Tlačovú konferenciu pred prvý zápasom osemfinále Ligy Majstrov proti Barcelone absolvoval aj kapitán SSC Neapol Lorenzo Insigne.

Ako vyzerá vaše čakanie na zajtrajší zápas?

"Sme pokojní, vieme, že čelíme veľkému mužstvu a musíme sa dobre pripraviť. Barca to nie je len Messi, musíme však obmedziť jeho možnosti a zahrať najlepšie ako vieme."

V akej forme pristúpi Neapol k zápasu s Barcelonou?

"V Brescii sme odohrali dobrý zápas, podarilo sa nám otočiť stav stretnutia a vyhrať. Bude to veľmi ťažká výzva. Sme si vedomí toho, že v Serie A sa nám nedarí najlepšie, ale Liga Majstrov je iná súťaž."

Čo meníte počas zápasov v Lige Majstrov?

"V tejto veci sa musíme zlepšiť, s Gattusom na tom pracujeme. V Lige Majstrov vás môže poraziť každý súper, preto sa hrá s vyšším nasadením."

Bude zajtra lepšie útočiť alebo brániť?

"Je potrebné dobre pracovať v oboch týchto aspektoch."

Messi či Maradona?

"Najlepším hráčom na svete je v súčasnosti Messi, ale s Maradonom ho nebudem porovnávať, pretože pre Neapolčanov je Diego svätý."

Myslíš si, že zajtrajší zápas bude rozhodujúci?

"Zajtra je najdôležitejšie víťazstvo. Aj keby skóroval Ospina, na to nezáleží."

Bojíte sa Barcelony?

"Nie, strach v žiadnom prípade. Báť sa, že nevyhráte zápas. Je potrebné to vyskúšať, nad Liverpoolom sme tu na Sao Paolo vyhrali a na Anfield remizovali. Ak zahráme dobre, možné je všetko."

Spíš pred takýmito zápasmi dobre?

"Nie veľmi dobre, trochu nepokojne..., ale spím."

Ako plánujete hrať?

"Videl som zápas Barcelony s Eibarom, pokiaľ hostia neinkasovali gól. Musíme byť pripravení, aby sme využili príležitosti a chyby súpera. Nemyslím si, že súper bude mať problémy nahradiť Sergiho Roberta."

Bol si blízko k prestupu do Barcelony?

"Nie, úprimne povedané, nikdy som k tomu nemal blízko. Je to veľký klub so skvelými hráčmi, ale nemal som šancu, aby som sa k nemu pripojil."

Čo si myslíš o súčasných problémoch Barcelony?

"Čítal som o tom, ale pri pohľade na Messiho štyri posledné góly si nemyslím, že majú veľké problémy."

zdroj: marca.com as.com
foto: twitter

Mascherano

29
2020-02-24 19:25:57

Veď práve to že Messi dal 4 góly a vyhrali sme 5-0 je veľký problém.. Je to skoro celé len o ňom

Tom91

12
2020-02-24 19:54:14

Já věřím že to tak není. Vliv má velký ale už jsem nějaké zápasy bez něj odehrály a i tak jsme je zvládly. A ani si nemyslím že je to tak že nám zachraňuje věcné prdel ale prostě jen využíváme toho že máme v týmu génia. Až tu nebude tak se s jeho odchodem v něčem změní i naše útočná hra a asi to nebude tak super jako s ním ale nemyslím že budeme trpět tak jak všichni tvrdí.

Mascherano

13
2020-02-24 19:56:34

Bude to isté ako Real s Ronaldom možno ešte aj horšie.. Tiež by som sa chcel na to pozerať optimisticky ale na tom nič dobrého nenájdeš..

Jhonys

top komentár
40
2020-02-24 20:10:15

tak jedna strana říká, že když Messi nedá 4 zápasy góly (ale místo toho rozdává jednu asistenci za druhou), je v úpadku, systém je špatný a všechno jde do kopru. Pak dá Messi 4 góly a hned se objeví kritika, že všechno stojí jen na něm... čert aby se v tom vyznal, není liž pravda? :)

PETERKRIZAN

18
2020-02-24 20:05:55

Myim za urobia pavucinu na messiho,nebude to jednoduche

Menoivan

16
2020-02-24 21:46:53

Musíme všetci veriť, že neprehráme. Zajtra držte palce aj na nohách.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.