Levante síce prehralo svoj štvrtý zápas v rade, ale Paco López vyzdvihol výkon svojich zverencov v súboji s Barcelonou na Camp Nou.

Štvrtá prehra v rade

"Je pravda, že ide o našu štvrtú prehru v rade, ale pozornosť musíte venovať niečomu inému. La Liga je v tejto sezóne veľmi vyrovnaná a ak prídu dve alebo tri výhry, na všetko sa bude pozerať z inej perspektívy."

Camp Nou

"Pricestovali sme na ťažký štadión a proti tak náročnému súperovi sme zahrali veľmi odvážne. Až do momentu prvého inkasovaného gólu sme netrpeli, potom sa nás zmocnili pochybnosti, ktoré sme však počas prestávky zahnali. V druhom polčase sme verili do samotného konca. V prvom polčase sme nehrali dobre presing a preto sme veľa behali."

Levante mohlo aj remizovať

"Keď vidím ako mužstvo zahralo v dnešnom zápase, som optimista. Tento tím sa nikdy nevzdáva. Pred štyrmi zápasmi sa hovorilo o iných príležitostiach, ale vždy sme stáli pevne na zemi. Dnes sme mohli vybojovať aj bod. Zostávajúca časť sezóny bude veľmi náročná, ale verím vo svojich hráčov."

zdroj: marca.com
foto: facebook

Lolzer

10
2020-02-03 09:24:25

A mohli ste aj prehrávať 4:0 do polčasu - viď Semedove brvno a Griezmannove šmatlanie. Ide o to slovíčko MOHLI :)

gol0o

8
2020-02-03 09:46:12

Hej no pán tréner ! Mohli ste aj vyhrať nie ?? Milujem takéto reči .....

Nitram

7
2020-02-03 10:13:52

Mohli ste aj vyhrať, ale to by bolo ozaj nezasluzene. Mohli ste aj dostať 8:0...

maros1

1
2020-02-03 13:28:40

To čo hovorí súperov tréner vôbec nie sú márne reči ani žiadne hypotetické výmysly. Je to zdvihnutý varovný prst pre Barcelonu.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.