Katalánske denníky Mundo Deportivo a Sport tvrdia, že pred včerajším zápasom s Levante došlo k stretnutiu k športového riaditeľa Erica Abidala s prezidentom FC Barcelona. Katalánske médiá tvrdia, že pozícia Erica Abidala je po stretnutí s Josepom Mariom Bartomeuom silnejšia.

Januárové prestupové okno v podaní FC Barcelona považujú mnohí fanúšikovia za sklamanie. Klub nedokázal podpísať náhradu za zraneného Suareza a s mužstvom sa rozlúčilo niekoľko mladých hráčov. Na prvý pohľad sa zdá, že káder prvého tímu Blaugranas je oslabený. Objavili sa aj pochybnosti o spôsobe vedenie a úlohe jednotlivých členov športového riaditeľstva.

Napätie spôsobil nedostatok jasne stanovených kritérií pri výbere posíl a takisto vplyv vonkajších faktorov na prestupovom trhu. Najväčší otáznik visel nad Ericom Abidalom, ktorý takisto chcel vysvetliť svoju situáciu v klube. Práve preto včera došlo k stretnutiu s prezidentom Barcelony. Na schôdzke boli prítomní aj Ramon Planes a Oscar Grau.

Médiá informovali, že na oddelení športového riaditeľstva mohlo dôjsť aj k personálnym výmenám, no teraz informujú, že pozícia Erica Abidala je po poslednom stretnutí s prezidentom Barcelony silnejšia. V kanceláriách na Camp Nou tak panuje pokoj. Bartomeu totiž bývalého hráča Barcelony podporil a súčasné športové riaditeľstvo môže pokračovať v plánovaní ďalších prestupov. Abidal má stále podporu aj vedenia klubu. Nie je vylúčené, že Abidal po stretnutí s Bartomeuom zorganizuje tlačovú konferenciu, aby vysvetlil prácu Barcelony na prestupovom trhu počas zimného prestupového obdobia.

zdroj: mundodeportivo.es sport.es
foto: fcbarcelona.com

barcelonista29

16
2020-02-03 10:52:25

:D jeden a pol sezóny sa dá vydržať...

adriano

7
2020-02-03 11:17:13

Len aby v lete neprišli zmeny.????

mikimi122

24
2020-02-03 11:40:52

Podľa mňa tie prestupy nie sú Abidalova chyba. Prestupy ako Cou, Dembo, atď. tú už boli ďaleko pred Abidalom a jeho vyhodením by sa nič nezmenilo. Všetko to tam riadi Barto a aj keď by vyhodil Abidala, tak by si tam dosadil niekoho iného. Za mňa je len dobre, že sme nekúpili žiadneho hroťáka, keďže každá ta možnosť bola dráha a málo kvalitná.

kluc

1
2020-02-03 12:42:09

presne ....ja som celkom rád že nedokázali podpísať nejakého hroťáka :D a káder máme celkom v pohode a som ochotný pol roka žiť s tým že dostanú hráči ako Fati, Collado, Puig viac šancí :)

xdiko

0
2020-02-03 16:40:59

No ja to vidim skor tak, ze Abidalova operacia nebola cista, mozno nasli pecen na ciernom trhu a teraz si Bartomenu nedovoli Abidala len tak vyhodit, pretoze ma na neho dost spiny. Takze sa budu navzajom drzat... Inak cele prestupy Barci su zbabrana robota, napr. aj ich dokola omielany zaujem o Lautara, vdaka comu uz Inter podnika kroky, aby sa mohol na Barce nabalit.

2sjr

2
2020-02-03 19:10:00

Bodaj by ho Barto nepodporil keď to má na svedomí on sám

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.