Pablo Alfaro na tlačovej konferencii po zápase s Barcelonou priznal, že inkasovaný gól z poslednej minúty ho veľmi zarmútil, ale na druhej strane je na svoj tím veľmi hrdý. Tréner Ibizy gratuloval súperovi k výhre.

Ibiza bola blízko k prekvapeniu

"Tak áno, je to pravda. Chýbalo len málo, aby sme sa postarali o prekvapenie. Prvé, čo teraz musím urobiť, je pogratulovať víťazovi a zaželať mu veľa šťastia na ďalšej ceste pohárom. Na mojich hráčov som nesmierne hrdý. Je to niečo veľké, ak sa postavíte čelom takým hráčom akých má Barcelona. Podarilo sa nám minimalizovať jej prednosti. V tejto chvíli mám zmiešané pocity. Moji hráči sú psychicky dole. Boli sme si vedomí zložitosti zápasu, ale myslím si, že sme ukázali ducha a myšlienku. Tu nejde len o behanie. Na trávniku sme urobili veľa vecí. Strelili sme gól, nastrelili žrď. Barca na našu bránku nevystrelila až do 70. minúty. Majú však v kádri majstra sveta, ktorý strelil 2 góly. Mal dve príležitosti a obe využil. Spôsobuje to určitú bezmocnosť, ale aj napriek tomu som na mojich hráčov hrdý, na môj klub, na mojich ľudí, na môj ostrov a mojich fanúšikov. Bolo to niečo úžasné. Dnes sme urobili gigantický krok a naša cesta pohárom kráľa je chvályhodná."

Druhý gól Barcelony

"Zasiahlo ma to. Cítil som sa smutný. Prehrali sme krutým spôsobom, ale pokiaľ máme z turnaja vypadnúť, tak týmto spôsobom. Keď mužstvo zo seba dáva všetko, nemôžeme prosiť o viac."

Anulovaný gól a únava

"Samozrejme, že sme mohli pozorovať únavu. Je to logické a vedeli sme, že túto cenu zaplatíme. Odvaha má však svoju cenu. Ak by sme strelili druhý gól, mohlo by to byť iné. Sú to však iba predpoklady. Svet futbalu sledujem mnoho rokov. Bol som v silných aj slabých mužstvách. Viem, že na to, aby sme v zápase proti Barcelone niečo dosiahli, je potrebné byť veľmi efektívny. Barca to má. Akcia s anulovaným gólom? Zvonku to vyzerá ako boj. Včera som niečo také videl v inom zápase a rozhodca rozhodol inak. Nič to. Viac sa sústredím na to, čo sa nám dnes podarilo dosiahnuť."

Ťažká situácia Barcelony až do poslednej minúty

"Sníval som o postupe a dnes sme o tom snívali všetci na štadióne. Ak neveríte v sny, je pravdepodobné, že sa nesplnia. Boli sme blízko k eliminovaniu španielskeho šampióna. Sen sa nám rozplynul v poslednej minúte. Tento zápas sa zapíše do histórie tohto ostrova."

Rozhovor so Setiénom

"Po skončení zápasu som mu gratuloval. Športovci by mali víťazovi vždy pogratulovať. Setién priznal, že jeho hráči to nemali jednoduché. Povedal, že z našej strany neočakávali taký odpor. Je to niečo pekné."

Atmosféra počas zápasu

"Atmosféra bola veľkolepá. Pred zápasom sa udialo niekoľko takých momentov, keď sa zdalo, že sme v inom ročnom období a na inom mieste. Zápas nadobudol formu veľkej športovej udalosti. Všetci sme si tento zápas užívali. Zostalo v nás presvedčenie, že nám nič nechýbalo. Cítime sa zle z dôvodu prehry, ale je to vlastne cesta, po ktorej musíme ísť."

zdroj: marca.com as.com
foto: facebook

LaBrie

22
2020-01-23 08:19:13

Ten druhy neuznany gol Ibizy samozrejme nemal platit, vsak odhrkol rukami Lengleta ako handru....a potom sa cuduje, ze gol rozhodca neuzna....

JanP

32
2020-01-23 08:44:06

Ono celý druhý poločas se tam mělo žlutit tak, že neměla být vidět ta zelená umělka... O penaltě po zapasnickém složení Fatiho před koncem zápasu ani nemluvě...

sid1

15
2020-01-23 09:18:06

veru, to nechapem, ved to bolo uplne jasne. Mozno keby tam bol suarez a vedel to rozhodcovi "predat" tak to piskne.

LM10

8
2020-01-23 10:01:40

Ich prednosti v podobe faulov bolo jasne vidieť. Hlavne niektoré wrestlerské chmaty. Chudáci si zrejme pomýlili šport. Hlavne, že už je s nimi pokoj.

Milan87

-6
2020-01-23 12:27:07

Já si myslím že sa naozaj nemají za co hambit a ten ich trenér je velký sympos a prožíval to s celým muzstvom.
To náš bol zase len po stojacky při trávníku.
Raz už som sa pytal a bolo mi povedané že som kok@t keď to neviem ale musím sa spytat ešte raz možno pride realna odpověď. :
Kto je ten mladý týpek co tam u nás mele setienovy neustále do hlavy nějaké pokyny???
Rozhoduje kedy koho striedat a chvilami to vypadá že ten tým riadi on a nie setien????
Kto to jakože je???

SKMarso

3
2020-01-23 13:47:57

Volá sa Éder Sarabia a je to samozrejme asistent trénera. Ďakujem za dobrý námet na článok, čakaj ho v najbližších dňoch. Posnažím sa tam zhrnúť všetko podstatné/zaujímavé o Éderovi.

Milan87

0
2020-01-23 20:35:22

Díky

Lolzer

-2
2020-01-23 12:28:07

Ako môže byť hrdý na tých drevorubačov, obzvlášť po tých prašivých fauloch na umelej tráve. Hanba celej Ibize aj hentomu starcovi. O rozhodcovi sa ani nebavme, minimálne 1 redku by už mali a faul na Fatiho mala byť penalta, ťažko sa však niečo píska keď má rozhodca jedno oko do boha a druhé do krista...

Milan87

1
2020-01-23 12:31:48

Keby takyto vysledok s barcou uhral slovan, žilina alebo slavia so spartou hovořil by si inak.
Hrali to na co mali a hrali ucinne, je jasné že fotbalovostou nas neporazia tak prečo by to hrali na krásu???

Lolzer

0
2020-01-23 12:35:38

Prečo by som hovoril inak? Nie som fanúšik ani Slopana ani iných priemerákov zo Slovenskej ligy. Prečo spomínaš Sláviu, keď s nami hrala pred pár mesiacmi a hrali čisto a išli vypľuť dušu na tráve?

Milan87

-1
2020-01-23 12:58:14

Tu slaviu spominam preto lebo proti nám hrála dobre a bolo to 0:0 2:1. A ro bola slavka namotivovana ešte 10x viacej bola to LM.
A po vyhre 2:1 nad nimi tu bolo tolko hejtu že je to bola hamba atd atd.
Má prekvapuje že ibiza je v pohode podla vás

Amater

-3
2020-01-23 13:20:16

Proti Barcelone stačí behať a dostupovať hráčov. Ibiza nehrala zákerne ale trochu trvrdšie a to Barcelone nevoní. Táto hra totižto bolí. Pozrite si Anglickú ligu ako sa tam bojuje a jazdí po zadku. To už v Barcelone možno okrem Vidala neexistuje. Barcelona hrá chodbal !!!

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.