Norberto Murara, známy ako Neto, dostal druhú šancu a debutoval v drese Barcy už aj na ligovej scéne. So zápasom proti Espanyolu na Cornellà-El Prat však nebol úplne spokojný. 

Sklamanie

"Nie je zrejme nič zvláštne na tom, že výsledok nás trochu mrzí, pretože zápas sme už mali prakticky vo svojich rukách. No musíme sa koncentrovať na to, čo príde."

De Jongovo vylúčenie zo 75. minúty

"Náš súper potreboval dobrý výsledok a keď sme boli v desiatich, poriadne nás vytrápil. Nemyslím si však, že červená karta Frenkieho de Jonga bola kľúčová - Barcu jedno vylúčenie nemôže ovplyvniť. Teraz je dôležité pokračovať v každodennej práci."

Debut

"Snažím sa ísť na maximum v tréningoch aj počas zápasov. Teší ma, že som nastúpil, ale na strane druhej ma mrzí výsledok."

Španielsky superpohár

"Myslím jedine na to, že musíme tvrdo pracovať. Práve vďaka tvrdej práci som sa dostal až sem."

Zdroj: md
Foto: md

Palyop

14
2020-01-05 11:56:01

presne tak hoci by sme hrali aj s Realom tak 1 vylučenie nemože mať vplyv na hru mužstva ale čo už mi sme aj v 11 hrali akokeby sme boli len 9 slaby pohyb nič na ten futbal to sa už neda ani pozerať hanba hanba

Valverdeee

17
2020-01-05 12:10:50

Jediny ktory sa neskryva za vyhovorky. Vidno ze je v barcelone len kratko. Na konci sezony uz bude trepat dristy typu- budeme analyzovat, musime sa poucit, trpeli sme...

Less

3
2020-01-05 14:05:18

Nemalo by ale veľmi negatívne ho ovplyvňuje jej neschopný tréner.

ximpp

3
2020-01-05 16:21:40

To by ale museli Suaréz s Messim pochopit, že hrajeme o chlapa míň a nemůžeme hrát o tři míň. A Valverde měl z útoku stáhnout toho nejméně běhavého a nechat tam Griezmana s Luisem.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.