Zápas 11. kola na Camp Nou zvládli Katalánci na výbornú, nad Realom Valladolid vyhrali 5:1 a opäť sa posunuli na priebežne prvé miesto v tabuľke. Stretnutie ukázalo viacero vecí, 3 najdôležitejšie sú spísané v tomto článku.

Messi je späť v plnej forme

Argentínčan v zápase proti Valladolidu exceloval, strelil 2 góly a na ďalšie 2 prihral. Okrem toho sme z jeho kopačky videli ďalší nádherne premenený priamy kop. Asistencia na gól Vidalovi patrila takisto medzi geniálne. A okrem toho fanúšikov potešil hneď niekoľkými jasličkami.

Messi sa v zápase bavil a my sme sa bavili Messiho hrou. Masip dobre vedel, do čoho ide, veď na tréningu s Messim chytal neraz, no napriek tomu inkasoval 5 gólov. Pre culés platí, že Leo sa postupne dostáva do tempa, čo je pred ďalšími ťažkými zápasmi veľmi dobrá správa.

Vidal dokázal, že je platným hráčom

Čiľan sa v základnej zostave Blaugranas v tejto sezóne objavil iba po druhý krát. Štart prišiel potom, čo sa verejne posťažoval na to, že so svojou súčasnou úlohou v tíme Ernesta Valverdeho nie je spokojný. Včera na trávniku však nevyzeral, že by bol v Barcelona nešťastný. Na trávniku totiž žiaril a dokonca strelil dôležitý gól. Strelil ho pritom ako pravý útočník.

Aj napriek tomu, že nehráva často, zápas mu sedol a bol nesmierne platným hráčom - nebezpečný v útoku, istý v obrane. Rozhodne je potrebné, aby sa Barcelona pokúsila tohto hráča udržať aj do budúcej sezóny. Na trávnik totiž nikto z kádra nedokáže vniesť to, čo Vidal.

Zo Suareza sme zmätení

Zo strany Uruguajčana išlo o klasiku - takmer po celý čas nabíjal na smeč kritikom a potom sa strelecky presadil. Gól pritom zaznamenal proti všetkým tímom z La Ligy, proti ktorým počas svojho pobytu v metropole Katalánska nastúpil. V zápase proti Realu Valladolid využil brilantnú prihrávku od Messiho zo 77. minúty.

V každom prípade faktom zostáva, že ani s týmto zápasom Suarez nemôže byť spokojný. Stále platí, že hoci nehrá najlepšie, Valverde ho na trávniku necháva až do záverečného hvizdu.

zdroj: barcablaugranas.com
foto: facebook

mikimi122

25
2019-10-30 20:08:56

Suarez by sa mal aspoň častejšie striedať a ešte vzhľadom na to, že máme Griezmanna je k tomu o dôvod viac.

fajtli

21
2019-10-30 20:14:34

Zápas ukázal tieto 3 hlavné závery: bez Lea sme v pizze

zdeklu

6
2019-10-31 05:47:16

sua bez Lea by bol zavadzajuci tajtrlik

Federer

2
2019-10-31 08:46:51

Nielen Suaréz.

Didalop

0
2019-10-31 12:34:56

To je aj pri Leovi...

2sjr

-1
2019-10-31 06:42:52

Suareza mám v podstate rád no dole mal ísť on nie Fati.

emiliano

4
2019-10-31 14:22:42

Platí to, čo som už písal: Valverde sa neodváži stiahnuť Messiho kamaráta, aj keby celý zápas všetko pokazil. Ale Leo nie je na vine, na vine je tréner, takto sa mužstvo nevedie a zostava sa tak neurčuje. Ono pri Messim žiariť nie je až tak ťažké, včera mu prihral do čistej šance a tak ho drží. Aj Rakitič mal asistenciu na gól, ale kto to videl a nečíta len štatistiky, tak vie, ako to bolo. Každý iný by z tej prihrávky gól nedal, lebo bola veľmi ťažká, polovysoká a do tela. Ale Leo jedným dotykom, napriek tomu, že bol chrbtom k bráne, spracoval ju dopredu k bráne a druhým dotykom strelil gól.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.