Jackovi Grealishovi sa zatiaľ v sezóne 2019/20 darí veľmi dobre.

Aston Villa naďalej zvádza zostupovú bitku, ale Grealish je po celú sezónu jednou z ich hlavných hviezd.

Dvadsaťštyriročný útočník strelil doposiaľ v tejto sezóne v 23 zápasoch Premier League sedem gólov a tiež zaznamenal  päť asistencií.

Grealish je tiež kapitánom Aston Villy a zohrával kľúčovú úlohu pri postupe The Villans do finále ligového pohára.

Svojou hrou zaujal aj trénera anglickej reprezentácie Garetha Southgata, ktorý zvažuje jeho povolanie do národného mužstva na nadchádzajúce zápasy, dokonca aj na Euro. Veľkou konkurenciou v boji o pozvánku do najcennejšieho dresu mu budú najmä James Maddison, Dele Alli a Mason Mount. Vzhľadom na jeho súčasnú formu je ťažké uveriť, že by ho Sothgate nepovolal minimálne na nadchádzajúce prípravné zápasy, čím by mu pripravil debut v drese Anglickej reprezentácie.

Svojimi výkonmi taktiež vzbudil záujem u viacerých európskych veľkoklubou. Už dlhšie po ňom poškuluje Manchester United. Podľa denníka The Sun sa teraz o Grealisha začali zaujímať aj dvaja španielski giganti. Konkrétne FC Barcelona a Real Madrid.

Aston Villa však svojho kľúčového hráča nebude chcieť pustiť nijako lacno. Záujemcovia si budú musieť pripraviť minimálne 60 miliónov libier.

The Sun tvrdí, že vedenie Manchesteru United je ochotné túto čiastku zaplatiť. Problém v jeho získaní by ale pre Červených diablov mohol nastať v prípade, že by mu nevedeli ponúknuť Ligu Majstrov. To by nahrávalo do karát Barcelone, ktorá by Grealisha rada získala aby zvýšila konkurenciu v útoku, keďže v súčasnosti má bez zraneného Suáreza a Dembelého a po odchode Péreza len troch útočníkov, konkrétne Messiho, Griezmanna a Fatiho.

Na základe doterajších Grealishových výkonov je viac ako jasné, že v lete sa o tohoto mladého kreatívneho angličana strhne veľká bitka.

zdroj: 101greatgoals.com
foto: 101greatgoals.com

Cachino

0
2020-02-14 13:39:36

Nezabíral by místo pro hráče mimo EU? Nebo mají Angličani vyjímku? :-)

Ladislav

0
2020-02-15 09:57:50

Zatím nemají žádnou výjimku.

matejj

6
2020-02-14 14:15:57

Ked anglicana tak sancha alebo maddisona

okbor

2
2020-02-14 17:42:20

Možno nie zlý futbalista, ale jeho sebavedomie ďaleko prekonáva jeho momentálne schopnosti.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.