Pozápasové komentáře poskytl tradičně i trenér Quique Setién, jenž byl rád, že Barcelona vyhrála konečně větším rozdílem.

Vysoké skóre

„Očekávali jsme přesně takový zápas, ve kterém nám to takto půjde. V jiných zápasech nám chybělo zakončení, byť jsme hráli dobře. Dneska to bylo jiné, dnes šlo všechno dobře. Už do přestávky jsme vedli o tři góly, což nás upokojilo a mohli jsme tak již uvažovat nad tím, co nás čeká.” 

Leo Messi

„Messi to takto dělá od svých 14 nebo 15 let a bude to v tom pokračovat nadále. Je to záruka pro každý tým. Vždy tam je - pokud gól nedá, tak ho připraví. Je nejlepší na světě, protože dělá to, čeho jiní nejsou schopni.”

Braithwaite

„Myslím si, že zahrál dost dobře. Udělali jsme skvělý přestup, Braithwaite nám hodně pomůže. Je silný a inteligentní, dobře pomáhá spoluhráčům. Lépe se v týmu ani uvést nemohl. Připravil dvě zasloužené akce.”

Pressing soupeře

„Důležitým řešením je pro nás snažit se kontrolovat hru už odzadu. Pokaždé, když soupeř staví na defenzivu, tak musíme několik věcí změnit.”

Pocity před Ligou mistrů

„Myslím, že jdeme do osmifinále v dobrém rozpoložení. Vždy existují prvky, které je možné zlepšit, ale pro nadcházející období jsme sebevědomí. Hodně hráčů je v pořádku, hráči nejsou unaveni a tým je v dobré psychické formě.”

zdroj: fcbarca.com
foto: fcbarcelona.com

Slavomir

top komentár
45
2020-02-22 19:38:48

Jednou vetou povedal vsetko...
Je nejlepší na světě, protože dělá to, čeho jiní nejsou schopni.”

emiliano

13
2020-02-22 21:20:24

Neviete,ako sa volá ten expert, čo tu minule predával Lea, aby nám neškodil ? Je možné, že príde s tým, že bez Lea sme mohli vyhrať 10-0 a mal by sa ozvať, či nabudúce ho netreba posadiť.

T0mIO

-29
2020-02-22 22:20:12

Expert neexpert, musím povedať že sa na barcu bez messiho celkom teším.

RastoD

26
2020-02-22 19:55:00

Braithwaitovi ku gólu pri tej druhej akcii veľa nechýbalo

marke7

15
2020-02-22 20:41:44

Škoda, že nedal gol. Vletěl tam jako vítr.

geniusko

34
2020-02-22 22:41:04

Dnes som bol na zápase osobne. Chcel som stihnúť Messiho, ešte kým hrá - rovno dal 4 góly. Perfektný zážitok.

Pár poznatkov.
Hneď ako som prišiel, tak hráči chodili autami na zápas. Kopec ludí okolo a čakali, kedy prídu. Videl som Messiho, Abidala, Sergia, Fatiho, Semeda, Griezmanna, Piqueho... jediny, kto aspon zakyval je Griezman (mimochodom ma najnovšie rolls royce suv :D ).

Ľudia počas zápasu Messiho zbožnovali. Sem tam pískali keď sme prihravali dozadu stále, ale kazdu peknu kombináciu aj snahu ocenili potleskom. Po kazdom Messiho góle sa mu klanali. Parádne atmosféra.

Pri priamom kope Messiho cely stadion vytiahol mobily, lebo čakal gól. :D

Ked nastupil Braitwaith, cely stadion mu tlieskal a pri kazdom dotyku s loptou tiez. Velmi dobre povzbudenie fanúšikov, aj keď možno mu až tak neveria.

Počas rozcvičky pred zápasom zakyval ludom iba Ter Stegen. Po zápase nikto, všetci odišli do šatní. Potom som stihol aj ked odchádzali autami zo štadiona, zakyval opäť iba ter stegen. To mi prišlo trochu divné, že vôbec ziadny kontakt s fanúšikmi, aj ked ich hnali dopredu.

Ale inak odporúčam, naživo sa mi ten camp nou nezdal taky velky. Kedze dnes nebolo uplne plne, bolo viac volnych miest a sedel som skoro uplne pri travniku. Určite sa oplatí vyskúšať.

DreamTeam

2
2020-02-22 23:38:32

Ja som mal tiež nedávno zážitok s hráčmi ako prichádzali na zápas, a vtedy jediný z auta pozdravil Messi :D

Sedah

10
2020-02-23 00:55:18

Tak to sme tam boli minimalne traja Slovaci, ja s frajerkou a ty, ale asi tiez nie sam. Bolo to super bol som aj pred tyzdnom s Getafe. Dnes som si vykrical hlas. Este si zabudol dodat, ze pred zapasom cely stadion krical Bartomeu demission a mavali bielymi vreckovkami. Celkovo to bol moj piaty zapas nazivo a som rad ze messi supol 4 goly, bo pred rokom a pol som bol na troch zapasoch a hned v prvom dal asistenciu, gol a v 16ej minute si zlomil tu ruku v lakti ci co to bolo, ale ten treti bol el clasico a vyhrali sme tam 5:1 suarez hattrick. Mozem povedat, ze nazivo je moj barcelonsky sen naplneni nad ocakavanie.

Odporucam kazdemu kto chce ist do Barcelony nazivo na zapas, kaslite na futbaltour. Kupte si najprv listky cez fcbarcelona.com, potom si kupte letenky (ale z viedne, aby ste leteli priamo ma el prat a nie do girony co je hodina autom od barcy a potom si rezervnite airbnb). Vyjde vas to lacnejsie a budete mat dobre miesta na futbal a super zazitok na cely zivot. Som tu takto druhy krat na 10 dni a mam pobehanu komplet celu barcu krizom krazom a je to krasne mesto s krasnymi pamiatkami.

Camp_Nou

0
2020-02-23 01:11:28

Nebudem sa rozpisovať, ale pre mňa he najdôležitejšie, aby táto hra bavila Messiho, pokial nepríde jeho náhrada ( aj keď len z časti ). Za Messiho náhrada neexistuje. Ale stale cítim že nenávidený NEYMAR ma najväčšie šance.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.