Po rozprávkovom štarte do sezóny 2019/20 sa 16-ročná senzácia menom Ansu Fati môže obliecť do národného dresu Španielska.

Vďaka jeho bleskovému príchodu do seniorského futbalu, pri absencii Messiho a Dembélého, si ho všimla španielska futbalová federácia a s vidinou obrovského prísľubu do budúcnosti začala pracovať na španielskom občianstve pre tento supertalent. To nakoniec získal už v septembri.

Už skôr sme Vám v tomto článku uviedli, že Fatimu ešte chýbajú úradné dokumenty od FIFA, aby mohol nastupovať na zápasy španielskej reprezentácie. Tomu je však koniec, keďže FIFA dnes obdŕžala všetky potrebné listiny. Španielska futbalová federácia mala pôvodne v pláne poslať Fatiho na Majstrovstvá Sveta do 17 rokov v Brazílii. To však nevyšlo, takže Fati si zrejme reprezentačný debut odbije v tíme do 21 rokov v novembrových zápasoch proti Nemecku a Čiernej Hore.

zdroj: marca.com
foto: fcbarcelona.com

zdeklu

-2
2019-10-11 11:25:28

titulok znie "moze"... a chce? alebo - musi? lepsie by bolo, aby podporil FCB v el clasico

Jhonys

2
2019-10-11 13:38:45

? Pokud nebude zraněný, tak v El Clásicu může nastoupit - to už reprezentační zápasy nebudou a on na to MS do 17 let nejede - viz tento článek nebo tento... https://www.forcabarca.sk/...

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.