FC Barcelona 'prehrala' ďalší dôležitý súboj; tentokrát remizovala s Atléticom Madrid na Camp Nou 2:2 a šance na zisk ligového titulu opäť klesli. Čo nám tento súboj ukázal?

Najlepšie: Riqui Puig

Ide o ďalší zápas pre mladého záložníka od úvodného hvizdu hlavného rozhodcu a opäť si zaslúži pochvalu za svoj výkon. Aj tentokrát mladík zahral výborne, ukazoval sa do hry a nebál sa prijímať rozhodnutia s loptou. Okrem toho si udržal úspešnosť prihrávok na úrovni až 92% a počas zápasu zaznamenal 6 vydarených driblingov. Hráči Diega Simeoneho mali často problém ubrániť šikovného záložníka a to je s určitosťou najlepším hodnotením zo včerajšieho zápasu.

Najhoršie: Titul sa opäť vzdialil

V podstate nie je jednoduché povedať, či je horšie to, že sa Barcelone opäť vzdialiť ligový titul alebo účasť Luisa Suareza v zápase. Pokiaľ Real svoj nasledujúci zápas vyhrá, Kataláncom odskočí už na rozdiel štyroch bodov. V tejto etape súťaže bude nesmierne náročné tento náskok zmazať. V súčasnej situácii zároveň sotva môžeme očakávať v mužstve nejaký zázračný impulz. Ten sa očakával od príchodu Suareza, ktorý sa stihol dať zdravotne do poriadku, ale včera na trávniku bol skôr hendikep, než pomoc.

zdroj: forcabarca.sk
foto: youtube.com

Diskusia

4 komentáre
2020-07-01 07:23:14
najlepsie - puig, celkovo zapas mal spad, nuda bola az ku koncu
najhorsie - rozhodca (detaily videl, 1. 11ka atletika, ter stegen, ale jasny faul na piqueho od gimeneza nevidel), nas klasicky nemastny neslany vykon bez prekvapenia
2020-07-01 07:39:38
Vím, že to se nepatří. Ale Werner do Chelsea za cca 60 mega a teď Sané za cca 60 mega do Bayeru, Takhle se dělají přestupy vy debilní opice z Barcy. (Bartho a spol.)