Fanúšikovia futbalovej FC Barcelony môžu byť pred 12. kolom LaLigy so svojimi miláčikmi celkom spokojní. Barça síce vôbec nezačala sezónu dobre, no pokus o reštart jej vyšiel a po 11. kolách vojvodí najvyššej španielskej súťaži.

Ďalším súperom jej bude celok sídliaci vo Valencii, Levante, ktoré sa aktuálne nachádza v polovici tabuľky na 10. mieste. Spomienky na poslednú návštevu Blaugranas v Levante nie sú pre domácich príliš príjemné, Barça tu vlani v decembri vyhrala 5:0. V máji toho roka ale dokázali Messiho družinu šokovať, keď ju porazili 5:4. Barcelone vtedy nepomohol ani hetrik Coutinha. Zopakujú „Žaby“ svoju prekvapivú výhru aj tentoraz, alebo si Barça odvezie ďalšiu výhru a upevní si prvé miesto? Tipnite si, súboje v La Lige sledujte naživo na TV Tipsport a skórujte v live tipovaní!

Čo na to komunita?

Tá však žiadne prekvapenie neočakáva a výhru Barcelony s kurzom 1,35 tipujú takmer všetci. Minimálne množstvo tipérov odhaduje výsledok na remízu s kurzom 5,60 alebo triumf domácich pri kurze 8,26.

„Messimu a spol. začína opäť chutiť futbal a dôkazom toho bola výhra v utorok nad Valladolidom vysoko 5:1. Celkovo sa v lige prebudili a zaslúžene sa nachádzajú na špici ligy. Som presvedčený, že hostia v Levante zvíťazia a pritom domácim strelia minimálne 2 góly,“ naložil výhru Barçy a zároveň aspoň 2 góly v zápase s kurzom 1,43 v analýze tipér majky100.

Inšpirujte sa v Tiket aréne!

Borci z najväčšej tipérskej komunity zverejňujú svoje tikety v populárnej Tiket aréne, kde sa nimi môžete inšpirovať. Skúsite to aj vy?

Pridajte sa k najväčšej tipérskej komunite ešte dnes, dostanete 15 EUR zadarmo na prvé stávky a vstupný bonus až 4 000 EUR!

zdroj: tipsport.sk
foto: fcbarcelona.com

Pader

4
2019-11-01 19:24:46

V máji 2018 porazilo Lwvante Barcu 5:4 a zároveň vtedy pretrhli šnúru bez prehry

Pader

3
2019-11-01 19:25:03

*Levante

FCBkraken

6
2019-11-01 19:59:19

uz len k ucte k superovi by som si nedovolil napisat taky nadpis ,,to je do neba volajuce podcenenie ,,a druha vec ze takychto nadpisov velkolepych ako dostanu 5 golovy vyprask tu bolo ako maku a stal sa skoro vzdy pravy opak ,,a tretia vec ze barca hra vonku a vonku hraju ako retardovani malomocni pokakanci tak by som dva krat vazil slova ,,taketo clanky neznasam

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.