Guillermo Amor, riaditeľ FC Barcelona pre športové a inštitucionálne záležitosti, poskytol po prehre v Bilbau rozhovor pre médiá. Amor je názoru, že mužstvo sa ukázalo v dobrom svetle.

Dobrý zápas zo strany Blaugranas

"Odohrali sme dobrý zápas, ale také veci sa vo futbale stávajú. Strelili nám gól po ojedinelej akcii. Prevahu počas zápasu sme však mali my. Je to smutný deň, pretože sme chceli postúpiť do semifinále. Athleticu je potrebné pogratulovať. Zahral tak ako chcel a vyšlo mu to."

Vypadnutie

"Tento výsledok nás bolí. Zahrali sme na dobrej úrovni a v našej hre sme mohli vidieť pozitívne veci. Z našej strany to bol kompletný zápas. Musíme napredovať."

Potrebná je jednota

"Prezident Bartomeu včera hovoril s Abidalom aj s Messim. Všetko bolo vyriešené interne. Sústredíme sa na našu prácu a zostávame jednotní. Je potrebné držať spolu najmä vtedy, ak sa veci nevyvíjajú dobre. Nikto nie je ponad klub a všetci musíme spolupracovať, aby všetko išlo dobre. Všetko bolo vysvetlené. Teraz nám zostávajú iné súťaže - La Liga a Liga Majstrov. Do budúcnosti pozeráme s optimizmom. Musíme myslieť na mužstvo a nevyhľadávať problémy. To nepotrebujeme."

zdroj: marca.com sport.es
foto: facebook

BarcaPB

0
2020-02-07 10:10:37

Spravne !!!

BarcaPB

2
2020-02-07 10:11:17

...nie som moc sklamany vidno ze hra sa trošku meni k lepšiemu ;-)

LaBrie

0
2020-02-07 11:30:04

Mna hlavne serie to, ze aj v prvom zapase sme dostali gol uplne na konci zapasu. Neviem ci to je nesustredenim, slabou kondiciou alebo nepozornostou....velka skoda takto uplne na konci zapasu inkasovat, na to by sa mali zamerat a nie je to prvy raz a len proti Bilbau...

emiliano

0
2020-02-07 13:03:55

Ten gól bol veľmi šťastný, aj také však platia . V 2. polč. sa nevedel súper dostať k našej bráne a potom center na slepo , ten hráč to trochu podvihol padlo to tam. Nič s tým neurobíme. Pri Wiamsovi stál Busi, ale neviem, či ho možno za to viniť, že nevyskočil vyššie. To sa stáva.

emiliano

0
2020-02-07 13:05:45

A ešte, veľká škoda, najmä pre hráčov, že keď hrajú dobre, práve vtedy prehráme. A to boli zápasy, keď sme nejako vyhrali s trápením.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.