Tréner FC Barcelona odpovedal na otázky novinárov na tlačovke po zápase s Atléticom Madrid.

Výsledok zápasu

"Je to pre nás sklamanie. Situácia sa pre nás stáva čoraz komplikovanejšia. Straty bodov znamenajú, že sa vzďaľujeme od španielskeho titulu. Na to, aby sme mohli aj naďalej bojovať o titul, Real Madrid musí zakopnúť."

Zmena herného systému

"Pokúsili sme sa zahrať inak, pretože týmto spôsobom sme mali vyššie šance v tomto zápase. Atlético bráni veľmi dobre a blokuje útoky. Má skvelých hráčov."

Griezmann

"Antoinemu sa darí čoraz lepšie, no problém je taký, že na trávniku nie je miesto pre každého. Neposlal som ho do hry skôr, pretože mužstvo hralo dobre, dobre hral Puig a Messi so Suarezom by spolu na trávniku mali tráviť čo najviac času."

Hra mužstva

"Hrať proti Atléticu nie je jednoduché, ale s výkonom tímu som celkom spokojný. Je normálne, že v takomto zápase nie je možné kontrolovať loptu tak ako zvyčajne, ale v niektorých momentoch sa nám to podarilo. Simeoneho mužstvo je ťažký súper, je veľmi disciplinované. Som spokojný s prácou mojich hráčov a s tým, že sme kontrolovali zápas."

Situácia v klube

"Nemám pocit, aby moja pozícia bola spochybňovaná."

zdroj: marca.com
foto: facebook

Diskusia

15 komentáre
2020-07-01 07:24:41
Tak tymto rozhovorom to zabil. Doteraz som mu celkom veril, ale tieto alibisticke sracky, co dal, tak je uz vazne hnus.
2020-07-01 07:25:31
Na rovinu mohol povedat,ze sa pokakal od strachu dat najslabsieho hraca na ihrisku Suareza dole,lebo je to Messiho najlepsi kamarat a bal sa Messiho.Suarez by bol vcera pri normalnom trenerovi,z ktoreho vyzaruje respekt v 50minute vystriedany...jednoznacne najslabsi hrac,keby ze tycku zabijem do zeme pred ich 16-tkou tak ta aspon nic nepokazi??