Tréner Borussie Dortmund odpovedal po zápase proti Barcelone na otázky novinárov. Švajčiar vyzdvihol obrovský podiel Lea Messiho na výstavbe útočných akcií Blaugranas.

Neskorá reakcia Borussie

"Začali sme trochu pomaly a ospalo. Barcelone sme umožnili, aby sa dostala do viacerých šancí. Mal ich nielen Messi. V druhom polčase to bolo z našej strany lepšie. Mali sme tri gólové príležitosti. Po strele jedného z našich hráčov skončila lopta na konštrukcii brány. Hrať na Camp Nou je veľmi ťažké."

Leo Messi

"Zahral na pozícii falošnej deviatky. Veľmi dobre sa pohybuje medzi jednotlivými líniami a keď dostane loptu na nohu, je takmer nezastaviteľný. Musíte ho faulovať. Pokiaľ to neurobíte, Messi má úžasné zrýchlenie. Jeho finálne prihrávky sú veľmi nebezpečné."

Jadon Sancho

"Pred zápasom som mu vysvetlil, že začne na lavičke. Bol to veľmi komplikovaný zápas a potrebovali sme veľmi koncentrovaných hráčov od samého začiatku. Vlastne preto sme nasadili túto základnú jedenástku."

Možné vypadnutie zo súťaže

"Už skôr sme vedeli, že táto skupina je veľmi ťažká. Barca, Inter a Slavia sú ťažkými súpermi. Slaviu musíme poraziť za každú cenu a dúfať, že Barca porazí Inter."

zdroj: marca.com
foto: facebook

maros1

4
2019-11-28 09:08:20

Pozitívum je, že prišiel súper ktorý hral prvých 65 minút velmi odovzdane a s veľmi nešťastnou taktikou a to nám pomohlo sa chytiť - ako mentálne, tak gólovo - to je dôležité. Rovnako dôležité poznanie je ale aj to, že záverečných 25 min súper zmenil spôsob hry a úplne nás vymazal, držanie lopty sa obrátilo na 25 : 75 v náš neprospech - podľa oficiálneho údaja. Nebyť Terstegena kto vie ako to dopadne.
Už dávno som nevidel tak perfektný výkon rozhodcu / aj keď to nebol vypatý zápas, no pískal podla mňa vynikajuco /

RastoD

-16
2019-11-28 09:24:18

Messi nafilmoval pád v 16tke, uznám, veľmi to nepreháňal, ale pekné to od neho nebolo.

ximpp

17
2019-11-28 10:50:49

To je tvůj jediný postřeh ze včerejšího Messiho výkonu?

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.