Prinášame vám ranný prehľad španielskych športových novín. O čom píšu Mundo Deportivo, Sport, L'Esportiu, Marca a AS? Čítajte nižšie.

Mundo Deportivo dnes píše, že Barcelona čelí veľmi nebezpečnému súperovi a nemá žiadny priestor na chyby, ak chce pomýšľať na zisk titulu. Návrat hlásia Busquets a Sergi Roberto a Setién hasí požiar: "všetci musíme ustúpiť". Výmena uzatvorená: Pjanić do Barcelony. Zmluvu podpísal na 4 roky a Barcelona ho kúpila za 60 miliónov eur + 5 miliónov eur na bonusoch. Jeho odstupná klauzula má výšku 400 miliónov eur. "Dám zo seba za tento klub všetko" - napísal záložník. Bartomeu sa stretol so Setiénom, aby mu vyjadril svoju podporu. Barcelona hrá o titul za 40 minút. Únava spôsobená nezvyčajným turnajom bude kľúčová v stretnutí MVP Nikolu Mirotića s Tornikom Szengaliom.

"Maximálne napätie" - Barcelona hrá o titul s Atléticom v čase nedorozumenia medzi Setiénom a jeho štábom s hráčmi. Barcelona musí na Camp Nou získať tri body pokiaľ sa nechce rozlúčiť s titulom. Klub oficiálne oznámil výmenu Arthura za Pjanića. Katalánci zarobia 72 miliónov + 10 miliónov na bonusoch a zaplatia 60+5 miliónov. Barcelona zabojuje o ligu! Mužstva Perišića chce získal titul, na ktorý nesiahlo od roku 2014.

"Núdzový stav" - Barcelona pristupuje ku kľúčovému zápasu s Atléticom bez sebadôvery a s veľmi rozdelenou šatňou a trénerských štábom. Operácia uzatvorená - Barcelona a Juventus potvrdili výmenu so ziskom 12 miliónov eur pre Kataláncov. Túžba je spoločná - Barcelona chce získať prvý titul od roku 2014 s Mirotićom na ihrisku a Perišićom na lavičke. Ivanović, ďalší skúsený basketbalista Európy, verí v nenaplnenie predpovedí vo finále bez fanúšikov. Joan Linares - architekt prekvapenia z Vini Albail, ktorá sa dnes môže zapísať do histórie.

"Atlético navštívi pevnosť" - Setién je v ohrození, ak nevyhrá a nepresvedčí všetkých, pretože priestor na chyby už nie je. Atlético je v laufe, od obnovenia súťaže získalo 13 z 15 bodov. Simeone na Camp Nou ešte nikdy nevyhral. Dnes sa hrá finále futsalovej ligy, v ktorom sa seba narazí sen z La Manche a veľký favorit. Barcelona a Baskonia dnes zabojujú o veľký titul. Benzema vyberá svojich sedem najlepších akcií. Za najkompletnejšiu považuje akciu s pätičkou. Mallorca má dnes poslednú nádej na udržanie. Lim obvinil Celadesa a César odchádza. Voro opäť na lavičke. 12 hráčov La Ligy odíde pred koncom sezóny.

"Rozhodcovia La Ligy" - Atlético má skvelú sériu a prichádza na Camp Nou na zápas, v ktorom sú ohrozené šance Barcelony na titul. Napätie medzi Setiénom a šatňou poznačuje tento duel. Simeone chce získať prvé víťazstvo na Camp Nou. Valencia prepustila Celadesa. Voro prevezme mužstvo do konca sezóny. Benzema mal podiel na 41% ligových gólov Realu. Inter kupuje Achrafa a Barcelona uzatvorila výmenu Arthura za Pjanića. Barcelona vs Baskonia: stretnutie vo finále po desiatich rokoch.

zdroj: fcbarca.com
foto: twitter

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.