FC Barcelona včera dokázala zvíťaziť nad Espanylom, no výhra v derby Barcelony sa nerodila jednoducho. Katalánci opäť nepredviedli očarujúci výkon a o výhre rozhodol Luis Suarez jediným gólom v zápase.

Najlepšie: Výhra a ter Stegen

Barcelona vo včerajšom zápase ukázala divákom opäť len priemerný výkon bez iskry a nápadu. Do gólových príležitostí sa dostával skôr Espanyol a keby nie Ter Stegena, zverenci Rufeteho mohli veľmi ľahko bodovať, možno aj vyhrať. Nemecký gólman však stiahol roletu, vychytal niekoľko gólových možností a je potrebné mu zatlieskať. Plusom je aj samotné víťazstvo, ktoré udržalo mužstvo naďalej v hre o titul. Teda aj z matematického hľadiska.

Najhoršie: Opäť priemer

Zápas s Villarrealom vzbudil u fanúšikov nádeje na zaujímavú koncovku sezóny. Spolupráca útočníkov vyzerala výborne a celkovo hra mužstva dvíhala culés zo stoličiek. V derby Barcelony sa však všetko vrátilo do starých fádnych koľají. Hre mužstva nepomohla ani červená karta Ansu Fatiho. O hráča však prišiel aj Espanyol a tak sa dohrávalo 10 proti 10. Problémom je, že v zápase zaznamenal viac striel na bránu Espanyol, ktorý svojou hrou zanechal lepší dojem ako domáci celok.

zdroj: forcabarca.com
foto: youtube.com

Diskusia

7 komentáre
Marian Premium
2020-07-09 07:26:19
Náš včerajší výkon naserie rovnako ako VAR v rukách španielskych rozhodcov. Klobúk dole pred každým fanúšikom, čo to pozerá. Ale dokedy?
2020-07-09 07:36:09
Najlepsie - cornella ide do 2 ligy a snad tam navzdy ostane