Barca93

-7
2019-10-08 14:04:30

Ja tu budem dokym tu taki ako ty trepu hovadiny. Ak tu budu nazory ktore odzrkadluju relu, tak tu budem len citat a nebudem musiet opravovat tie dristy co tu plodis

Milan87

7
2019-10-08 14:27:59

Víem nebol si tu no sa vyhralo 4:0 a v postate nebolo na co nadávat, to keď sa prehrava si tu jak na koni.
Pseodofan

blauigrana

13
2019-10-08 10:47:50

mohli by sme hlasovať za hodnotenia po zápasoch či moc roboty by bolo asi stým čo?

tunno

-1
2019-10-08 11:38:57

Leo max 6 aj to vdaka golu. Semedo a Vidal z mojho pohladu 10.

PETERKRIZAN

-5
2019-10-08 11:51:04

vidal bol o triedu lepsi ako jong a artur,znamku ma rovnnak,suhlasim vidal a semedo su jedini co by mali mat 8,a stegen

moony

5
2019-10-08 12:01:42

PETER: Tak si napiš vlastní hodnocení, které ti bude vyhovovat, už je to tu zmíněno.

Lukas: Možná by bylo dobré udělat "vlastní hodnocení" jen pro uživatele forcabarca -> udělat sdílenou tabulku na číselné hodnocení a výsledná známka může být průměr. To by se mohlo zveřejnit krátce po zápase a text postupně dopsat... Protože by to narozdíl od sumarizace (sice kvalitních portálů) bylo opravdu NAŠE...

PETOHOLO93

5
2019-10-08 12:12:29

Ježkovi zraky admin zablokuj prosím PETRAKRIZANA...

PETERKRIZAN

-8
2019-10-08 13:22:12

zablokovať by si mal tychto bezmenych hlavne,čo sa hanbia za svoje nazory,pred dvomi mesiacmi som pisal ze artur sa mota dookola a nechodí do hustych zón,kde mi mohol dať finalne prihravky,kolko minusiek bolo,najdi,dnes artur akoby to počul,zacal sa tlačit dopredu a konecne dal golovu prihravku,nie je to este idealne ale značne ho to posunulo vykonnostne nahor,mozno to valverde z arturom citali s porozumenim,alebo to pochopili sami,2 sezony stratil tymto motaním sa dookola,a myslim ze pricinou vybuchu v rime a liverpoole okrem ineho bolo aj to,lebo tym padom bola barca zatiahnuta,tie zapasy mesimu velmi nevysli a pruser bol na streche,myslim ze 29 minusiekbola a pravda sa uz ukazuje,artur je podstatne ofenzivnejsí ako boleste v maji 2019

Milan87

2
2019-10-08 13:25:45

A myslíš že je ofenzivnejsi koli tvojmu prispevku na tejto stránke??? To ani ty snáď nemyslíš vážně tieto hlody

Milan87

3
2019-10-08 13:27:22

A ešte Arthur začíná u nás iba druhu sezónu ktorá je na zaciatku tak kde stratil 2 sezóny??? V brazílii???

PETERKRIZAN

-2
2019-10-08 13:36:46

zle som sa vyjadril,tuto sezonu som povazoval za druhu stratenu,ked sa nezacne tlačit dopredu,chvalabohu vyzera ze sa to meni a a nie rime ale dortmunde pred dvoma ci troma tyzdnami som myslel,ked bola barcelona herne superjalova,hlavne kvoli tomu a valverde to po zapase aj jasne vyhodnotil,kdesi tu je o tom aj clanok,v dortmunde sa valverdemu asiotvorili oči,odvtedy to je ina pieseň

Kingmarek92

0
2019-10-08 15:52:49

Petko pis svoje postrehy , jinak to ten ernie neda a ani arthur. Je ti strasne vdecnej , protoze byl uplne mimo s trma otackama a do kamery rikal , ze nekde nejakej slovak mu otevrel oci , ja myslim ze by ti mel davat kus sveho platu. Anebo vis co , pis primo Erniemu na email a ani to sem nedavej , pro nas je to hazeni perli svinim. Tady je adresa a vsechno to tam pis misto tohohle webu , bude rychlejsi a jistejsi jo? E.Valverde@bohnicepavilonC.com drzim ti palce.

Moraviano

0
2019-10-08 18:33:40

Zatáhnutá v poolu byla se záloha bus raketa vidal,kdy nikdo z nich nedokázal udržet míč a byli přejeti jak parním válcem.

PETERKRIZAN

-2
2019-10-08 13:09:59

plne suhlasim zo sport.es,lebo toto a nema z realitou nič spoločne,vykon muzstva nebol az taky dobry o com svedci mnozstvo golovych sanci sevile,a dat dembelemu o 3 nizsiu znamku ako suarezovi ,nevidim najmensi dovod,jeden i druhy dali gol,jeden i druhy mali nepresne prihravky i straty lopt,dembele tahal mnozstvo utokov,mal vyborny pohyb,pomahal aj defenzive,suarez no neviem čim sa preslavil okrem golu,jedine ze držal jazyk za zubami pri vylučeni arajua,vsetci vieme prečo

Jestper9

1
2019-10-08 13:11:18

Ujasnite si niektorí, že čo je láva a práva strana. Semeno a Dembele hrali na pravej strane? A kde hral potom Messi?

PETERKRIZAN

-1
2019-10-08 13:30:23

na opačnej strane

Martin77

4
2019-10-08 15:27:59

No na českým servru byl pod hodnocení admina Excel a čtenáři mohli pod svým jménem sami dávat známky hráčům. Pak vyšel průměr a bylo zajmavé sledovat rozdíl admin, čtenáři + tam dali hodnocení ňákého deníku už nepamatuju jakého. Nechcete to zkusit.

moony

1
2019-10-08 16:15:24

Jo, to bylo taky super. To "společné" hodnocení by bylo fajn.

Federer

6
2019-10-08 17:03:39

Začínam pochybovať či má význam chodiť na túto stránku. To čo tu čítam od viacerých je dno, niektorí však sú OK. Kedysi som dosť prispieval, nechal som toho lebo pre takýchto podaktorých namiesto množstva hodín strávených pri tom mi je ľúto rodiny a práce.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.