Výhra 5:0 nad Leganes a dva góly a jedna asistencia Messiho. Zdá sa, že po pohárovej výhre v strede týždňa sa Barcelona opäť reštartovala. Pretože začiatok roka jej vôbec nevyšiel. Najprv remíza v mestskom derby s Espanyolom, následne prehra s Atlétmi v superpohári a nepresvedčivé výhry proti Granade a najmä v pohári na Ibize. Korunu tomu dala prehra vo Valencii, ktorá znamenala uvoľnenie miesta lídra LaLigy pre Real a trojbodová strata v boji o titul.

Proti Levante to vyzerá byť jasný zápas. Tím z Valencie prehral všetky tri posledné zápasy v lige a v strede týždňa vypadol aj zo španielskeho pohára. Potvrdí Barca pozíciu jasného favorita? Tipnite si, tento duel z najvyššej španielskej súťaže sledujte na TV Tipsport a preukážte svoj um aj v live tipovaní!

Ako to vidia tipéri?

Najväčšia tipérska komunita verí jednoznačne Barcelone, pri kurze 1,14 tipuje výhru domácich 100 percent stratégov. Napríklad na výhru Barcy o tri góly je kurz 2,10. Čo si z bohatej kurzovej ponuky vyberiete vy?

„Levante je priemerný španielsky tím, ktorý ťaží hlavne z domáceho prostredia. Na gigantov typu Barcelona by kvalita celku stačiť nemala, obzvlášť na ihrisku súpera,“ píše v analýze tipér djorba a na tiket dáva výhru Kataláncov aspoň o dva góly v kurze 1,36.

Inšpirujte sa v Tiket aréne!

Borci z najväčšej tipérskej komunity zverejňujú svoje tikety v populárnej Tiket aréne, kde sa nimi môžete inšpirovať. Skúsite to aj vy?

Pridajte sa k najväčšej tipérskej komunite ešte dnes, dostanete 15 EUR zadarmo na prvé stávky a vstupný bonus až 4 000 EUR!

zdroj: tipsport.sk
foto: facebook

Tom91

23
2020-02-02 10:33:42

Jen mě tak napadá jak všichni placete nad kupováním cizinců a že nebereme hráče z la masie.... Kde jsou dneska takový Samper, Denis Suarez atd které jsem vynaseli do nebe? Není o nich ani vidu ani slechu. Nebo mi prosim vás dejte jeden příklad koho jsme nechali jít a udělal díru do světa?

Tom91

6
2020-02-02 10:39:29

*jste

VistaBarca

4
2020-02-02 15:08:06

Pozor!!! Levante to na nás vie zahrat!!!

Nalim

1
2020-02-02 17:18:37

LEVANTE u nás nemá nárok! Ak áno, nemáme nárok vyhrať LL a LM !!!!

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.