Jordi Alba bol vzhľadom na nové nariadenia jediným hráčom, ktorý z tábora FC Barcelona komentoval výhru nad Malorkou v pomere 4:0.

Forma Albu

"Na tréningoch sa cítim dobre a v priebehu zápasu takisto. Nie vždy je možné hrať na najvyššej úrovni. V tejto sezóne sa mi pritrafili zranenia. Táto prestávka mi padla vhod, potreboval som fyzický aj psychický oddych."

Bol o titul

"Musíme sa pozerať na seba, nemali by si sa sústrediť na to, čo urobí Real. Dnes sme odviedli našu prácu, zahrali sme dobre."

Zápas

"Kontrolovali sme stretnutie. Po troch mesiacoch sme sa predviedli v dobrom svetle. Malorka má na krídlach rýchlych hráčov a my sme neboli pokojní až do tretieho gólu. Do konca nám zostáva 10 finále."

Rýchly gól

"Gól v prvej minúte vám dodá sebaistotu. Malorka je nepríjemným súperom, taký gól vždy pomôže."

zdroj: movistar
foto: facebook

Diskusia

1 komentár
Marian Premium
2020-06-14 07:20:25
Potešil ma prístup hráčov, efektivita, nečakal som čisté konto. Veľká spokojnosť. S touto hrou je titul pravdepodobný, aj keď nás preveria ešte silnejší súperi ako dnešný. No v auguste sa uvidí čo s LM. Neapol by sme mali dať, aj keď som zachytil, že vraj odvetu neodohráme doma ale na neutrálnom ihrisku, čo považujem za nezmysel.