Katalánci zvládli veľmi dôležitý a zároveň veľmi náročný domáci duel s Bilbaom, keď po góle striedajúceho Ivana Rakitića zostali 3 body na Camp Nou.

Najlepšie: Striedania

Barcelona počas celého prvého polčasu dominovala, ale len v držaní lopty. Bohužiaľ, opäť chýbali vytvorené gólové šance a až po príchode Rakitića, Puiga a Ansu Fatiho sa hra domáceho mužstva výrazne zmenila. Chorvát strelil rozhodujúci gól, Puig sa pokúsil vniesť do stredu poľa dynamiku a Fati mal v dvoch prípadoch veľmi blízko k tomu, aby sa zapísal na streleckú listinu. Prečo mladíci nehrávajú viac?

Najhoršie: Utrpenie v strede poľa

Príchod Puiga a Ivana Rakitića len poukázal na problém, ktorým je Arthur Melo a jeho súčasná forma. Aj výkon Busquetsa celkom zaostával za zvyčajnou výbornou úrovňou predvedenej hry. Výmena lopty prebiehala pomalým tempom, priam až zasneným. Do oči bijúci bol problém zálohy nájsť nejakého adresáta lopty. Jedine Vidal sa snažil niečo s loptou urobiť, ale jemu zas chýba kvalita týchto prihrávok. Darmo, je najvyšší čas zálohu preformovať. Tú zálohu, ktorá bola kedysi výkladnou skriňou futbalu, ale dnes je pre fanúšikov utrpenie sledovať tú prispatú snahu hru.

zdroj: forcabarca.sk
foto: youtube.com

Diskusia

9 komentáre
tunno Premium
2020-06-24 07:15:37
Na celtu zaloha buskec rakitic/vidal puig, utok fati martin messi.
2020-06-24 07:34:44
Záloha bola dobrá od začiatku. Arthur neoslnil ale celkovo robota zalohy nebola vôbec zla. Mali sme absolútnu kontrolu nad zápasom od začiatku do konca.