Katalánsky denník Mundo Deportivo informuje, že prezident FC Barcelona Josep Maria Bartomeu je veľmi nahnevaný kvôli škandálu okolo firmy I3 Ventures a manipulácie verejnej mienky prostredníctvom sociálnych sietí. Bartomeu chce celú záležitosť dôkladne vyšetriť a nájsť zodpovedných.

V každom prípade je nutné pripomenúť, prečo katalánsky denník Mundo Deportivo o celej záležitosti informuje v miernom tóne a snaží sa informovať v súlade s nastolenou líniou súčasného vedenia FC Barcelona. Vysvetlenie nájdete v tomto článku.

Aktuálny text od Mundo Deportivo uvádza, že Bartomeu aj v súkromí opakuje to, čo i firme I3 Ventures rozpráva na verejnosti. Táto firma bola najatá na to, aby monitorovala aktivitu na sociálnych sieťach, ale nebolo jej nariadené, aby konala proti komukoľvek a určite nie proti hráčom, bývalým hráčom, bývalým trénerom alebo ľuďom z prostredia klubu. Prezident sa včera stretol s kapitánmi Barcelony, aby im celú záležitosť vysvetlil, že ako je možné, že Barcelona nevedela o všetkých činnostiach, ktoré ňou najatá firma dlhodobo na sociálnych sieťach vykonávala.

Bartomeu chce tento prípad dôkladne vyšetriť, tak ako vtedy, keď bol obvinený z toho, že Barcelona kúpila Paulinha preto, lebo Bartomeu mal biznis v Číne. V tomto prípade vyhral súdny spor. Podobné to bolo v prípade obvinení zo špionáže Jaume Rouresa, kedy Barcelona bola zbavená všetkých obvinení. Mundo Deportivo okrem toho informuje, že časť vedenia klubu je stále zmätená a žiada drastické rozhodnutia. Interný hon na čarodejnice sa už začal. Denník navyše píše, že Barcelona zaplatila I3 Ventures nie milión eur, ale 800 000 eur.

Mnohé ďalšie španielske médiá informujú, že včera poobede sa malo konať mimoriadne zasadnutie vedenia klubu, na ktorom sa riešila práve záležitosť s I3 Ventures. Madridský denník AS uviedol, že Bartomeu určite nemá v úmysle odstúpiť ani vyhlásiť predčasné voľby.

zdroj: mundodeportivo.es as.com
foto: fcbarcelona.com

Revive

17
2020-02-20 08:36:29

Ale prečo by hľadal zodpovedných, keď on sám je za to zodpovedný? Predčasné voľby v lete incoming.... teda dúfam.

Cachino

8
2020-02-20 09:42:36

přece se nepřizná...radši si najde nějákýho objetního beránka a dál si bude vesele vládnout...

kov3

1
2020-02-20 09:49:50

Takže - odstúpil finančný riaditeľ ...Ty si snáď veštec...

galibier

16
2020-02-20 09:09:54

Zacni u seba.ryba smrdi od hlavy.

xdiko

9
2020-02-20 12:13:31

Nic sa nezmeni, Barto si najde obetneho baranka, na ktoreho vsetko hodi a blby socios mu to zozeru aj s navijakom.

Dodes

3
2020-02-20 12:23:58

Aj tak si spravia čo oni chcu.

cruyff

6
2020-02-20 14:30:58

neverím mu ani nos medzi očami..osobný zážitok ,,Mundo Deportivo vs Vedenie FCB,, keď som bol pred niekoľkými rokmi po prvýkrát na svetovom kongrese penyi fcb v Barcelone, tak som zažil na vlastnej koži, ako to funguje v mediálnej brandži..bol to rok, ked Rosell vládol FCB a bol to rok čo Cruyffovi odobral HPresident, tak mi to nedalo a pri slávnostnom obede sme sedeli všetci pohromade, členovia penyi, novinári, členovia Mundo Deportivo+ cele vedenie..keď som sa začal pýtať pomocou tlmočníka z nášho klubu SK, zastupcov MD, že čo hovoria na Rosellové vykopnutie Cruyffa z FCB, tak priamej odpovede som sa nedostal..bol som trpezlivý a sondoval som ďalej...po chvíľke som vymakol ďalšieho redaktora a ten mi priamo povedal, že na meno Cruyff majú informačné embargo a prísny zákaz pozitívne spájať jeho meno z FCB...čo mali povolené, /prikázane/ tak písať pozitívne v maximálnej miere do celého sveta o našom TOP vedení./ po španielsky som nevedel, ale dobre sme si rozumeli/...okamžite vymleli mnohým culés mozgy a vo svete sa šírilo ROSELL Sííííí..to isté som zažil, keď som bol na zápase Plzeň vs FCB ešte s českou penyou..sedeli sme v jednom pražskom pube kde boli zahraničné TV media a pýtali sa nás všetkých, že kto je ich vzorom, ako hráč FCB a keď došlo na mňa, tak som chválil Johana Cruyffa a že je mojím vzorom od roku 1973 od kedy fandím FCB...čo myslíte, že sa stalo..všetko tam odvysielali, len na mňa ,,CRUYFFA AKOSI,, zabudli..keď som v ten večer stretol Rosella, ako vystupuje z auta v našej fan zóne, tak som sa tiež chcel na to isté opýtať.. zbytočne....ale som si povedal, že KARMA je úžasná vec, tak si počkám...netrvalo dlho a sedel msr. Rosell v base... to, že teraz Barto má horúce linky a obhajuje sa že on nič, on muzikant...čo bol slepý, že si nevšimol, ako a čo sa píše o hráčoch a o vedení ??? to môže hovoriť koňovi...veď to bilo do očí aj obyčajnému čitateľovi, čo sleduje FCB a to nehovorím o ľudoch priamo vo vedení FCB.....tento chaos asi niekomu vyhovuje..visca..

Ramesse

2
2020-02-20 16:13:48

Bartomeu shlíží z ochozů Camp Nou na fanoušky Barcelony... :-D http://www.reactiongifs.com/...

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.