Boj o titul v LaLige sa chýri k svojmu koncu. Barcelona si už nemôže dovoliť ani jedno zaváhanie a zároveň musí počítať so stratou bodov vedúceho Realu Madrid. Ďalší klub z Barcelony, konkrétne Espanyol, svoju púť v elitnej španielskej súťaži pravdepodobne ukončí a spadne o poschodie nižšie. Dokonca už 6 zápasov čaká na trojbodový triumf. Sledujte tento zápas v priamom prenose v TV Tipsport a svoj um preukážte v live tipovaní!

Ako to vidia tipéri?

Najväčšia komunita tipérov v drvivej väčšine počíta s tromi bodmi blaugranas. S rovnakým názorom napísal analýzu aj tutanota, ten bol odvážnejší a natipoval aj handicap o dva viac gólov s kurzom 1,50: „Barcelona si nemôže dovoliť strácať body. Dokonca posledných 7 návštev na Nou Campe Espanyol vždy prehral o minimálne dva presne zásahy. V predchádzajúcom dueli tiež podľahli aj predposlednému družstvu Leganés, čo im určite zobralo na psychike.“

Tipér david394 sa s tým nemaznal a na tiket vložil takmer 6 188 EUR. Pri kurze 1,18 si tak môže prísť na parádnych takmer 7 302 EUR. Čo si z bohatej kurzovej ponuky vyberiete vy? Natipovať si môžete TU.

Inšpirujte sa v Tiket aréne!

Borci z najväčšej tipérskej komunity zverejňujú svoje tikety v populárnej Tiket aréne, kde sa nimi môžete inšpirovať. Vyskúšate si to aj vy?

Pridajte sa k najväčšej tipérskej komunite ešte dnes, dostanete 15 EUR zadarmo na prvé stávky a vstupný bonus až 4 000 EUR!

zdroj: tipsport.sk
foto: twitter

Diskusia

3 komentáre
2020-07-08 12:51:53
Nemám rád výraz povinná výhra či povinné bodovanie. Tak nejako sa to potom zvykne poondiať.
2020-07-08 13:13:25
No to by som v žiadnom prípade netvrdil. Espanyol bude bojovať lebo môže vypadnúť o ligu nižšie, navyše s nimi to bol vždy boj. Snáď sa nikto nezraní a získame 3 body