Athur Melo a Nélson Semedo poskytli po včerajšom zápase s Neapolom krátky rozhovor pre Esporte Interativo.

Arthur

"Som šťastný, že v druhom polčas som mohol pomôcť môjmu tímu. Na góle Griezmanna má veľký podiel Semedo, ktorý zaznamenal skvelú asistenciu. Mohol som zahrať v zápase, pomôcť tímu a z tohto dôvodu som šťastný. Samozrejme, že nie sme úplne spokojní s výsledkom, pretože sme chceli vyhrať. Ak sa ale pozrieme na priebeh zápasu, remíza nie je až tak zlý výsledok."

"Je nám ľúto, že Busquets a Vidal nemôžu nastúpiť do odvety. Sú veľmi dôležitou súčasťou nášho tímu. Máme však iných hráčov, ktorí prezentujú veľkú kvalitu a tí môžu nahradiť tých, ktorí nebudú môcť hrať. Teraz musíme pracovať, aby sme sa v nasledujúcom zápase predstavili z tej najlepšej strany."

Semedo

"Moja akcia pri Griezmannovom góle? Pracujeme na tom každý deň. Je to akcia, ktorú sa v Barcelone snažíme robiť mnoho rokov. Podarilo sa mi vybojovať miesto za obrancami a pripísal som si asistenciu na gól Antoineho. Myslím si, že tento gól bol naozaj pekný. Predovšetkým preto, že to bol tímový gól. Prácu si podelilo niekoľko hráčov. Busquets našiel voľný priestor medzi stopérom a krajným obrancom. Ja som musel už len dobre prihrať Griezmannovi, ktorý trafil do siete. Remíza je celkom dobrá. Nezískali sme prevahu nad Neapolom, ale gól strelený na výjazde je vždy dobrý. Neapol bude musieť hrať s väčším rizikom a my sa to pokúsime využiť."

"Pred nami je dosť komplikovaný zápas s Realom Madrid. Máme však niekoľko dní, aby sme nabrali silu. Real hrá v stredu. Je pravdou, že z dôvodu zranení a suspendácií máme dosť úzky káder. Ale ako povedal Arthur - všetci ostatní hráči sú pripravení hrať. Tí, ktorí sa objavia na trávniku, si svoju prácu odvedú dobre."

zdroj: Esporte Intertivo
foto: facebook

maros1

-2
2020-02-26 17:54:34

Normálne sa z tých vyjadrení zbláznim - že nemáme sa na čo sťažovať, že to bolo ťažké lebo súper bránil. Bože môj a čo mal súper robiť, veď prvý polčas nie že sme hrali v pokluse, ale doslova chôdzou sa hráči presúšali po ihrisku. Hrať fotbal v pochodovej rýchlosti si nedovolia ani v Lovosároch :) To bolo niečo strašidelné, nie že bolo ale je a bude normálne to majú v tých kotrbách vyryte, že najlepšia prihrávka je dozadu, prípadne na stranu.

Jan_Kelemen

-16
2020-02-26 22:04:03

Ahoj, dajte mi krúžok pls, SaS 116.

LaBrie

8
2020-02-26 22:56:35

Nerob si tu politicku agitaciu!

Nitram

2
2020-02-26 23:44:56

Bež kdesi do .... s politikou a Saskou

galibier

16
2020-02-26 18:05:23

V osemdesiatych rokoch minuleho storocia,ked aj podla uznavanych futbalovych expertov hrala reprezentacia Brazilie najkrajsi futbal(hlavne MS v Spanielsku a v Mexiku hoci ich nevyhrala) trenovalo toto muzstvo utocnu hru casto tak ze museli ist aspon tri prihravky vzdy dopredu az potom mohla ist jedna dozadu...cize trener chcel od hracov variabilny pohyb,vytvarat priestor,ukazovat sa a hlavne byt celom otoceny k brane supera.Ak niekto zahral menej ako tri prihravky dopredu(do utoku) ta cast hracov co utocila loptu stratila a mala ju druha strana....len tak uvazujem aka komedia by to musela byt na treningoch nase Barcy,ked si premietnem vcerajsi prvy polcas...

Teo07

9
2020-02-26 18:47:57

To je síce možné, ale keď si porovnám terajší futbal s tým vtedajším, tak to bol trojnásobne spomalený film. A o fyzickej sile ani nehovorím. Slávnu brazílsku reprezentáciu by si dal napr. súčasný Eibar medzi dvomi kávami v suchým triku..

ThisIsMySen

1
2020-02-26 20:13:58

Porovnávať rôzne generácie futbalistov a futbalových štýlov nie je vhodné a nikdy nezistíš, čo by bolo keby. Ale hádam nechceš povedať, že bájni hráči, futbaloví virtuózi, legendy svetového futbalu ako Socrates, Zico či Falcao by dostali nakladačku od podpriemerného Eibaru. Tých chlapci by si vo svojich najlepších rokoch poradili aj s onakvejšími tímami zo súčasnosti.
A súhlasím s názorom galibiera vyššie, že štýl, aký forsírovala vtedajašia Brazília, mi veľmi imponuje. Pri mojej analýze včerajšieho zápasu Barcelony mi zase napadla iná myšlienka a to obnoviť hru na maximálne 2 dotyky. Lebo práve včera to bol 3-násobne spomalený film zo strany Barcelony.

Sheva7

-19
2020-02-26 18:50:07

Vcera bol hlavne uplne mimo Messi hral hrozne, on uz velmi dlho LM vonku hra velmi zle

Milan87

2
2020-02-26 19:34:26

Hodnotenie nebude???
U nas bol najlepší busquets potom Messi už iba za aktivitu a za driblink (iba on dribloval nikto iný)

FCBarcelona2018

-10
2020-02-26 19:46:26

Semedo, Semedo. Veď prihrávka na gól Griezmanna bola jediná akcia, ktorú si v zápase nedodrbal. Ináč si spolu s Firpom môžete podať ruky, lebo ste boli dvaja najslabší na trávniku a to nielen v tomto zápase. Hrajú len preto, že sú zranení Alba a Roberto. Ináč by len zohrievali lavičku.

ThisIsMySen

-3
2020-02-26 20:18:06

Veľký súhlas, pán kolega. Ostatné asi 3 zápasy tí chlapci trú biedu. Ide to s nimi od piatich k desiatim. Nemastné a neslané výkony nehodné barcelonského dresu. V lete sa pravdepodobne budú obzerať po novom angažmá. Tipujem to na nejakú tureckú ligu v prípade Firpa.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.