FC Barcelona dnes vstupuje do bojovať o Kráľovský pohár zápasom na pôde treťoligového UD Ibiza. Aj napriek papierovým prognózam nepôjde o jednoduchý súboj z viacerých dôvodov.

Katalánci dnes musia vyhrať, pretože formát Copa del Rey sa počnúc touto edíciou mení a dvojzápasy sa odohrajú jedine v semifinále. Blaugranas tak čaká zápas na ihrisku papierovo slabšieho klubu. Zaujímavosťou je, že Ibiza hráva svoje zápasy na štadióne s umelým trávnikom, na čo Katalánci nie sú zvyknutí. Okrem toho na Ibize panuje zlé počasie so silným vetrom a dažďom, takže podmienky pre kombinačný futbal nebudú najlepšie.

V neposlednom rade s mužstvom nevycestovali Messi, Busquets a Piqué, čo naznačuje jemnú rotáciu, hoci je jasné, že Setién nemôže priveľmi riskovať. Platí totiž, že ak Katalánci vypadnú z pohára už dnes, pôjde o obrovskú blamáž. Očakávame teda silnú, hoci prerotovanú zostavu, v ktorej sa objaví viac mladíkov. Zahrať si môže Fati, Pérez, Puig, Arthur aj de Jong, denníky vidia v základe na trávniku aj Juniora Firpa, Semeda alebo Neta v bránke.

Pohľad denníka Sport

Pohľad denníka Marca

Pohľad denníka AS

zdroj: sport.es marca.com as.com
foto: sport.es marca.com as.com

Tortilla

23
2020-01-22 10:53:15

Neto
Semedo Chumi Lenglet Junior
Arthur De Jong Puig
Pérez Griezmann Ansu
Myslím že by byla zajímavá hlavně záloha :D

Milan87

9
2020-01-22 10:54:02

Dúfam dneska griezzy na hrote a streli tam nějaký hattrick (prvý v kariéře, tak je dobrý) a začne ho tam nás kouč staviat aby sa sem nakupoval rodrigo.....

JURITO

11
2020-01-22 11:21:14

Griezman este nedal hattrick za celu karieru??

Lusci

7
2020-01-22 11:26:46

Dal a nie jeden.

Busque5x5

7
2020-01-22 13:01:39

Obávam sa, že tam šupne ivana....
V strede obrany podľa mňa može nastúpiť chumi a clement (umtitu by mal byť volbou 1). Nemyslím si, že ibiza bude veľa útočiť, budú prikovaný v 16ke, taký Chumi nieje žiadne drevo ktorý by neubránil hrača z 3. Ligy....jasne ale nepodceňovať....
Btw mne z tej nominačky dajak chýba Abe, podáva celkom dobré výkony v Bčku narozdiel od abela a marquesa

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.