Kapitán Realu Madrid komentoval víťazstvo svojho tímu vo včerajšom zápase nad Barcelonou a zároveň sa vyjadril aj k slovám Gerarda Piquého.

Líder

"Po posledných výsledkoch sme sa chceli rehabilitovať a najlepšie sme to mohli urobiť doma proti skvelému súperovi akým je Barca. Bola to jedinečná príležitosť, aby sme mohli opäť závisieť sami od seba. Získali sme tri dôležité body, ale do konca sezóny zostáva ešte množstvo zápasov a musíme kráčať pevne po zemi."

Ťažký prvý polčas

"Loptu sme trochu prenechali Barcelone, rozhodli sme sa viac stiahnuť. Neviem, či to bolo lepšie, či horšie, ale také bolo naše rozhodnutie. Barcelona mala kontrolu nad loptou, ale nevytvorila si šance. V druhom polčase sme zmenili plán a snažili sme sa získavať loptu na polovici súpera. Začali sme si vytvárať gólové príležitosti a podarilo sa nám streliť gól."

Poučenie z prehry s Manchestrom City

"Chyby sú príležitosťou na to, aby sme sa niečo naučili, vždy by nám mali slúžiť na zlepšenie a aby sme sa stali silnejším. Tento tím urobil úžasnú sebakritiku."

Messi

"Messi neustále vytvára neistotu a toho si musíte byť vedomý. Možnože sme kládli dôraz na ustráženie Lea, pretože je rozhodujúci. Všetku našu pozornosť sme zamerali na jeho bránenie, snažili sme sa mu uzamknúť priestor. V obrane sme odviedli veľmi dobrú prácu."

Rozhodujúci zápas

"Nemyslím si, že by bol rozhodujúci. Ide o tri veľmi dôležité body, aby sme sa opäť spojili s fanúšikmi. Dôležité bolo aj to, aby súper neodskočil na rozdiel piatich bodov, pretože situácia by sa oveľa viac skomplikovala."

Výroky zo strany Piquého

"Musíme rešpektovať názor všetkých. Bral by som vyhrávať Clásica po tak slabých prvých polčasoch, ako hovorí. Plán bol iný, v prvom polčase sme im prenechali loptu a v druhom sme sa snažili dostať vyššie, pretože fyzicky sme sa cítili lepšie. Barcelona nebola tak svieža a začali sme si vytvárať šance."

Štýl hry

"Barcelona má svoju charakteristickú črtu, ktorou je držanie lopty. Rešpektujem jej filozofiu. My máme iný štýl, nie horší či lepší, ale iný."

Gól Mariana

"Gól padol vo veľmi dobrom momente pre neho aj pre zápas. Neexistuje nič tak uspokojivé ako gól v El Clásicu. Máme z toho radosť. Prednosťou Zizou je to, že má stále pripravených hráčov."

Vinicius

"Vini týmto gólom žije, ale vytvára sa na neho veľký tlak a zhon. Musíte mu dopriať pokoj. Je veľmi mladým hráčom s veľkým charakterom."

zdroj: as.com
foto: facebook

Borby55

top komentár
56
2020-03-02 09:07:09

až sa mi chce grcať z toho čo píšem...ale Pique to prehnal s tým že bol to najhorší real v prvom polčase....vobec sme neboli tak super ako to prezentujeme....a dokonca Ramos podal dobrý rozhovor nebol ani uščipačný....no nevadí...musíme dať hlavy hore.....ale bojím sa že táto sezóna nedopadne vôbec dobre....ja si neviem pomôcť....mne tam chýba srdce.....lebo keď mi aj neboli tak kondične pripravení....bohactvo šak toto je CLASICO....tu musia ísť aj za hranicu !!! a Oni ani tlak ani nič...pohybuje sa vždy hráč s loptou a max ešte jeden ostatní stoja a pozerajú sa.....po zisku lopty sme pomalí....dynamika je iba výraz ktorý poznajú z kníh....proste SRDCE tomu chýba...neviem neviem...dúfam že sa to otočí a že v LM zabojujeme a to by ich mohlo aj pre Ligu nakopnúť...avšak ja sa bojím že pokiaľ tam nebude naozaj srdce tak aby sme ešte neboli zaskočení Neapolom, pretože jeho hráči si podľa mňa pre postup aj nechajú nohy polámať.....som dáky skeptický :(

Johan83

18
2020-03-02 09:36:45

Veľmi pekné hodnotenie,bez urážok.Takto to má vyzerať. Je to veľmi výstižné hodnotenie. Držme palce ďalej. Aj ja som smutný s tejto prehry.Ahojte.

