Hráči Realu Madrid poskytli novinárom krátke vyjadrenia pred dnešným zápasom proti Barcelone. Stretnutie sa hrá na Camp Nou už od 20:00. Novinári vyspovedali Fedeho Valverdeho, Daniho Carvajala a Raphaela Varana.

Fede Valverde

"Ak by som mohol zahrať vo svojom prvom El Clásicu, mal by som obrovskú radosť. Splnil by sa mi sen. Na trávniku by som si užíval každú chvíľu a každý detail hry. Tento zápas je potrebné si užiť. Samozrejme, mali by ste sa pokúsiť o výhru a postarať sa o to, aby fanúšikovia boli hrdí na to, že sa identifikujú s Realom Madrid."

"Hrať v El Clásicu je snom mnohých hráčov. Keďže máme príležitosť zúčastniť sa tohto zápasu, musíme si ho užiť."

Dani Carvajal

"Pristupujeme k tomuto súboju s vierou. Teraz sme v dobrom období. Je to výnimočný zápas a sme si vedomí toho, aký ohlas má po celom svete. Všetci si chcú pozrieť zápas Barcelony s Realom Madrid. Dúfame, že tentoraz sa usmeje šťastie na nás."

"Nech v nás fanúšikovia veria a nech nás povzbudzujú. Musia nám ukázať podporu, ktorú tak veľmi podporujeme. My sa zas budeme snažiť na dať zo seba všetko na trávniku, aby sme im priniesli radosť."

Raphael Varane

"Messi je výnimočný hráč a nemôžete ho brániť ako bežného hráča. Má svoju charakteristiku a vyžaduje od vás veľkú koncentráciu a brániť ho musíte spoločne so spoluhráčmi. Je to úsilie celého tímu... musíme mu ponechať čo najmenší možný priestor."

"V hernom štýle Barcelony pod Valverdem nevidím veľký rozdiel. Vždy mali tú istú identitu a na trávniku ten istý herný štýl a tú istú filozofiu. Dôležití hráči sa nezmenili. Vieme, že hrať proti nim je vždy veľmi náročné, ale zároveň vieme, čo očakávať."

"Myslím si, do zápasu tohto typu chcete nabehnúť vždy so sebavedomím. Ale je to výnimočné, to bez pochýb. Keď obe mužstvá vybehnú na trávnik, pochybnosti nechajú stranou, je to boj. Nezáleží veľmi na tom, aké boli posledné zápasy. Keď vkročíte na trávnik, všetko je iné."

zdroj: as.com
foto: facebook

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.