Tréner FC Barcelona komentoval výkon svojho mužstva v zápase s Athletic Club, ktorý Katalánci nakoniec dokázali vyhrať. Setién je presvedčený, že jeho zverenci sa budú zlepšovať zo zápasu na zápas.

Výsledok

"Potrebovali sme vyhrať, tak ako v každom zápase. Je normálne, že čím menej chýb robíte, tým lepšie. Získali sme 3 body a čakáme na odpoveď našich súperov."

Striedania

"V prvom polčase sme neboli úplne precízni s loptou na kopačkách a zaznamenali sme množstvo strát. Nepredviedli sme tak plynulú hru ako zvyčajne. V druhom polčase to bolo úplne iné. Mužstvo hralo oveľa lepšie. Príchod Riquiho a Ansu na trávnik nám dodal dynamiku, mohli sme dlhšie rozohrávať loptu. Som spokojný s druhým polčasom a myslím si, že prvý polčas by sa dal zlepšiť."

Chýbala iskra

"Nikdy to nie je jednoduché, keď nemáte miesto na trávniku. Musíme mať veľkú precíznosť a intenzitu. Po obnovení súťaže nám to miestami chýba. Myslím si však, že sa zlepšujeme."

Únava hráčov a fyzické problémy

"To všetko kontrolujeme vďaka tomu, že hráčov sledujeme. Nemyslím si, aby sa Gerardovi prihodilo niečo zlé."

Zmena lídra

"Robíme to isté, čo doteraz. Nemyslíme na to, ako hrá náš rival, ale na to, čo musíme urobiť my sami. Už v piatich zápasoch sme neinkasovali ani gól a to je dôležité. Vyhrali sme všetky zápasy až na jeden. Existujú veci, ktoré je možné zlepšiť, ale myslím si, že ideme dobrým smerom."

Ivan Rakitić

"Dnes nahradil Sergia Busquetsa, ktorý videl žltú kartu. Ukázal sa z dobrej strany, predviedol, že chápe našu filozofiu. Vyberal si miesto správnym spôsobom, získaval loptu a v rozhodujúcej fáze zápasu zohral kľúčovú úlohu. Som s ním veľmi spokojný. Viem, že je to pre neho podnet do budúcnosti."

zdroj: marca.com
foto: fcbarcelona.com

Diskusia

3 komentáre
2020-06-24 07:44:18
"Ist dobrym smerom" rozumej musel byt Dejong zraneny a Arthur mimo formu aby sa Puig dostal na travnik.
2020-06-24 07:48:21
Do základu Fatiho a nie Griezmana , už by to mohli pochopiť