adriano

6
2020-03-02 09:48:27

Barcelona je dávno za úspešnou dekádou hráčov zlatej generácie ta dekáda trvala do zisku posledného treble.Od vtedy tento klub klesá lebo klub riadia nekoncepčné a spoliehali sa na Messiho všetko stavali okolo neho a suareza.Poniektory hráči hrajú za zasluhy a kroku majú kráľovské platy a pritom starnú a výkonnosť ide dole vodou.Ved kostaru tímu tvorí sedem hráčov ktorý majú cez 30 poniektorí už 33.Na mladých sa nespolieha iba ich predávajú pod cenu.A prestupová politika je tiež na smiech v tomto klube.Ako nastúpil bartomeu za prezidenta ide to sklubom po športovej stránke a moralnej dole vodou.Je to hanba kde to dotiahol barto.A včera to bol zápas dvoch polcasov.V prvom mala Barcelona dve tri tutovky ale nedali a v druhom odpadli a real ich prevalcoval .Real ktorý tiež nehrá v oslnivej forme a aj tak to stačilo a to je na zamyslenie pre ľudí vo vedení.

Milan87

8
2020-03-02 09:59:33

Na jakých mladých??? V obrane najlepší pique, v zalohe busquets a v útoku leo s luisom.
Sa tesme že tu tých starých máme inak by sme boli v druhej polke tabulky.

adriano

8
2020-03-02 10:17:20

Milan suarez má zasebou dve operácie kolena navyše keď začne hrať bude mať 33,5 roka ťahať mu už bude v ďalšej sezóne na 34 a myslieť si že bude hrať ako mladík ešte je naivne to isté je s messim áno prevyšuje hráčov ale tiež bude mať v lete už 33 vidíme ako mu vydrží zdravie. aj teraz proti ťažkým a vyspelejsim mužstvám sa mu presadzuje ťažšie lebo ho vedia brániť on tiež nebude hrať večne.To je len útok Barcelony podľa teba a niektorých stojí na dvoch 33 ročných hráčov a čo záloha busqets vídall rakitic ďalší traja hráči ďaleko po 30 rokov obrana Pique Alba ďalší hráči po 30 navyše Pique má nevyrovnané výkony raz zahrá dobre inokedy zle to isté začína mať aj alba.Jediny brankár Barcelony si zaslúži terstegen a messim vyznamenanie oni zachránili už toľko bodov v tejto sezóne Barcelone keby neboli v tíme tak ti nepomôže ani suarez lebo on je stratený bez Messiho .

BigEL

6
2020-03-02 10:34:31

No pokud to zahráli tak jak říká tak klobouk dolů.Semknout Messiho ať ho odříznout a je klid.A to se jim povedlo,věčně byl Messi sám na 4 a o ostatních věděli že 1 na 1 si poradí je pohlídat.A jak říká"protože fyzicky sme se cítili lépe",to bylo jasně vidět.

RastoD

11
2020-03-02 16:12:11

je predsa totálne jednoduché odhadnúť, ako bude Barca hrať.
Zidane im povedal niečo takéto:
1. klídek, nechajú vás vždy sformovať obranu, nešprintujte priveľa, veď to poznáte, tá ich "DNA Barcy" hahaha
2. všetko cez Messiho, takže spravte okolo neho klietku. Leo má akési zranenie, nebude to až tak ťažké, ale dávajte fakt pozor.
3. Semedo spraví pozičnú chybu, počkajte si na ňu.
4. a keby už nič nevyšlo, ku koncu zápasu fyzicky aj psychicky odpadnú, potom ich dorazte.
a hráči sa ozvali: tréner, veď toto isté si hovoril už minule, nie?

fofo112

4
2020-03-02 16:32:42

Bez kreatívnej zálohy nemáme šance na tituly a to bohužial trvá už 3 roky je to jednoducho základ všetkých špičkových mužstiev,nechápem ked tu niekto chváli Mela,pomalý neobratný bez čítania hry,proste katastrofa.Busi pomaly za zenitom, Raki už dva roky mal byť preč,de Jong stratený nehrá na svojej pozícii ktorá mu prináleží,preto si Leo musí chodiť hlboko pre loptu, lebo nik zo zálohy nie je schopný mu ju naservírovať,tak ako to dostával od Xaviho a Iniestu.Včera zápas MC-AV si Pep dovolil postaviť do základu sedem náhradníkov a šetriť mužstvo na RM záloha hrala excelentne aj bez de Bruyneho jednoducho má namakanú aj lavičku,hráčov super namotivuje, majú jeho dôveru a tí sa mu odvdačili ,pohár majú doma.

ximpp

3
2020-03-03 12:01:34

Tentorát musím souhlasit s Ramosem stejně jako hrubě nesouhlasit s hloupým Piquém.
Naše hra je stále horší a nevidět žádný náznak zlepšení, bohužel letos asi fakt bez trofeje. V LM o ní nemůže být ani řeči.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.