Barcelona má niekoľko svojich hráčov na hosťovaní, pretože v mužstve Blaugranas nemali dostatočný počet minút. Zdá sa však, že žiadny z týchto hráčov neposilní tím Quiqueho Setiéna v sezóne 2020/2021.

Philippe Coutinho, Jean-Clair Todibo, Carles Aleñá, Moussa Wagué, Rafinha a Oriol Busquets v súčasností pôsobia na hosťovaní v iných kluboch, pretože v Barcelone nemali dostatočný hrací čas. Madridský denník Marca píše, že na Camp Nou sa podľa všetkého už nevrátia a ich agenti dostali od klubu inštrukcie, aby svojim klientom pohľadali nového zamestnávateľa.

V najkomplikovanejšej situácii sa ocitol Philippe Coutinho. Bayern Mníchov nevyužil možnosť kúpiť Brazílčana za 120 miliónov eur a Barcelona pre neho nevidí priestor vo svojom kádri. Chcela by ho preto predať. Záujem majú kluby z Premier League, predovšetkým Tottenham, Arsenal a dokonca aj Newcastle.

Nájsť nový klub pre ostatných hráčov nebude až také ťažké. Carles Aleñá, ktorý v súčasnosti hráva v Betise Sevilla, tam pravdepodobne zostane aj v budúcom ročníku. Podobne vyzerá situácia aj v prípade Rafinhu, pretože Celta Vigo je s jeho výkonmi veľmi spokojná a chce ho odkúpiť. Jean-Clair Todibo určite nezostane v Schalke, no záujem o kúpu má niekoľko klubov. Aj Wagué nebude hrať v Nice, no Barcelona má za tohto hráča na stole ponuky od Valencie a Seville.

Katalánci stále počítajú s Oriolom Busquetsom, ale v súčasnosti pre neho nemajú miesto v mužstve Quiqueho Setiéna, preto hráčovi musia pohľadať iný klub. Zároveň nie je jasné, čo bude s Pedrim. Zrejme aj tento hráč bude v budúcej sezóne pôsobiť mimo Camp Nou.

zdroj: marca.com
foto: twitter

Diskusia

2 komentáre
2020-05-28 10:15:30
Bože môj!
2020-05-28 10:22:30
Z hostování je to logické. Pro vývoj potřebuji hrat a to jim nedoprejeme, protože nejsou lepší než náš základ. Hostování a případný prodej se zpětným odkupem by byl ideál. Coutinho je moc velkej risk za 50 mil, které by se daly za bonusy. Stále jeho post hraje Messi, případně Griez, což by musel hrát zase něco jiného a to mu nejde. Vše jsou zatím spekulace, uvidíme realitu.