Marc-André ter Stegen po zápase Barcelony so Sevillou uviedol, že Katalánci si zaslúžili, aby na Sánchez Pizjuán stratili body. Zápas sa nakoniec skončil bezgólovou remízou.

Spravodlivá remíza

"Bol to intenzívny a bojovný zápas. Mužstvá mali svoje šance a ani jedno z nich si nezaslúžilo vyhrať. Remíza je spravodlivá. "

Strata bodov v boji o titul

"Prišli sme o 2 body a teraz už musíme bojovať o tie nasledujúce 3. Musíme byť pozitívni. Musíme sa sústrediť na seba. S ambíciami, ktoré sme ukázali v tomto zápase, budeme bojovať o každý jeden bod a potom, tak, uvidíme."

zdroj: marca.com
foto: fcbarcelona.com

Diskusia

3 komentáre
Marian Premium
2020-06-20 10:47:38
TOR Stegen podal včera skvelý výkon. Hlavné pozitívum po včerajšku sú 3 čisté kontá po korone?
2020-06-20 10:51:18
Suaréz, to ako čo ??? minule nastúpil, ako náhradnik a chýba mu herná pohoda a Setien ho postaví po dlhej marodke a puaze CV19 na celý zápas.. pre takýto drevený útok a la Lucho nevyhrávame zápasy..radšej ani nepočítam jeho % uspešnosť-neúspešnosť...písal som v minulosti, že Lucho by mal odísť kým má ešte nejakú cenu. Qiqi sa sťažoval na pravidla o 5 tich náhradníkoch, ani sa nečudujem, lebo včera mal v hlave asi chaos, keď už samotná zostava /vraj rotácia/ bola odsúdená na neúspech....tresknúť do médii takýto nezmysel, že veď ,,Real nevyhrá všetky zápasy,, je náznak bezradnosti a cíti, že nám tečie do kalhot....visca