Madridský denník Marca informuje, že druhá séria dokumentárneho cyklu Matchday nemusí vzniknúť. Problémom sú hráči, ktorí natáčanie odmietajú.

Koncom novembra minulého roka vydal klub prvú sériu dokumentu Matchday prostredníctvom platformy RakutenTV. Dokument sa stretol s veľkým ohlasom fanúšikov. Videli sme nahrávky zo šatne hráčov či z cestovania celej výpravy, ale nie všetko sa skončilo tak ako sa očakávalo. Denník tvrdí, že hráčom sa niektoré zábery nepáčili. Sťažovali sa na to, aby materiál, ktorý by mohol spôsobiť polemiku, nebol poriadne skontrolovaný. Z tohto dôvodu sa ani jeden z hráčov FC Barcelona neobjavil na premiére filmu.

Teraz hráči bojujú za to, aby sa v šatni viac nenahrávalo. Tieto materiály sú však nevyhnutné, pretože zvyšujú hodnotu výpovede dokumentu. Aktuálne sme v polovici sezóny a klub hľadá možné riešenia tohto problému. Pripomenieme, že medzi najkontroverznejšie fragmenty prvej série Matchday patrila nahrávka ako hráči diskutujú s Valverdem o možností vycestovať na párty do New Yorku.

zdroj: Marca
foto: fcbarcelona.com

T0mIO

-18
2020-01-18 11:01:11

Ja som nevidel ani prvú sériu takže mi to je jedno

barcelonista29

1
2020-01-18 11:03:32

Druhá séria? Zbytočnosť

mexes

14
2020-01-18 13:37:08

ovela zbytocnejsie su tvoje prispevky do diskusii.
kazdy normalny fanusik si nieco take rad pozrie, aby sa dozvedel viac o tom, ako vyzera atmosfera v stani pred, pocas a po zapasoch, treningy, vztahy, to, ako ziju hraci, ako travia cas, nieco o ich rodinach, to, ake maju ciele, ake maju v zivote plany, atd. vdaka takymto filmom sa este viac vybuduje vztah medzi hracmi a fans a ti maju moznost mat realnejsi pohlad do fungovania ich klubu. idealne by bolo, keby to nebolo vobec "cenzurovane", ale v poriadku, ak by tam malo byt nieco, co by si niektori sprostejsi mohli vysvetlit nespravne, tak nech to vystrihnu. rad by som si pozrel takyto "matchday" hoci kazdu sezonu.

barcelonista29

1
2020-01-18 13:56:22

:D mexes, až teraz si rozdýchal Valverdeho vyhodenie? :D Do týchto vašich diskusií pod články sa zapájam minimálne, lebo čítať úvahy teba a tebe podobným pacientom ma vôbec nebaví. Tak veľmi by som chcel ignore list a verím, že tu jedného dňa bude. Keď tak čítam ten tvoj komentár, uvedomujem si, že ty si normálny stalker. Ešte aj o ich súkromnom živote a osobných cieľoch by si chcel vedieť. Vôbec ti nevadí, že hráčom kamery navyše vôbec nevyhovujú. Napríklad sledovanie odvety s Liverpoolom u Piquého doma. Určite sa ti tento úsek páčil najviac, že? Mňa zaujímavú ich výkony, keďže futbal je ich práca. A v osobnom živote im treba dopriať slobodu (zverejnia na internete len to, čo chcú na IG, FB... - vysvetlenie pre teba). Jedna séria bola až až. Ale to ty nepochopíš ;)

mexes

4
2020-01-18 14:17:11

prave takym ako ty, co nikdy v zivote ziaden sport nerobili ani len pasivne, aby skor ako zacnu na nete hejtovat vsetko, co sa v Barce udeje, aj co sa neudeje, len sa udiat mohlo, by taketo filmy mohli trochu pomoct, aby aspon trochu chapali fungovanie klubu, kabiny, trenerov a pod., ale to chce, aby divak, co to pozera, mal v hlave aj nejaky mozog, ktorym moze premyslat, co v tvojom pripade, zial, je marne.

barcelonista29

0
2020-01-18 14:49:23

Jooj ty si srandista. Ani v jednom bode si ma neodhadol. Hral som futbal a nebola to len oblasť, čo ty ani nevieš, čo to slovo znamená. A po druhé, mozog chýba tebe, keď chceš vedieť aj veci zo súkromia hráčov a ich plány. Potom im budeš závidieť a plakať doma, že to je nespravodlivé...a nezabudni na mínusko ;)

mexes

0
2020-01-18 15:39:46

"hral som"? mas 22 a pises v minulom case, ze si "hral"?? :) v ziackej pripravke? :D

barcelonista29

4
2020-01-18 15:46:27

:D samozrejme, aj tam. Ale sú ľudia, ktorí vedia reálne zhodnotiť, na čo majú. A hrať v nižších ligách sa mi nechce. Nemám najmenší problém to priznať. A nechce sa mi s tebou vôbec baviť. Nikam to nevedie. Lebo mňa zaujíma futbal a teba to, čo má Shakira oblečené... :) Debata, ktorá nikam nevedie. Nepotrebujem sa tu s tebou hádať a urážať ťa. Pekný zvyšok soboty ;)
P.S. a zážitok z nedeľného zápasu

Rasto_909

17
2020-01-18 12:14:45

Prvá séria bola fajn, ale tieto veci nikdy neukážu realitu na 100% pustia len to čo im vyhovuje :)

dalibor

1
2020-01-18 16:24:41

no a ešte sme videli aká zdochnutá atmosféra je v šatni...

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.