Po výhre nad Borussiou Dortmund poskytol rozhovor aj obranca Blaugranas Clement Lenglet.

Zápas

"Hrali sme s vysokým presingom a vytvárali sme si šance na strelenie gólu. S kvalitou, akú máme v útoku, môžeme ublížiť každému súperovi. To sa nám dnes podarilo urobiť veľmi dobre. Veríme v našu silu a sme spokojní s výkonom proti súperovi, ktorý disponuje skvelými hráčmi v každej formácii. V prípade zápasu proti Borussii nemôžeme hovoriť o žiadnych vzostupoch či pádoch. Práve naopak. Odohrali sme kompletný zápas a sme spokojní."

Griezmann

"Je to dobrý moment, pretože gól strelili všetci útočníci. Leo pridal dve asistencie. Jednu poslal Griezmannovi. Teraz už o Griezmannovi nebudete môcť povedať nič zlé."

Dembélé

"Jeho zranenie je veľká škoda. Snažil sa dnes hrať v najlepšej forme. Mal veľkú chuť zahrať proti svojmu bývalému klubu. Z trávnika odišiel s plačom, pretože sa ho to naozaj dotklo. Ousmane nosí futbal v srdci."

Barca na prvom mieste v skupine

"Vedeli sme, že ak dnes zvíťazíme, bude prvé miesto v skupine naše. Bolo veľmi dôležité, aby sme sa zbavili trpkej príchute z posledných zápasov."

Spolupráca s Umtitim

"Cítim sa s ním po mojom boku veľmi dobre. Samuel má kvalitu a skúsenosti, aby udržal loptu ďaleko od nášho pokutového územia. Uvidíme, čo urobí tréner v nasledujúcich zápasoch. Obaja sme s našou hrou v zápase proti Borussii spokojní."

zdroj: marca.com
foto: facebook

marke7

16
2019-11-28 07:39:14

Jsem rád, že s Umtitim předvedli dobrý výkon. Snad se Piqué aspoň trochu v ochozech zapotil.

Martin77

4
2019-11-28 08:09:15

JJ už zase začíná být ta jistota co byl minulou sezónu. Těším se , jestli z něj bude zase skála jako v minulých letech.

emiliano

4
2019-11-28 08:24:39

Umtiti hral dbre, istý hore i dolu. Má jednu veľkú prednosť, intuitívne vie presne, kedy vyraziť a prekaziť kombináciu súpera, to je veľká prednosť, ktorú Pique nemá. Ten vyštartuje proti súperovi veľmi často v nepravú chvíľu, neprekazí prihrávku a za ním ostane diera.

emiliano

5
2019-11-28 08:38:18

Ale ku Griezmanovi:Mal dve vyložené šance a jednu premenil. Vadí mi však na ňom jeho neisté vedenie lopty, zavadzia mu, a ďalej neschopnosť zbaviť sa kľučkou súpera, to útočník musí ovládať, inak je zbytočný. Tým je použiteľný len na hrote, kde môže strieľať z jednej, ale aj tu sa vyžaduje jedna kľučka na uvoľnenie sa. Je vlastne podobný ako bol Paco - z jednej naražačka, z jednej streľba. Neverím vlastným očiam, že nik neodhalil, že on neovláda driblink, vedenie lopty kolmo cez líniu. Dokonale to zakrýval hrou na jeden dotyk, zbavovaním sa lopty jej prihraním najbližšie stojacému. Ale takých hráčov, posúvačov lopty bez schopnosti preniknúť, máme viac, Busi, Raki. Pritom v Barce vždy boli technicky zdatní hráči, dribléri. Ideál je de Jong, loptu si prikryje, neodkopne len tak, prejde kolmo cez líniu pomedzi hráčov a otvorí priestor, vráti sa a prekazí útok súpera. On je pravým centrálnym záložníkom, kompletný hrač.

Maaca

3
2019-11-28 09:54:33

Busi je jen posouvač míče jo????????? Zkus se podívat třeba na nějaký jeho videa a určitě změníš názor. To, že bys na jeho místě viděl někoho jinyho neznamená, že z hráče s jednou z nejlepších technik v barce budeš delat posouvače míčů..????

PETERKRIZAN

1
2019-11-28 12:29:33

niektorí tu nemaju šajnu o futbale

RastoD

4
2019-11-28 09:21:36

Griezman hral celkom dobre, určite lepšie než predtým, ale trochu je nevýhoda, že takto sú v útoku dvaja "odrážači" - aj Suarez aj Griezman mi prídu ako hráči jedného dotyku, ak im ten vyjde, super, ale dosť často im nevyjde a už s tým nič nespravia.

Nalim

5
2019-11-28 09:22:45

emiliano:
Charakteristiku Griezmana po futbalovej stránke si vystihol presne. On budí dojem suveréna, ale má nedostatky, ktoré si tiež odhalil. Keby mu včera Leo nedal na podnose dve čisté gólové prihrávky, bol by do počtu.
Vonkoncom nie je komplexným hráčom, fakt sa zbavuje lopty na jeden dva dotyky a nepreniká do zhustenych obranných radov. Teda neriskuje ako Leo a Dembele. Bol veľmi predraženým hracom. Vhodný hádzanársky typ pre našich hráčov, chyba mu rýchlosť.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.