Guillermo Amor, riaditeľ FC Barcelona pre inštitucionálne záležitosti, komentoval zápas Seville s Barcelonou v rozhovore pre televíziu Movistar.

Amor je optimista

"Zostávajú ešte zápasy a body, ktoré sa dajú získať. Odohrali sme kompletný zápas, hráči boli oddaní a angažovaní. Chceli sme vyhrať, ako zvyčajne. Je možné, že Sevilla je spokojnejšia, ale do konca zostáva ešte veľa. Odohrali sme dobrý zápas, v súčasnosti sme stále pred Realom, ktorý cestuje do San Sebastiánu na ťažký terén. Závisíme od seba, pre sebou máme ťažké zápasy. Sevilla je dobrým mužstvom aj bez svojich fanúšikov a môže súpera zraniť."

Zápas

"V prvom polčase sme boli lepší. Neskôr, po prestávke na občerstvenie, Sevilla chytila rytmus. V druhom polčase na nás vyvíjala tlak, ale v koncovke sme mali tlak my. Súper bránil v desiatich a uzatvoril nás v strede poľa. Bojovali sme a teraz je potrebné počkať."

Neymar

"Barcelona v tejto veci vydala vyhlásenie. Akýkoľvek rozsudok v náš prospech je dobrý."

La Liga

"Získať sa dá ešte 24 bodov, niektoré z nich nebudú jednoduché. Titul vybojuje ten, kto urobí menej chýb."

zdroj: as.com
foto: facebook

Diskusia

2 komentáre
2020-06-20 18:48:06
Nech sa stará o to, aby sa vystavala nová záloha. Riešia všetko, len nie to, čo by mali. Nech sa nikto nehnevá, ale s zálohou Busquets-Rakitič-Vidal nie sme dostatočne konkurencie schopný. Keby sme dostali Man. City, trápili by sme sa.
2020-06-21 10:34:12
Vedieeeme, aj budeme vediet..... : D