Až 6 z posledných 7 gólov Barcelony padlo po štandardnej akcii. Po včerajšom góle je Luis Suarez zároveň už 4. najlepším strelcom klubovej histórie. Arturo Vidal má na druhej strane už teraz viac gólov ako v celej predchádzajúcej sezóne.

FC Barcelona porazila Leganes vďaka štandardným situáciám a šťastiu. Práve góly po štandardných situáciách držia Kataláncov v La Lige tak vysoko. Včerajší zápas v podaní Blaugranas však nebol najlepší. Mužstvo predviedlo výkon ako v ostatných výjazdových zápasoch ako napríklad proti Osasune či Granade. Tentokrát však podobne ako v zápase proti Celte Vigo ich však zachránili štandardné situácie. Vtedy hetrik strelil Leo Messi - jeden gól z pokutového kopu a dva z priamych kopov. Pokiaľ sa pozrieme na posledných 7 presných zásahov v podaní FC Barcelona, až šesť z nich padlo po štandardných situáciách a len jeden z hry. Niekedy pomôže aj šťastie ako  v prípade gólu Artura Vidala vo včerajšom zápase.

Darí sa však Luisovi Suarezovi, ktorý počas reprezentačnej prestávky strelil gól z priameho kopu proti Argentíne. Včera Uruguajčan strelil svoj gól číslo 7 v tejto sezóne - po Messiho centri sa presadil hlavičkou. Dokopy Suarez v Barcelone nastrieľal 186 gólov a je štvrtým najlepším strelcom klubovej histórie. Na tretieho Kubalu stráca už len 8 gólov. Lídrom klasifikácie je Messi (618 gólov) a na druhom mieste sa nachádza César (232).

Arturo Vidal vo včerajšom zápase strelil svoj štvrtý gól v sezóne a tým vyrovnal štatistiku Griezmanna. Je tretím najlepším strelcom tímu v prebiehajúcom ročníku. Stojí pritom za zmienku, že v základe odohral len 3 zápasy a do zápasov často naskakuje ako náhradník. V celej uplynulej sezóne pritom strelil 3 góly, takže v prebiehajúcej sezóne svoj rekord už teraz vylepšil.

zdroj: mundodeportivo.es
foto: youtube.com

blauigrana

29
2019-11-24 11:19:14

len jedno fakt nechápem prečo je toto pre vedenie dobré oni fakt nepozerajú zápasy ?

Cizinkx

22
2019-11-24 12:12:02

Jim nejde o to jak hrají. Jim stačí že vidí v tabulce 1 místo a 1 místo v LM skupina. Pak je vse ruzove. Navíc Ernesto nekecá neremcá, vedení mu koupí pokemony. A on je bud odstřelí nebo ne. Ale to brzo skončí tímhle tempem nám Real i Atleti neskutečně nasekají. Real hraje poslední zápasy fakt pěkně navíc mají formu. Atleti i když jsou formou někde, tak porad jedou ten svuj fyzický fotbal což v téhle naší situaci bude pro nas smrt. I když jsme na ně uměli, ale to bylo v dobách kdy jsme měli trenéra a hráče v nejlepší kondici. Ted nemáme trenéra už 3 rok a kondice? Uběhala a přehrávala nás Slávie. Včera jsme jen tak tak vyhráli nad uplně tragickým Leganés, který nás uběhalo a také přehrávalo část zápasu. Co čekáš že se stane až nastoupíme proti Realu a Atletiku který se budou chtít po té mizerii ukázat? Kondičně je tým uplně v hajzlu, v základu polovina hráčů 30 a víc. Trenér nema absolutně šajnu, on už to chce doklepat a pak mu bud prodlouží nebo ne. Ale tak či tak on bude spokojen hrál si tu svojí pragmatickou sračku v týmu jako je Barcelona navíc za mimozemský prachy. Nikde jinde by šanci ve velkoklubu nedostal, cily je jasné že tu bude smrdět dál.Vedení spokojeno protože vidí v tabulce 1. Jim nejde o hru nebo to jak se Barca dřív prezentovala, tomuhle vedení už vubec ne.

blauigrana

7
2019-11-24 12:31:34

ale vieš čo je sranda, že on to tu praktikuje už od začiatku a to nebolo včera to su sezóny po Ríme už mal byť dávno spakovaní...zničil proste to čo ostatný roky stavali to hovorím už dlhšiu dobu a naštastie vidím že s týmto názorom niesom sám

bulldozer

1
2019-11-24 12:34:27

Tak nasledujuce 4 tyzdne nas caka husty los, 5 tazkych zapasov zo 6. Toto moze byt pekna drama, bud sa Valverde zazracne zobudi alebo to nezvladne a bude odideny.

marke7

4
2019-11-24 13:39:55

Doufám v to druhé. To bude státní svátek až konečně vypadne z Barcelony.

JanP

1
2019-11-24 14:06:26

No, já se připravuji na to, že to bude zkouška věrnosti... neb pokud to nedopadne doma s Dortmundem tak pak v Milane nad doženou stíny z Říma a Live a pak přijde a pak přijdou atleti a pokud ti nám naloží tak Realem sinas namaže na chleba..... Jj a to pak teprve budeme trpět....

JanP

1
2019-11-24 14:07:44

Jáj, sorry za překlepy... ten bus tak kodrca... ????

maryann

2
2019-11-24 15:32:50

Aleňa vie strielat z dialky/...ale asi preto sa trenerovi nehodi...

marke7

3
2019-11-24 15:57:23

Jemu vše, co je kreativní se nehodí.

hoyer11

1
2019-11-24 23:03:22

Já myslím že nejen vstřelit gól ze hry .... pro nás je obrovskej problém už jen vytvořit si šanci ze hry !!!!! Než dorazil Valve, měli jsme tak 10-15 šancí za zápas - ZE HRY !!! Teď ??? Teď jich máme sotva 10 za 10 zápasů - ZE HRY !!! A Valve i vedení jsou spokojení .... fakt k pláči :’(

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.