Už teraz môžeme takmer s istotou vyhlásiť, že najväčším prekvapením dvanásteho kola La Ligy Santander je víťazstvo Levante nad úradujúcimi šampiónmi z Barcelony. Tím z Valencie porazil Kataláncov 3:1. 

Hráči FC Barcelona odštartovali zápas s Levante úvodným streleným gólom a do pozície vedúceho družstva nastupovali i do druhého polčasu. Zverenci Paca Lópeza avšak zaznamenali po zmene strán fantastický obrat, strelili tri góly a zaslúžene favorita z Katalánska prekvapivým spôsobom porazili 3:1.

 "Futbal je neuveriteľný šport, je to úchvatné," hovoril na pozápasovej tlačovej konferencii manažér domácich, ktorý neskrýval obrovskú eufóriu a radosť. 

"Počas jedného týždňa sme prešli zo situácie, keď sme prehrali a už sa cítili tak, že nezvíťazíme azda na žiadnom štadióne na svete, k triumfu na Anoete a porážke Barcelony. Vysvetliť, ako sa nám to podarilo, si už asi budete musieť vy. Po takomto stretnutí je zrejme náročné vyzdvihovať jednotlivcov, vyhrávať sa dajú len po kvalitnom tímovom výkone. Kľúčom bola naša snaha a sebaistota," pokračoval López. 

"Keď hráte proti Barcelone, vždy očakávate, že bude dominovať a prirodzene sa staviate do pozície defenzívnejšieho mužstva. Vedeli sme, že Barcelona bude aktívnejšia, pretože má po technickej stránke navrch, a to sa naplnilo v prvom polčase. Kľúčom bolo využiť okamihy, keď sme držali loptu a byť dostatočne dynamickými a vertikálnymi, čo sa nám po zmene strán fantasticky darilo. Keď držíme loptu, dokážeme potrápiť všetky celky na svete, čo ma mimoriadne teší. Barcu neporazí hocikto a nám sa to podarilo za dva roky hneď trikrát - v dvoch prípadoch v lige a raz v pohári. Nemyslím si, že by sa niečo podobné opakovalo v celej histórii často."

"Naši fanúšikovia môžu byť mimoriadne spokojní. Musíme však ostať nohami pevne na zemi, nie sme Barcelona a bojujeme o trochu iné umiestnenie. Máme jasno v tom, ako chceme ísť ďalej, chceme pokračovať v každodennej práci," zakončil. 

Zdroj: marca
Foto: marca, md

gabo

-3
2019-11-03 08:15:36

Není nutné nic komentovat, jen aplikovat slavnou písničku z ruské okupace v roce 1968, Běž domů Ivane,pardon Valverde

marke7

-1
2019-11-03 08:22:31

Včerejší zápas jsem neviděl. Může mi někdo říct, jak je možné, že jsme tak propadli, když hrála záloha v té nejlepší sestavě? To ty ostatní prvky kolem nich byly tak špatné nebo jak? Dík za střízlive vysvětlení

PETERKRIZAN

-3
2019-11-03 08:34:38

Soudruzi z ndr kdesi udelali chybu,ked si myslia ze toto je najlepsia zaloha,a máš to vysvetlene

adriano

0
2019-11-03 10:50:55

De jong a Arthur a doplniť puigom alebo alenom ako náhradník bojovník vidal.Ale včera sme videli nastúpil busqets a nič absolútne nič sa nezmenilo naopak ešte väčšia bezmocnost.Tu je jasne vidno že ani busqets ani piqe ani suarez už nemajú čo dať tímu žiaľ opakuje sa to stále príde jeden dva zápasy dobre a potom bum zase dva tri zle.Barcelona ešte ktomu nemá ani trénera .Toto je výsledok úpadku a namiesto zabudovavania talentov ako je puig Alena ide vedenie posielať na hostovacku týchto hráčov a vyšlú abidala aby sledoval ďalších hráčov vonku napríklad v Brazílii .Tato cesta je veľmi zlá klub túto sezónu pokým bude takto pokračovať nebude mať žiadnu trofej.

LaBrie

2
2019-11-03 14:08:40

Nemas pravdu...prve dva goly zabezpecil sudruh Pique a treti sudruh Busquets osobne.....

luky166

4
2019-11-03 14:34:50

kde sú tie časy ked sme levante aj vonku dali v pohode 4 ,5 golov toto je už úbohé s takými týmami prehrávať

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.