Náhradný brankár FC Barcelona Neto si podľa všetkého už zajtra pripíše debut v La Lige. Marc-André ter Stegen je totiž stále zranený.

Viaceré španielske médiá zhodne tvrdia, že nemecký gólman má stále problémy s ľavým kolenom a na zajtrajší zápas proti Espanyolu nebude dostupný. Ter Stegen naďalej pracuje s lekárskym tímom na návrate na trávniky. Cieľom je, že bol brankár na 100% pripravený na zápas Španielskeho superpohára v Saudskej Arábii. Barcelona čelí Atléticu Madrid.

Ter Stegen pritom zápasy La Ligy nie je zvyknutý vynechávať. Od sezóny 2016/2017 nehral len v 6. takýchto zápasoch, z toho v štyroch prípadoch nenastúpil v koncovke sezóny, kedy mala Barcelona istý ligový titul. Len v sezóne 2016/2017 chýbal v dvoch ligových stretnutiach kvôli zraneniu.

Zranenie v prípade ter Stegena dáva tentokrát možnosť na ligový debut vo farbách Blaugranas dvojke v bráne Barcelony Netovi. Neto v Barcelone debutoval v zápase Ligy Majstrov proti Interu Miláno,. 30-ročný brankár inkasoval jeden gól, ale v zápase predviedol veľmi dobrý výkon. Súboj proti Espanyolu bude pre Neta veľmi dobrou prípravou pred štartom Copa del Rey. 30-ročný gólman odchytal v Taliansku a Španielsku viac ako 200 zápasov, takže pre skúseného brankára by zajtrajšie derby nemalo predstavovať problém. Na lavičku náhradníkov si tentokrát sadne Iñaki Peña, ktorý včera trénoval už s prvým tímom.

zdroj: sport.es
foto: facebook

Revive

12
2020-01-03 16:50:29

Neto je fantastická dvojka, tak nemám strach o to, kto bude v bráne :)

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.