Odchovanec La Masie sa v zápase s Athletic objavil na trávniku už v 56. minúte a vniesol do zápasu viditeľné oživenie. Puig po zápase poskytol rozhovor pre médiá, v ktorom si užíval víťazstvo a dôveru zo strany trénera Blaugranas.

Vlastný výkon

"Som veľmi spokojný predovšetkým vzhľadom na minúty a dôveru, ktorou ma obdaril Quique Setién. Ak je to sprevádzané dobrými výsledkami, dobrými minútami a dobrým rytmom, tak som nadšený, že som mohol potešiť tento klub. Na trávniku je veľmi vysoká úroveň, najmä v strede poľa. Musím využívať minúty, ktoré mi dáva Quique Setién."

Šance

"Na začiatku bolo pre nás ťažké vytvoriť si jasné príležitosti. V posledných 30. minútach sme ich mali viac. Athletic je súper, ktorý sa veľmi sťahuje do defenzívy. Najdôležitejšie bolo to, aby mužstvo zostávalo v pohybe a našlo si miesta, ktoré môžu byť kľúčové."

Zmena v zápase

"Athletic od vás vyžaduje veľa z fyzického hľadiska. Bolo pre nás ťažké nájsť si správny rytmus, ale postupom času sme boli čoraz lepší. Vysvetlením zmeny obrazu hry je to, že Athletic postupne strácal rytmus a to nám prialo, pretože sme mohli mať väčšiu kontrolu a presúvať loptu z jednej strany na druhú."

Absencia fanúšikov

"Bol to výnimočný a zároveň trochu čudný súboj, pretože v Sant Joan sa konala pouličná párty a na štadióne sme počas zápasu počuli zábavnú pyrotechniku."

Gól

"Gól pre Rakitića znamenal predovšetkým radosť, pretože Real na nás vytvára tlak."

Piquého slová o tom, že získať titul bude veľmi náročné

"Ak to Gerard povedal, má na to nejaký dôvod. Niektoré zápasy závisia od istých rozhodnutí rozhodcov. Pokutové kopy sa pískajú za drobné veci."

zdroj: marca.com mundodeportivo.es
foto: fcbarcelona.com

Diskusia

5 komentáre
2020-06-24 08:05:55
Puig si včera řekl o základ, ale Setiénovi nevěřím, že ho znovu postaví. Další kolo opět čekám Ivana, Busi a Vidala a budem opět nepoučitelní.

Naopak Arthur si řekl o přestup jinam. Nejenže ty přihrávky od něj už stojí za prd, ale on i pohybově šel hrozně dolů. Patrně to chytil od Rakitiće, jinak si to nedokážu vysvětlit. Ten pohyb Puig vs Arthur, to bylo nebe a dudy. Na to, že je mu 22-23, tak obratnost, jak stařík, který než se otočí s míčem, tak je po akci.

Napadá mě jedině ještě zkusit Arthura společně s Puigem, ale to stejně neuvidíme.
2020-06-24 09:55:55
Dúfam že Setién si uvedomý že Puig má byť základnej zostave rovnako ako Fati hneď bolo vydiet zmenu hry Barcelony Visca el Barca!