Javier Calleja, tréner Villarrealu, hovoril s novinármi pred zajtrajším zápasom s Barcelonou na Estadio de la Ceramica. Tréner je presvedčený, že Barcelona sa v boji o titul nevzdá až do samotného záveru.

Barcelona vždy bojuje o trofeje

"Súper je perfektne zvyknutý hrávať o trofeje. V uplynulej sezóne nám strelil dva góly v 90. minúte. Narobí nám množstvo problémov, je schopný odzbrojiť súpera v akomkoľvek momente. Musíme bojovať a postarať sa o to, aby Barcelona mala problémy a musela behať za loptou a zároveň správne riadiť rytmus hry."

Problémy v šatni Blaugranas

"O interných problémoch Barcelony viem len toľko, o čom sa hovorí a píše. Nežijem každodenným životom Barcelony. Sústredím sa na Villarreal, našu motiváciu a prípravu na nasledujúce zápasy. Máme šancu zvíťaziť a udržať sa v boji o európske poháre."

Šance Barcelony na titul

"V hre zostáva ešte veľa bodov, ale je jasné, že ak Real zvíťazí nad Athletic, vyvinie na Barcelonu ešte väčší tlak. Potom k nám Barcelona príde s ešte väčšou potrebou zvíťaziť."

Koncovka sezóny

"Zostáva 5 zápasov a musíme si udržať formu, pretože koncová časť sezóny je veľmi komplikovaná. Čakajú nás zápasy s bezprostrednými súpermi. Zostáva ešte veľa času, nemôžeme prepadať eufórii. S oslavami je potrebné počkať do konca sezóny. Som presvedčený, že si udržíme koncentráciu. Cieľ je čoraz bližšie a všetko záleží od nás. Nemôžeme sa uvoľniť. Naďalej musíme byť hladní po víťazstvách a ambiciózni."

zdroj: sport.es
foto: twitter

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.