Vicente Moreno komentoval včerajší zápas jeho zverencov s katalánskou Barcelonou. Blaugranas si z Visit Mallorca Stadium odviezli plný počet bodov po výhre 4:0.

Pocity po prehre

"Realita je taká, že Barcelone sme sa nepostavili v takej miere, aby sme jej neumožnili zvíťaziť v tomto zápase. Inkasovali sme v prvej minúte zápasu, v tejto situácii bol boj o výhru ešte náročnejší. Prišiel moment, kedy sme častejšie útočili na bránku Barcelony, ale tá bola efektívnejšia. Ďalšie góly celú záležitosť ešte viac komplikovali."

Začiatok zápasu

"Nejde o nedostatok odhodlania alebo ochoty. Zdôrazňovali sme skutočnosť, že najlepšie by bolo streliť rýchly gól na začiatku zápasu, ale bolo to opačne. Všetko sa skomplikovalo, prakticky sme hneď museli rezignovať z nášho plánu a hľadať iné riešenia."

Hra bez fanúšikov

"Je to niečo, s čím budeme v najbližšej budúcnosti žiť. Hrať bez fanúšikov nie je nikdy jednoduché. Doteraz sme vďaka hre na našom štadióne mali prevahu, teraz si na to musíme zvyknúť. Možnože na výjazde to vďaka tomu bude jednoduchšie."

Kalendár

"Pred zápasom s Realom Madrid nás čaká ešte Leganés a Villarreal. Kalendár je náročný, o tom niet pochýb. Vždy však chceme vyhrať. Našich súperov poznáme a vieme, či sme schopní to dosiahnuť alebo nie. Vieme o našich slabých stránkach, ktoré musíme zlepšiť, aby sme sa udržali v lige. Musíme zachovať pokoj. Ak v prvých týždňoch nebudeme získavať body, tak nevyhnutné bude získavať body v zápasoch s bezprostrednými rivalmi."

zdroj: as.com
foto: twitter

Diskusia

2 komentáre
2020-06-14 12:48:48
S Realom im budem drzat palce :)
2020-06-14 13:35:35
No musím povedať že nás v našej šestnástke dosť potrápili. Nejak nám to v zadu viazlo a nemohli sme im vziať loptu. Čo odkopnutie to lopta súperovi. V predu to bolo dobré ale nezabudnúť že to bola len Malorka. Teda vo všetkej úcte.