Prezident Josep Maria Bartomeu byl na San Mamés osobně přítomen a po prohře sám utkání okomentoval.

Porážka

„Hráči dnes makali a bojovali. Šli vidět jejich ambice i touha zahrát dobře. Toho si vážím. Díky této ambici zůstaneme na vrcholu. Jsme teď smutní, protože náš protivník měl jen jednu střelu na bránu a postoupili do semifinále.”

O šancích

„Měli jsme hodně dobrých příležitostí, např. ta Messiho nebo Griezmanna. Mnohokrát jsme byli u brány. Síla a ochota hráčů mi zlepšují náladu, protože tímto způsobem dosáhnete velkých úspěchů.”

Vypadnutí z poháru

„Teď se koncentrujeme na ligu - počínaje Betisem. Dnešní výkon se mi líbil, ale nebyli jsme odměněni. Gratuluji Athletiku, Barcelona si však zaslouží podporu.”

zdroj: fcbarca.com
foto: fcbarcelona.com

emiliano

14
2020-02-07 07:51:34

To isté si myslím, čo prezident. To nebol zápas ako nedávno, že za celý zápas si nevytvoríme šancu, boli sme lepší herne, technicky, zvádzali sme víťazné súboje, neprečíslili nás ani ráz, nemali šancu a my dve vyložené a mala byť aj penalta. Vychytal nás brankár a ani nevie ako. V 2. polčase už bol súper unavený, lebo v 1.polčase nemal loptu a veľa behal, už tam mal jeden aj krče. Ale po takom výkone nemôžem povedať nič proti mužstvu, len pochváliť ich. Stáva sa aj to, že výsledok je z pohľadu hry nespravodlivý. V minulosti sme v Bilbau ťahali za kratší koniec.

PETERKRIZAN

-14
2020-02-07 08:14:27

chlapci viditelne bojuju,ale hraju vo vačšom krči ako za valverdeho,paradoxne,som zvedavy ktoryms merom sa to pohne,ale vzhladom na neschopnostpremienať šance bude v lm problem aj neapol,la liga je stratena podla mna,mame podstatne tazsie zapasy pred sebou ako real+el clasico v madride,stava podla mna zagratulovat realu k titulu

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.